HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.13. 09:10 :: lowoa

2019. február 13. Az Úr Jézus…

 

Drága gyermekeim! Az idő eljött. Mindenki tartson bűnbánatot, mert megítélem a népeket. Mindnyájan meg fogtok állni ítélőszékem előtt. Ott az Én szememmel fogjátok meglátni egész életeteket. Előttem nincs titok. Számon kérlek benneteket minden gondolatotokról, szavatokról és cselekedetetekről. Csak ezt hozzátok magatokkal. Testetek elporlad. Amit gyűjtöttetek, elenyészik. Üres kézzel fogtok távozni ebből a világból.

 

Váltsátok tettekre tanításomat, az Evangéliumot! Aki ezt teszi, bölcs ember, mert jócselekedeteivel kincseket gyűjt magának, amit a Mennyben is birtokolni fog. A ti kincsetek az életszentségetek, és annak jó gyümölcsei. Ha tiszta lélekkel fogadtok Engem a Szentáldozásban a szívetekbe, akkor Magát az Istent birtokoljátok.

 

Gyermekeim! Én vagyok a leghatalmasabb ajándék. Ti mégis a mulandóságokkal foglalkoztok, és olyan dolgokat gyűjtögettek, amik csak ideig – óráig lehetnek a tieitek. Vegyetek példát a szentekről! Egész életüket feláldozták Nekem és a felebarát szolgálatára. Ez által Engem követtek. Eggyé váltak Velem, ezért a Mennyben egy egész örökkévalóságon át Mellettem lesznek. Megízlelik dicsőségemet és azt a boldogságot, amit emberi szavakkal nem lehet kifejezni. Ti mégis kinevetitek őket, és nem vesztek róluk példát. Ezt a sátán sugallja, mert el akar buktatni benneteket. Irigy rátok, mert ő már végérvényesen elvesztette a Mennyet, amit ti még megszerezhettek magatoknak.

 

Kicsi gyermekeim! Újra mondom: ne az ideig valókkal foglalkozzatok, hanem az örökké valókkal. Ne a láthatókra figyeljetek, hanem a láthatatlanokra! A látható ugyanis elmúlik, de a láthatatlan örökre megmarad.

 

Kicsinyeim! Ha csak egy pillanatra megláthatnátok Engem, mindent megtennétek, minden áldozatot és szenvedést vállalnátok, hogy Hozzám jöjjetek. De Én nem akarok erőszakot venni rajtatok. Nem akarom befolyásolni szabad akaratotokat. Azt akarom, hogy az Evangélium megismerése alapján döntsetek Mellettem. Elég tanúbizonyságot adtam csodáim és végtelen szeretetem által, ami miatt az életemet áldoztam értetek a keresztfán. Ha ez nektek nem elég, akkor nem vagytok méltóak rá, hogy meglássatok Engem dicsőségemben, ahogy megmutattam Magam három tanítványomnak a Tábor hegyén.

 

„Hat nap múlva Jézus maga mellé vette Pétert, Jakabot és Jánost, s csak velük fölment egy magas hegyre. Ott átváltozott előttük. Ruhája olyan ragyogó fehér lett, hogy a földön semmiféle ványoló nem képes így ruhát kifehéríteni. Egyszerre megjelent nekik Illés meg Mózes, és beszélgettek Jézussal. Péter így szólt Jézushoz: „Mester! Olyan jó itt lenni! Hadd verjünk három sátrat: egyet neked, egyet Mózesnek és egyet Illésnek.” (Márk 9, 2-5)

 

Azt akarom, hogy a Szentírásból ismerjetek meg Engem! Váltsátok tettekre tanításomat! Ha hűségesen kitartotok Mellettem mindhalálig, akkor elnyeritek az örök boldogságot. Ez a Szentírás. Már mindent tudtul adtam nektek. Azért figyelmeztetlek benneteket, mert az idő közel. Az Evangéliumban ezt kértem: Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát. Ha váratlanul ér benneteket a halál, akkor örökre elvesztek. De ha készenlétben várjátok úgy, hogy törvényeim szerint éltek, akkor megmenekültök. Erre áldalak meg benneteket Szívem minden emberi értelmet meghaladó végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Máté 23, 39: „(Jézus) mondja”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr8214633070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása