A leborulva végzett imánk hatásai


2016. 02. 13, Szombat

Irgalmasság órája

Amikor leborulva imádkoztunk az Úr előtt láttam, hogy mások is csatlakoznak hozzánk. De felfigyeltem arra, hogy nemcsak magyarok voltak köztünk, hanem külföldiek is. Mennyei Atyánk a mindenség királyaként lehajolt hozzánk és azt mondta: „Mindazok, akik leborulnak Előttem – mert meghallották hívásomat –, boldogok lesznek a Földön és a Mennyben. A boldogság alatt nem a földi gazdagságot értem, és nem is a szenvedés megszűnését, ami a halál pillanatáig tart és tovább folytatódhat a túlvilágon. Boldogságotok Bennem rejlik, mert Én vagyok az örök élet és a szeretet forrása. Sokan nem tudják, hogy Fiam boldog volt a kereszten, különösen abban a percben, amikor kijelentette: Beteljesedett. Ti gyermekeim, leborulásotokkal átadjátok magatokat Nekem, hogy csakis Én legyek a szívetek királya és senki más. Amikor leborulva imádtok Engem, ne feledkezzetek meg arról, hogy nemcsak a testetekkel kell Előttem hódolnotok, hanem szívetekkel és értelmetekkel is. Az ember legnagyobb küzdelme az elmében zajlik, ami önmagában hordozza az akaratot is. Azt kívánom tőletek, hogy tanuljátok meg mit jelent meghalni az akaratotoknak. Fiam a legtökéletesebb példát mutatta nektek a Gecemáni kertben, amikor nem a saját akaratát tartotta szem előtt, hanem Atyja akaratát. Ezt a kegyelmet a számtalan imának és böjtnek köszönhette. Én örülök annak, amikor az ember hisz Bennem és akar Engem, de fájdalommal nézem, hogy teremtményem akarata sokszor gyönge és hamar áthajlik a bűn irányába. Bizony mondom nektek, hogy ebben az időben több időt szánjatok arra, hogy akaratotokon munkálkodjatok. A szó hamar elszáll, a cselekedet megmarad, míg az akarat végigkíséri egész földi és örök életeteket.”

A Mennyei Atya kezében egy fehér galambot és láttam, hogy az egy pillanat alatt fényes és tüzes lángnyelvekké változott. Ezeket a lángnyelveket az Atya odafújta azokra a városokra és falvakra, ahol az emberek gyakorolják az imádás e magas fokozatát. Az Úr így szólt: „Minél többen fognak leborulva imádni Engem, kiengesztelve a világ bálványimádását, amely súlyosan sérti Isteni szentségemet és méltóságomat, annál jobban fel fog az idő gyorsulni a ti javatokra és elküldöm Fiamat, hogy igazságosságával rendet teremtsen a Földön és az alvilágban. Hűséges gyermekeim lakóhelyein az Antikrisztus uralma nem fogja tudni teljesen megtörni az igaz istentiszteletet és imádatot. A gonosz lélek eszközei által sok borzalmas cselekedetet fog végbevinni, ám az enyéim nem fognak hitükben megrendülni, mert győzelmem velük van. Mert ahol az Én Szent Fiamat látom, ott jelen vagyok és világosságom a győzelem jeleként elűzi a démonokat.

Láttam az Antikrisztusnak emelt templomot és trónszéket, amit az emberek neki készítettek. Sokan hódoltak előtte, mert kezében tartotta a földi hatalmat minden gazdagsággal együtt. De Isten csak rövid ideig tűrte meg, mivel senki sem gyalázza meg olyan súlyosan az Úr nevét és templomát, mint ő.

Majd a leborulva végzett imádságunk alatt azt láttam, hogy Jézus kilép az Eucharisztiából és mindenkihez egyenként odament, megsimogatta a fejét, majd így szólt:

„Gyermekeim, el sem tudjátok képzelni, hogy milyen kedves Előttem a ti leborulásotok. Amikor a Szentháromságot imádjátok, a gonosz lelkek megbénulnak, és sok lélek kiszabadul a kezeikből. Ezek a lelkek megtérnek és megmenekülnek a kárhozattól. Ugye tudjátok, hogy a sátán kezdettől fogva napjaitokig arra szomjazik, hogy olyan lehessen, mint az Isten és elnyerje a neki járó imádatot. Ezt részben sikerült megvalósítania a világban. Én most tökéletessé akarom tenni imádásotokat, ezért egyesülök veletek emberségemben. Már nem ti imádjátok Atyámat, hanem Én bennetek. Ha igazán a kedvemben akartok járni, akkor kezeiteket tárjátok ki rövid időre, hogy testetek fölvegye a kereszt alakját, hiszen keresztem másik oldalán ti függtök ott. Ó, ha tudnátok, hogy a kereszt milyen félelmetes jel a bukott angyaloknak, akkor mindenben győzelmet arathatnátok. A győzelem alatt a kísértéseket értem, mert abban hamar el szoktatok bukni. Én a kereszten függök misztikusan a világ végezetéig, mert szent áldozatom örök és megismételhetetlen. Gyermekeim, sokszor megfeledkeztek megszentelt feszületetekre tekinteni megpróbáltatásaitok alatt. Higgyetek abban, hogy Én valóban ott vagyok a kereszten és vágyódom arra, hogy segítsek nektek. Keresztre feszített testemben szeretetem ereje tükröződik rátok, amikor szíveteket megnyitjátok előttem.  A szentek sok erőt merítettek keresztemből.”

Láttam olyan erős démonokat, akik más-más városok, falvak bálványai mögött álltak. Ilyen pl. a mágia, a boszorkányság, a vudu vallás stb. Jézus odament a démonokhoz és közben azt mondta nekünk: „Ne nézzetek hátra és ne legyetek kíváncsiak, mert szent az Én haragom, amellyel most megsemmisítem ezeket a bálványokat, amelyek súlyosan sértik Isteni méltóságomat és szentségemet.” A bukott angyalok vissza lettek űzve a pokolba és a bálványok megsemmisültek.

Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1047-a-leborulva-vegzett-imank-hatasai