HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.16. 01:17 :: lowoa

2018. február 16. Nagyböjt péntekén Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! A keresztről szólok hozzátok. Nézetek Rám! A Vérem ömlik. Elhaló hangon mondom: szomjazom. A ti lelketekre szomjaztam és szomjazom a világ végezetéig.

 

Gyermekeim! Ne fordítsatok hátat Nekem! Nézzetek Rám! Fuldokló, ziháló, Vértől áztatott keblemre! Ez a kebel miattatok zihál. A ti bűneitekért nyújt elégtételt az isteni igazságosságnak. Ti mégis elfordultok Tőlem, és a bűnt választjátok. Vidáman meneteltek a széles úton, ami a kárhozatba visz.

 

Gyermekeim! Onnan nincs visszaút. Csak két lehetőség közül választhattok: életszentség vagy kárhozat. Ha Engem követtek a keskeny ösvényen, ami a keresztút, eljuttok az üdvösségre, az örök boldogságra. Az első állomás a bűnbánat. Bánjátok, és gyónjátok meg minden bűnötöket! Szakítsatok végleg bűnös kapcsolataitokkal! Nem lehet két úrnak szolgálni. Vagy Engem állítotok életetekben az első helyre, és tettekre váltjátok az Evangéliumot, vagy ellenfelem csapdájában vergődtök.

 

Gyermekeim! Minden bűnt le kell vezekelni. Meg kell szenvedni érte. Vagy itt, a Földön, vagy a tisztítótűzben, vagy a pokolban. Azért figyelmeztetlek, hogy váltsatok irányt mielőbb! Térjetek le bűnös útjaitokról! Közelítsetek Felém! Tiszta lélekkel fogadjatok Engem a szívetekbe a Szentáldozásban! Várlak titeket a gyóntatószékben, ahol papjaim által, Én oldozlak fel. Várlak benneteket a tabernákulumban. Vágyva vágyom rá, hogy hó-tiszta lelketekbe térjek. Ha beengedtek és átadjátok az életeteket Nekem, szenteket formálok belőletek. Boldoggá teszlek már itt a Földön. Titeket is felfogadlak szőlőmunkásaim közé. Értelmet és célt adok életeteknek. A Tőlem kapott feladat megszentel, feltéve, ha elfogadjátok. Életszentségetekre örök jutalommal fizetek meg a Mennyben. De ha ennyi figyelmeztetés után is elfordultok Tőlem, akkor meglátogatlak keresztemmel. Megengedem a csalódásokat, mert Én féltékenyen szerető Istenetek vagyok. Nem tűröm meg a bálványokat. Elveszem tőletek, hogy keressetek Engem. Szomjazzatok Rám, az éltető vízre, Aki betöltöm lelketeket, és elvezetlek az Atyához, mint a tékozló fiút. Ő titeket is vár az úton. Benneteket is a keblére akar ölelni, és dús asztalhoz ültetni. Mindezt végtelen szeretetem műveli veletek. Nem mondok le rólatok. A végsőkig elmegyek, hogy megmentselek benneteket. Végtelen szeretetem vitt fel értetek a keresztfára, ahol kínhalált szenvedtem. De harmadnapra feltámadtam, és örökké élek. Veletek maradtam minden nap a világ végezetéig. Az Oltáriszentségben, az Igében és a szeretetben. Szüntelen őrködöm fölöttetek, és minden kegyelmet megadok, hogy üdvözítselek. Ez az üzenetem is kegyelem, hogy térjetek meg, tartsatok bűnbánatot és járuljatok a szentségekhez. Gyónjatok és áldozzatok! Ha megfogadjátok és tettekre váltjátok szavamat, Szent Véremmel mosom hónál fehérebbre, napnál ragyogóbbra szurok fekete lelketeket. Keblemre ölellek, és beviszlek az Atyai Házba, ahol az örök boldogság vár rátok. Erre áldalak meg benneteket, Szívem csodálatos, minden emberi értelmet felülmúló végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr3213679748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása