HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.03.29. 10:51 :: lowoa

2018. március 29. Nagycsütörtök Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagycsütörtök van. Vérrel verítékezésem és elfogatásom ideje. Példát adtam nektek: halálfélelmemben remegtem, vérrel verítékeztem. Mint Isten, beleláttam ellenségeim gondolatába. Előre tudtam, hogy mi vár Rám. Kegyetlenségeiket és gyűlöletüket nehéz szavakba foglalni. Halálfélelemben remegve, térdre borulva Atyámhoz imádkoztam: „Abba, Atyám! Minden lehetséges Neked. Vedd el Tőlem ezt a kelyhet! De ne az legyen, amit Én akarok, hanem amit Te.” (Márk 14,36) Ezt háromszor megismételtem. Ezután megerősített egy angyal. Én pedig elindultam a legkegyetlenebb szenvedés, passió útján. Ezért jöttem a Földre, ezért lettem Emberré, hogy szenvedni és meghalni tudjak értetek. Szeretetem odáig vitt, hogy Magamra vettem bűneiteket és elégtételt fizettem érte az Isteni Igazságosságnak. Nézzetek ártatlan, halálra kínzott Testemre! Tetőtől talpig folyt a Vérem. Az egész Testemen megszámlálhatatlan ostorcsapások nyomai voltak. Az ólomgolyók, melyeket a gonoszság rögzített az ostor végére, ártatlan Testemből húscafatokat szaggatott ki. Az egész Testemből ömlött a Vér. Még ehhez jött a töviskorona és a keresztre feszítés. A legbrutálisabb kínhalál végzett Velem. Keresztemen fuldokoltam. Tetanuszgörcsökben vonaglott Testem. Magas láz és szomjúság gyötört. Rettenetes kínokat álltam ki, amelyeket kifejezni nem lehet. Mindezeket értetek ajánlottam fel, mert annyira szeretlek benneteket. Azt akarom, hogy mindenki üdvözüljön. Gyulladjatok részvétre Irántam! A legjobban az fáj szerető Szívemnek, ha hátat fordítotok Nekem és bűnben éltek.

 

Gyermekeim! Szeretlek titeket! Forduljatok el a bűntől! Tekintsetek Rám! Ne okozzatok már több fájdalmat Nekem! A legjobban az fáj, ha örökre elszakítjátok magatokat Tőlem, és ellenfelem csapdájába estek, aki a kárhozatra taszít benneteket. Ott örökké szenvedni fogtok. Az életeteket arra kaptátok, hogy Engem megismerjetek, kövessetek és elnyerjétek az örök életet, és másokat is ide vezessetek.

 

Kicsinyeim! Szabad akaratot kaptatok, amelyet Én tiszteletben tartok. Csak ebben az életben tudtok megtérni Hozzám. Most még hívlak benneteket. De ha süketek vagytok kiáltásomra, magatokra hagylak titeket. Döntésetek következményeit nektek kell viselni egy egész örökkévalóságon át. A Megváltás rátok is vonatkozik. Fogadjátok el segítő jobbomat! Térjetek le még ma a bűn útjáról! Forduljatok Felém, adjátok át az életeteket Nekem, és Én üdvözítelek benneteket. Fogadjátok Szívem szeretetteljes áldását az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr5913847976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása