HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

július 2020
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2019. június 8-a óta szerkeszthetlenek:

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.06.02. 07:20 :: lowoa

XVI. Benedek pápának hamarosan menekülnie kell Rómából

2019. 06. 02, Vasárnap

Láttam XVI. Benedek pápát felmenni a Golgota hegyére, ahol Krisztus függött a keresztfán. Az út, amelyen ő haladt,a vértanúk vérével volt végighintve. Láttam, hogy Benedek pápa átölelte Krisztus keresztjét. Abban a pillanatban pedig egy hatalmas mennyei fénysugár borította Jézust és vele együtt a pápát is. Ez a fény oly erőteljes volt, hogy nem lehetett őket látni. Hallottam, ahogyan az Úr így szólt:

„Fiam hamarosan meg fog dicsőíteni Engem a halálával. Vértanúsága sokaknak erőt fog adni az üldöztetés alatt. Közel van annak a napja, hogy fiamnak el kell menekülnie Rómából. A napjai már meg vannak számlálva. Őt az én kegyelmem tartja még életben. Édesanyám mellette áll egészen a haláláig. Fatima harmadik titka a szemetek láttára fog beteljesedni. Ez a titok fájdalmas az egész világ számára, mert az igazságot tárja fel az emberiség sorsáról a végső időkben. Egyedül csak a bűnbánat és a megtérés változtathatja meg az események folyamatát. Az angyal szavai még most is érvényesek: háromszoros bűnbánatot kell tartania az emberiségnek, hogy elkerülhesse a büntetést. Ahol nincsen bűnbánat, ott minden lassan elvész. A természeti katasztrófákat Atyám megengedi, hogy felhívja figyelmeteket arra, hogy van örök élet és arra, hogy minden, ami a földön van múlandó. Semmit sem vihettek magatokkal az égbe halálotok után! Bármennyire ragaszkodtok a javaitokhoz, azokról le kell mondanotok. A javatokat szolgálja, ha már az életetekben gyakoroljátok a lemondásokat nehogy a szív olyanhoz ragaszkodjon, ami a semmivel egyenlő. Csak a szavak, a gondolatok és a cselekedetek maradnak meg, amelyekről számot kell adnotok Előttem, mint Örök Bíró előtt. Imádkozzatok, és egyben örvendezzetek, mert közel van Egyházam feltámadásának napja.”

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr9215109948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.