HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.12. 04:24 :: lowoa

 

2014. október 12. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

Kislányom! Nagyon szeretlek. Szeretetem, mint drága fénysugár ölel át. Körülveszlek téged, mint védő bástya, mint erős ércfal. Szüntelenül őrködöm fölötted. Mindaddig, amíg el nem szakítanád magad Tőlem a bűn által, erős, mindenható védelmemet élvezed. Ez a szentek osztályrésze, akik nem állnak szóba a sátánnal, mindig engedelmeskednek Nekem, és teljesen Rám hagyatkoznak. Maradj ilyen mindhalálig, és bevezetlek Atyám dicsőségébe, az örök boldogságba. Nem kell mást tenned, csak mindig ellene mondani a sátánnak, teljesíteni törvényeimet, figyelni a belső sugallatra, amely mindig összhangban áll Isten törvényével, és megtenni akaratomat. Ez az életszentség. Ez a keskeny út, amely az örök életre vezet. Ha megteszed, az örök boldogság lesz osztályrészed, amely már a földön elkezdődik, és a mennyben csak még jobban kiteljesedik.

Kislányom! Hamarosan üldözni fognak benneteket. Készüljetek, mert már nagyon közel van. Így álljatok szüntelen készenlétben: az igazságot soha ne hallgassátok el! Mindig valljatok meg Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt! Ha kell, az életeteket is áldozzátok fel Értem, Megváltó Istenetekért! Odaát felfoghatatlan örök jutalomban részesültök. Az idő rövid. Éljetek szüntelen készenlétben! Csak egy biztos: a halál. Ha jól éltétek le földi életeteket, vagyis megismertetek Engem, és teljesítettétek parancsaimat, üdvözültök. Ha visszautasítotok Engem, és tanításomat nem tartjátok meg, örökre elvesztek. Ti magatok döntitek el örök sorsotokat. Válasszátok az életet! Minden kegyelmet megadok hozzá. Erre áldalak meg benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Máté 22,1: „Jézus…szólt hozzájuk…”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr936809537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása