HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.23. 03:39 :: lowoa

2017. április 23. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Nagyon - nagyon szeretlek téged. Szívem eleped a lelkedért! Szeress Engem még lángolóbban! Vágyakozz Szent Színem látására! Vágyad megdicsőít Engem.

 

Gyermekem! Hamarosan megállsz Szent Színem előtt. Ne félj! Elkerülöd az ítéletet, mivel minden szentgyónásban megítéled magadat, töredelmesen megbánod és megvallod bűneidet, amelyeket eltörlök, sőt el is felejtek örökre. Lelkedet érted kiontott Szent Véremmel mosom hónál tisztábbra, napnál ragyogóbbra minden szentgyónásban.

 

Kislányom! Készülj! Hamarosan kiragadlak ebből a világból. Soha nem látott csodálatos, gyönyörű országba vezetlek. Atyám Házában helyet készítettem neked. Örülj és ujjongj, mert neved fel van írva az Élet Könyvében. Szent angyalaim kísérnek fel az örök hazába. Örökre egyesülve leszel Velem, Megváltó Isteneddel lélekben, úgy, ahogy ez földi testedben lehetetlen lenne, mert belehalnál a boldogságba. Amíg még itt élsz, adj hálát szüntelen megváltásom hatalmas művéért! Törekedj arra, hogy imáiddal, és áldozataid, szenvedéseid felajánlásával, amelyeket az Én kínszenvedéseimmel és kereszthalálommal egyesítesz, még sok lelket ments meg az örök életre! Táplálkozz gyakran Velem, Aki az Oltáriszentségben valóságosan jelen vagyok! Amikor a szívedbe fogadsz, teremts csöndet a lelkedben! Egyedül Nekem hódolj és Engem imádj! Ne legyenek más gondolataid! Megsemmisülve adj hálát Nekem azért, hogy köztetek maradtam, és megalapítottam a legméltóságosabb Oltáriszentséget. Gondolj arra, hogy ez mibe került Nekem. Szent kereszthalálomat vételeztem előre az Utolsó Vacsorán. A világ végezetéig szenvedek a szentségtörések és a meggyalázások miatt, amit Szentségi Jelenlétem ellen elkövetnek. Forró szereteteddel engesztelj Engem a sok közömbösség és bűn miatt!

 

Gyermekem! Kiválasztottalak Magamnak. Minden nap mondd el a Te Deumot ezért! Életed legfőbb célja a lélekmentés legyen! Akkor munkatársam leszel, mint apostolaim. Országomban mellettük foglalsz majd helyet. Gondolj Rám szüntelen! Amikor a rózsafüzért imádkozod, merülj el szent titkaimban! Többet ér Előttem egy szeretettel teli fohász, mint bármennyi gépies ima. Hozz Elém mindenkit, akit csak ismersz! Esdj le számukra kegyelmeket! Én Mindenható vagyok, és minden emberi elképzelést felülmúlóan gazdag. Én Magam vagyok a ti Örök Életetek. Számomra nincs lehetetlen. Bármennyi lelket is kérsz, megadom neked. Az az Én boldogságom, ha mindenki üdvözül. Sajnos a szabad akarat miatt, amit Én messzemenően tiszteletben tartok, sokan elkárhoznak. Pedig Én ezt mondtam: „Azért jöttem, hogy életük legyen, és bőségben legyen.” Atyám házában sok hely van, de csak azoknak készült, akik Istent szeretik. Készülj! Hamarosan fölemellek az örök dicsőségbe, és Magam mellé ültetlek. Imádj Engem szüntelen, és adj hálát jóért és rosszért egyaránt! A környezetedhez légy türelmesebb! Mindent és mindenkit fogadj el úgy, ahogy van. Minden mögött Én állok. Mindenből jót hozok ki. Mindent a ti üdvösségetekre fordítok. Azért, akitől szenvedsz, ajánld föl mindazt a szenvedést, amit okozott neked, az Én kínszenvedéseim és kereszthalálom örök érdemeivel egyesítve, annak a személynek az üdvösségéért, aki ezt okozta. Akkor a sátán el fogja őt hagyni. Az Én békémet adom neked. Megáldalak téged, szeretteidet és útjaidat Szívem minden emberi értelmet maghaladó, csodálatos szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Apcsel 15,35: „…hirdették az Úr szavát.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr412475745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása