HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.18. 06:06 :: lowoa

2013. július 18., itthon a kegyelem órájában, délután 3 és 4 óra között az Úr Jézus…

 
Ez a világ nemsokára megszűnik. Még a helyét sem lehet majd felismerni. Az új Jeruzsálem lesz a helyén. Leszáll a menny a földre, és kezdetét veszi az a paradicsomi állapot, amelyet kezdetben teremtett Atyám. Ez lesz az ezer éves béke uralma. A sátánt megkötözöm ezer évre, és a pokol fenekére vetem. Nem lesz többé, aki az embereket kísértse. Mindenki szentül fog élni. Itt lesznek közöttük szent angyalaim és üdvözült szentjeim. Velük egyesülve fognak Engem dicsőíteni és imádni a megújult világ lakói.

Gyermekeim! Készüljetek! Nagyon nagy változások jönnek. Ez a világ most haldoklik. Érzi, hogy el fog múlni. Ennek a jelei a természeti katasztrófák, melyek egyben az emberiség bűneinek a következményei.

Készüljetek! Éljetek halálra készen, mert tűz által tisztítom meg a földet! Minden el fog égni. Ezért azt mondom nektek: ne ragaszkodjatok semmihez, amit itt birtokoltok, mert megsemmisül minden! Ne törekedjetek az anyagi gazdagságra, mert mindent itt kell hagynotok! Inkább tisztítsátok meg a lelketeket a bűnbánat szentségében, és őrködjetek lelketek tisztasága fölött! Járuljatok gyakran a szentáldozáshoz, mert akkor Engem, a legdrágább kincset, üdvösségetek zálogát birtokoltok, Akit magatokkal visztek az örök hazába. Én ugyanis örök vagyok, de ez az egész világ meg fog semmisülni. Vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetésemet, és higgyetek szavaimban! Az idő rövid. Készüljetek! Éljetek szüntelen készenlétben! Nem tudjátok sem a napot, sem az órát, hogy mikor fogtok megállni ítélőszékem előtt. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: 1 János 4, 17. „…bizalommal várjuk az ítélet napját…”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr836214930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása