HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.18. 07:34 :: lowoa

2014. augusztus 18. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő közel. Készüljetek! Közel van a nagy figyelmeztetés és a keresztényüldözés. Így készüljetek: Tartsátok meg a főparancsot! Szeressétek Atyámat és a teljes Szentháromságot teljes szívetekből, teljes lelketekből, teljes elmétekből és minden erőtökből! Felebarátaitokat pedig úgy, ahogy Én szerettelek benneteket, amikor meghaltam értetek a keresztfán. Az szeret Engem, aki Atyám törvényét megtartja. A mennyet csak azok örökölhetik, akik Istent szeretik. A lelketeket készítsétek! Bocsássatok meg szívből egymásnak! Ha valakinek adóssága van, rendezze! Ha valaki tartozik neki, engedje el! Nem az számít, hogy kinek mennyi a pénze, hanem a becsület, a tíz parancs, és a főparancs megtartása.

 

Gyermekeim! Minden itt marad. Éljetek halálra készen! Gyűjtsetek kincseket a mennybe, ami örökké a tiétek marad. Ezek a kincsek a jócselekedetek, a lelkek megmentése, hogy magasztalják miattatok az Istent. Aki Nekem szolgál, azt megtiszteli az Atya. Készüljetek! Éljetek szeretetben! Csak ez az egy számít, és visz az üdvösségre. Szeretet nélkül nincs értéke a jótetteknek sem. Őrködjetek lelketek tisztasága fölött! Járuljatok gyakran a szentségekhez, Szentgyónáshoz, Szentáldozáshoz. Asztalt terítettem számotokra. Jöjjetek Hozzám, akik a bűnbánat szentségében tisztára mostátok lelketeket drága Szent Véremben. Vegyétek és egyétek az Én Szent Testemet! Igyátok Véremet, mely sokakért kiontatott! De csak azokat tudom megmenteni, akik megbánták bűneiket. Szabad akaratot kaptatok. Nélkületek nem tudlak üdvözíteni benneteket. Ha ti a bűnt választjátok, és nem akartok szakítani vele, örökre elvesztek. Az idő lejár. Vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetéseimet! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Titusz 2,5: „Isten szava” Titusz 3,1: „Figyelmeztesd őket…”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr906616123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása