HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.05. 08:51 :: lowoa

2018. szeptember 5. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az üldözés már itt van. Bár még nem érzitek a bőrötökön, de készüljetek, mert hamar eljön. Figyeljétek a jeleket!

Az idő rövid. Úgy dolgozzatok, mintha örökké itt lennétek! Úgy éljetek, mintha még ma meghalnátok! Nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Ezért kértem tőletek szüntelen készenlétet. Örüljetek, hogy a konkrét időt nem tudatom veletek, mert amint apostolaimnak is mondtam, most nektek is megismétlem: nem tudnátok elviselni mindannak a tudását, ami rátok, keresztényekre és a világra vár.

Láthatjátok, hogy az értékek felborultak. Olyan most a világ, mint egy hatalmas város, közlekedési lámpák nélkül. Minden autó kényére-kedvére száguldozik, nincs sebességhatár, nincs irány, és egymásnak ütköznek, és nagy romhalmaz válik belőlük. Ez zajlik ma a lelkekben: apraja-nagyja elfordult Tőlem, akik nem ismernek, nem is keresnek. Én csak egy kigúnyolt, megunt figura vagyok. Csak a testükkel foglalkoznak. Az érzékiség a tetőfokára hág. Nem kell az értelem, ész nélkül élnek úgy, mintha ennek az életnek soha nem lenne vége. Lelkük bűzlő hulla, mivel soha nem tartanak bűnbánatot: a bűn fogalmát nem is ismerik már. Csak a testüknek élnek és az élvezeteknek, és annak, amit még kimondani is szégyen. Nem ismerik a szemérmet, sem a bűnt, amely a pokolra taszítja őket. A sátán félrevezeti őket, könnyen a csapdájába esnek, vergődnek, de nincs segítség, mert nem kiáltanak Hozzám.

Gyermekeim! Iszonyú sok ember kárhozik el. Ez így nem mehet tovább: meg kell fenyítenem ezt a vesztébe rohanó világot. Milyen Atya lennék, ha ezt nem tenném meg?!

Kicsi gyermekeim! Éjjel-nappal adjatok Nekem hálát mindazért a nagy kegyelemért, hogy Hozzám tartoztok, hogy törvényeimet ismeritek és azok szerint éltek.

Az idő itt van, szinte már el is jött, amikor tűz által tisztítom meg a világot. Először lelki tüzet bocsátok rájuk: a nagy felismerést, hogy bűnben élnek. Az Én szememmel fogják látni rútságukat és nyomorúságukat, és azt a helyet, amelyet cselekedeteikkel kiérdemeltek. Ekkor a jobbak, akik még nem merültek el a bűn tengerében, meg fognak térni, segítségért kiáltanak Hozzám, és Én kiemelem őket bűneik verméből, amelyben sínylődnek. Megadom nekik a kivezető utat a sátán csapdájából, megmutatom nekik irgalmas szeretetemet. Ezek meg fognak térni Hozzám, és hálát adnak, hogy megóvtam őket a kárhozattól, amit megérdemeltek volna. Ezek a frissen megtért lelkek hozzátok fognak folyamodni, keresztényekhez, hogy tanítsátok őket igazságaim megismerésére. Akkor egy Evangélium milliószor többet fog érni, mint egy darab kenyér, amely megadja a tisztánlátást, és lelkeket ment. De sokan lesznek, akik nem térnek meg, és azok lesznek ennek a világnak az elpusztítói. Ők fogják okozni azt a fizikai tüzet, ami az emberek 2/3-át és a világot elpusztítja. Mondom nektek: ők soha nem látják meg isteni Arcomat, és örökkön-örökké fognak égni a pokolban.

Minden össze fog omolni egy pillanat alatt: nem lesz áram, nem lesznek gépek, csak a pusztaság, a sivárság, a nyomorúság és a büntetés. Ha nem rombolnám le ezt a civilizációt, még több lelket rontanának és fertőznének meg. Ha látnátok, hogy mennyit rombol és pusztít a sátán ezek által az eszközök által Úr az internetre, az okos telefonokra gondol], hogy mennyi ártatlan gyermek életét rontják meg, és taszítják őket a pokolba: gyermekeim, belehalnátok a fájdalomba. Én most ugyanazt szenvedem el értük és miattuk, amit a keresztfán, agóniámban. Szüntelen kiáltom Atyámnak: bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek. De egyetértek Atyámmal, hogy ezt nem lehet tovább tűrni. Ezért ne csodálkozzatok, ha egy váratlan pillanatban fel fognak búgni a vészjelző szirénák, és megindul a bombazápor, amely válogatás nélkül fog ölni, gyilkolni, pusztítani. Éljetek halálra készen!

Mindennap többször is mondjátok el magatokért az elrejtő imát: Nekem hatalmam van kimenteni titeket minden veszedelemből, de a bizalmatok mértékében kapjátok kegyelmemet.

Ima rejtettség védelméért

 

„Rejtsen el minket a Mindenható Isten, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek, a Szűzanya, és Szent József palástja alatt, a szent angyalok keze által abba a csipkebokorba, amelyből az Úr Jézus töviskoronáját vették, hogy semmilyen pokoli, testi vagy világi támadás ne tudjon nekünk ártani, sem testvéreinknek, sem ellenségeinknek. Ámen.”

 

Gyermekeim! Készüljetek! Az óra itt van. Lejár a haladék. Irgalmasságomat felváltja igazságosságom, amely végtelenül tökéletes és mély, és megítéli a szíveket és a veséket, és minden embernek megfizet cselekedetei szerint. Fogadjátok isteni áldásomat, amely megvéd titeket, mert Szent Véremmel borítalak be benneteket, Véremmel jelöltelek meg titeket, hogy a veszedelem napján kikerüljétek a csapdákat, és megmeneküljetek az örök haláltól. Édesanyám istenanyai palástját rajtatok tartja mindvégig. Fogadjátok megerősítő áldásomat, mint gyászoló apa áldását, aki fiait és leányait siratja. Mert nagy lesz a büntetése ennek a Földnek. Ahogy bűnei az egekig fölhatolnak, úgy süllyednek az alvilág mélységébe. Áldásom rajtatok marad mindvégig, a világ végezetéig, és mindörökké az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Máté 24, 21-22: „Mert olyan nagy szorongattatás lesz akkor, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mostanáig, és nem is lesz többé. Ha meg nem rövidítenék azokat a napokat, nem menekülne meg egyetlen élőlény sem; de a választottakért megrövidítik azokat a napokat.

Róma 9, 28: „Szavát ugyanis beteljesíti és sietve végrehajtja az Úr a földön.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr7214251141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása