HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.28. 05:46 :: lowoa

2016. október 28. Itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Nagy örömöm telik bennetek. Az égben a szent angyalok és mindenekelőtt Legszentebb Édesanyám együtt örülnek Velem minden olyan léleknek, akik buzgólkodnak Isten szeretetében és igyekeznek tettekre váltani parancsait.

Kicsinyeim! Ti valóban boldogok vagytok már ezen a Földön, mert megélitek a nyolc boldogságot, Belém vetett hitetek és bizalmatok mértékében. Boldogságotok pedig kiteljesedik a Mennyben és örökkön-örökké egyre csak fokozódik és végeláthatatlan szeretet- és boldogságaktusokban teljesedik ki. Felfogni nem tudjátok azt a mennyei örömöt, boldogságot, teljes örök boldog életet, amelyet Isten azoknak készített, akik Őt szeretik.

Kicsinyeim! Maradjatok meg ezen az úton! Életetek legfőbb célja és feladata a lélekmentés legyen, mert egyedül ennek van értelme és értéke Előttem. Erre teremtettelek, és ez az Én tervem miden lélekkel. Ezt mondtam: hirdessétek az Evangéliumot minden teremtménynek! Ez minden megkeresztelt keresztény emberre vonatkozik, mert az Evangélium hirdetése a legfontosabb szükséglet, a legnagyobb, amit ember birtokolhat, mert ez az Én tanításom, Aki ezért születtem erre a világra, hogy Atyám igéjét közöljem veletek. Ezért áradt ki rátok a Szentlélek az Én Mennybemenetelem után, hogy eszetekbe juttassa mindazt, amit tanítottam nektek.

Gyermekeim! Aki ismeri az Evangéliumot és tettekre váltja, annak már a Földön örök élete van. A szülők, a tanítók és minden ember a legnagyobb kincset adja tovább azzal, ha az Evangéliumot megismerteti a környezetében élő emberekkel. Higgyétek el, ez a legfontosabb cselekedetetek.

Manapság ezzel ellentétben eltorzítják az igaz Evangéliumot és a hangsúlyt a szegények anyagi megsegítésére fektetik, ami másodlagos, mert a lélek sokkal magasabb rendű, mint a test. A lélek élete örökké tart, míg a test porból lett és porrá lesz. Ezért a lelki kincseket kell legelőször is tovább adni, és a lelket az üdvösségre juttatni, mert kedvesebb Előttem az, ha egy lélek üdvözül, akkor is, ha éhen halt, mint Lázár a gazdag ember kapujában, mert Én örökre megvigasztalom és kárpótolom őt. De ha egy ember csak anyagi segítséget kap, mint a gazdag, akinek mindene megvolt, de fösvénységében nem segített Lázárnak, ezért elkárhozott. Ebből a bibliai példabeszédből nagyon jól látjátok a különbséget. Ezért azt mondom nektek, hogy fektessétek a hangsúlyt a lélekre. Szent Pál azt írja, hogy elsősorban a lelki testvéretek szükségén enyhítsetek. Mindez azért van, hogy miattatok magasztalják az Istent. Mert ha egy hitetlennek segítetek, még ha meg is tölti a gyomrát, utána káromol Engem, az ugyanúgy a kárhozatára válik. De egy hívőnek a hitét erősíti meg, ha azt tapasztalja, hogy egy lelki testvére a szükségében segít rajta.

Kicsinyeim! Mindezt azért mondtam el nektek, hogy lássatok tisztán a mai zűrzavaros időben. Az ördög az utolsókat rúgja. Tudja, hogy közel van működésének a vége. Hamarosan ezer évre megkötözöm, és akkor már nem tud semmit sem tenni a Földön. Nem tud kísérteni, megtéveszteni, rombolni. Most a legnagyobb pusztítást végzi, mert egyenesen a lelkek ellen támad. Hamis tanításokat szór, mint pelyvát a búza közé, rengeteg lelket megtévesztve ezzel, akiket a kárhozatba akar taszítani. Ezért, kicsinyeim, ma a feladatotok elsősorban a lelkek megmentésére irányuljon. Hirdessétek nekik a tiszta, meghamisítatlan evangéliumi tanítást, és buzdítsátok őket parancsaim megtartására! Mindenekelőtt a bűnbánatot hirdessétek és azt, hogy van számonkérés, tisztítótűz és pokol. Erre áldalak meg benneteket kicsinyeim, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Mk 12, 29-30: „Jézus így válaszolt: „Ez az első: Halld, Izrael! Az Úr, a mi Istenünk az egyetlen Úr. Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6511947919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása