HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.11.22. 10:22 :: lowoa

  1. november 22. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Kizárólag miattatok tartom még fenn ezt a világot. Tiértetek, akik tisztalelkűek vagytok, akik szerettek Engem, türelemmel viselitek szenvedéseiteket, és megtartjátok törvényeimet. Atyám karja súlyosan fenyít. Már lesújtani készül a Földre.

 

Gyermekeim! Ha látnátok, hogy mennyi a bűn, úgy az Egyházban, mint a világban, és hogy mekkora felfordulás és káosz uralkodik a lelkekben és a környezetükben, meghalnátok a rémülettől. Már a természet sem bírja ezt a felfordulást. Azért vannak a katasztrófák, a cunamik, a földrengések, a tűzvész és az árvíz, az égi háborúk, a villámok és minden katasztrófa. Én, Aki a szívek és a vesék vizsgálója vagyok, látom az emberek gondolatait, még Engem is elképeszt, hogy az emberek ekkora nagy pusztulás láttán hogy-hogy nem fordulnak Istenhez, miért nem bánják meg bűneiket, és miért nem váltanak irányt, hogy a rossz útról letérve az üdvösségre vezető, keskeny ösvényen indulnának el. Borzasztó ez a megátalkodottság. Ez a bűnben való vergődés olyan, mint amikor egy nagytestű állat beleragad az iszapba, kínlódik-vergődik, de nem hogy ki tudna jönni belőle, hanem csak még mélyebbre süllyed.

 

Gyermekeim! Értsétek meg, amit mondtam: „Nálam nélkül semmit nem tehettek.” Semmi jót, csak rosszat. Egyedül az Isten kegyelme, ereje és végtelen szeretete tud kibillenteni titeket a bűnből, a rosszból, az iszapból. De ha nem kéritek, és nem imádkoztok, menthetetlenül elvesztek.

 

Gyermekeim! A világban mindig is harc dúlt. Most különösen hatalmas a csata a lelkekért. A pokol összes ördöge és démona ki lett engedve az emberek bűnös cselekedetei miatt. Ugyanis a bűnös szabadítja ki őket a pokolból, amikor a rosszat választja.

 

Gyermekeim! Soha ne ragaszkodjatok saját akaratotokhoz, mert a gonosz az ő szándékát úgy tünteti fel, mintha az a tiétek lenne. A Miatyánkban ezt tanítottam: „Legyen meg a Te akaratod.” Ezért kutassátok, keressétek mindig, hogy mi az Isten akarata. Könnyű szerrel rájöttök, ha a főparancs tükrében vizsgáljátok meg az eseményeket. Mindig a szeretet és az irgalom mellett döntsetek, mert ez az Isten akarata. A Szentírás ismerete fontosabb minden tudománynál, mert ennek tudása világító fáklya, amely vezet titeket a szellemi zűrzavarok sötétségében. Ha ismeritek a Szentírást, akkor bölcsen tudtok élni. Mindig fölismernétek, mi az Isten akarata, és akkor akadálytalanul haladnátok előre az üdvösségre vezető úton. De aki nem ismeri az igazságot, a Szentírást, az vakon tapogatódzik a sötétben, mindenféle eretnekség és tévtanítás csapdájába esik, ami újabb meg újabb szenvedéseket hoz rá. Ezért, drága kicsinyeim, kivétel nélkül mindenkinek, akiket elétek hozok, hirdessétek az Evangéliumot, az Én tanításomat, mert egyedül ez az igazság, amely megvéd titeket a sátán csapdájától, amely fölnyitja szíveteket a jóra, a szépre, és a szeretetre.

 

Drága gyermekeim! Éljetek szüntelen készenlétben! A napot és az órát senki sem ismeri, de egy biztos: hogy eljön. Eljön az egyén halálának a pillanata, amikor megjelenik számadásra Isten ítélőszéke előtt, és elfoglalja az őt megillető helyet, amelyet cselekedeteivel érdemelt ki. Onnan már nincs visszaút, és nem lehet rajta változtatni. Aztán majd a végítéleten, amikor feltárulnak mindenki előtt az egyének cselekedetei, amiről az Evangéliumban ezt mondtam, hogy „amit most titokban tesztek, a háztetőkről fogják hirdetni”. Ezért, gyermekeim, úgy éljetek, hogy senki ne tudjon elmarasztalni titeket életmódotokért, szavaitokért és tetteitekért. Szenteljétek Nekem az életeteket, és akkor Én boldoggá teszlek titeket már ezen a Földön. Egyesüljetek Velem tiszta lélekkel a Szentáldozásban, és akkor mindent megnyertetek ezen a világon, mert Én a legnagyobbat, Önmagamat adom nektek. Akkor beviszlek titeket a menyegzőre, Atyám Országába, ahol helyet készítettem nektek, ahol az örök boldogság vár rátok. De ha nem működtök együtt kegyelmemmel, kirekesztitek magatokat a külső sötétségre, ahol sírás és fogcsikorgatás lesz örökkön-örökké. Ettől akarlak megóvni titeket, kicsi gyermekeim. Ezért üzenek, ezért figyelmeztetlek. Mert az idő a Földön véges, hamar lejár, és az örökkévalóságon át mindenkinek viselnie kell tettei következményeit. Megáldalak titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Márk 2, 19: „Jézus válaszolt”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6913402305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása