2018. 12. 09, Vasárnap

A Szeplőtelen Fogantatás napján láttam, hogy Mennyei Édesanyánkat az üdvözült lelkek és az angyalok fehér liliomokkal ajándékozták meg. A Szűzanya hófehér ruhát, palástot és fátylat viselt, ami még inkább kiemelte az ő tisztaságát. Jézus szeretett édesanyja elé ment (Ő is hófehér ünnepi ruhát viselt), majd kedvesen így szólt hozzá:

„Édesanyám, Mennyei Atyám végtelen szeretetében kitüntetett téged a tisztaság legnagyobb ajándékával. Mentes voltál az áteredendő bűntől, és így méltó lettél arra, hogy Engem a méhedben hordozz. Azt akarom, hogy az emberek rajtad keresztül közeledjenek Hozzám, mert te Általam megismerted az üdvösséghez vezető utat. Így az emberiségnek nemcsak édesanyja vagy, hanem példaképe is. A nagy szorongattatás idején még sokan fognak segítséget kérni tőled. Amint ez megtörténik, akkor tudd, hogy közel lesz a te Szeplőtelen Szívednek a diadala. Győzelmed meg fogja előzni az Én második eljövetelemet. Ennek így kell történnie, hiszen írva van, hogy az Asszonynak el kell tipornia a kígyó fejét.”

 

A Szűzanya csenddel és alázattal fogadta szeretett Fia szavait. Miközben szemléltem az ő csodálatos kapcsolatukat megjelent mellettem Szent József, aki megérintette jobb vállamat és azt üzente mindenki számára:

„A karácsony ünnepe közeledik. Jézus születése és annak emlékezete a legnagyobb kegyelem az egész emberiség számára. Szűz Mária igenje nélkül ez nem jöhetett volna létre. A Fiú szegénységben született és szegényen ment fel a Mennybe testestül-lelkestül. Ám szíve örökké gazdag, hiszen istensége által egy az Atyával és a Szentlélekkel. Szűz Mária és én Isten szeretetének és kegyelmének a gazdagságában éltünk, és így élünk most is a Mennyben. Szeressétek Istent mindenekfölött és éljetek egyszerű életet! Szegények mindig lesznek a földön, ahogyan az Úr mondta. Ez azt jelenti, hogy a szegénységet nem lehet megszüntetni a bűnnel teli világban. Csak azok a szegények üdvözülhetnek, akik elfogadják körülményeiket és felajánlják Istennek szenvedésüket a lelkek megmentésére. Akik nem így élik meg, azoknak hosszú utat kell bejárni ahhoz, hogy megértsék Isten tervét. Az én életem középpontjában Isten volt és boldognak mondhattam magam, hiszen Isten önmagában elég.”