2018. 03. 05, Hétfő

Az Úr a mai napon így szólt a magyar néphez:

„Azt kérem minden magyar engesztelőtől, hogy április 8. előtt háromszor látogassák meg a Szent Koronát a parlamentben. Az első alkalmat az Atyának ajánljátok fel, a másodikat a Fiúnak, a harmadikat pedig a Szentléleknek lehetőleg egy felszentelt pap jelenlétében. Annak idején az országot a Világ Győzelmes Királynőjének ajánlottátok fel (ez 2015-ben történt), most eljött az ideje, hogy a Szentháromság felé is megtegyétek ezt a lépést. A felajánlás kegyelme nagy részben meg fogja határozni nemzetetek jövőjét, ha eleget tesztek a kérésemnek. Minél nagyobb áldozatot hoztok, annál nagyobb kegyelemben fogtok részesülni.”

 

Megkérdeztem Jézustól, hogy a távolról utazó vidékiek esetében hogyan történjék a felajánlás. Az ő helyzetük ugyanis egészen más, mint akik Budapesten laknak vagy ahhoz közelebb, mert könnyebben eljutnak a parlamenthez.

Jézus: „A távolról érkező vidékiek esetében elfogadom, ha a Szentháromságnak való felajánlást az első látogatás során megteszik a Szent Korona előtt. Az ő áldozatuk (utazás) fel fog érni a többiek áldozatával, akik a felajánlást három külön alkalommal meg fogják tenni.”



Mária Magdolna