2018. 03. 15, Csütörtök

Láttam, ahogyan a Parlament fölött az égbolt megnyílt, ahol a Szűzanya megjelent karjában a kisded Jézussal. Mennyei Édesanyánk a magyar Szent Koronát viselte a fején és a Messiás jobb kezében egy fehér galamb volt. A galamb kirepült Urunk kezéből és a tömeg (békemenet résztvevői) fölött végig repült.

A Szentlélek ezt sugallta közben: „Békémet adtam nektek, miképpen a feltámadt Krisztus békességgel köszöntötte az apostolokat! A békemenetet Atyám megáldotta, hiszen sokakat az egységre és a haza iránti szeretetre szólított. A kegyelem és áldás leszállt a lengyelekre és az erdélyiekre is, akik szeretettel hordozzák szívükben nemzetetek jövőjét. Örüljetek, mert az Ég figyelemmel kísérte a magyarok táncát, zenéjét és szónoklását. Mindezeknek nagy értéke volt, mert szívből fakadt telve hazaszeretettel. Sokan hallgattak a hívó szóra, és ez mutatja számotokra, hogy nemzetetek fel fog emelkedni úgy, miként nagy királyaitok idején (pl. Mátyás király, Szent László…). Egységetek és imáitok hatására ellenségeitek meggyengültek, akik hazátok ellen cselekszenek. Ők nem tudják, hogy a sátánnal való szövetségkötésük (ezt tehetetlenségükben tették) nem fogja őket előrébb vinni céljaik elérésében, sőt inkább a saját vesztükbe fognak rohanni. Aki harcba száll Istennel a sátán oldalán, az végül csak vesztes lehet.”

Magyarország fölött egy tűzmadár jelent meg, egy főnix és ekkor az Úr így szólt:

„Hazátok olyan, mint egy főnix madár, amely a feltámadást és az örök életet szimbolizálja. Ez a madár soha nem hal meg és hamvaiból képes újjászületni. Ilyen a magyar nemzet is, amely mindig talpra tudott állni az idegenek elnyomása után. Eljött az ideje annak, hogy a magyar nép kezébe vegye a maga jelenét és jövőjét! Legyen egységes az akaratotok, és őseitek példáját követve védjétek meg hazátokat az Istenbe vetett hit erejével!”

Mária Magdolna