2017. december elején láttam, hogy a Sátán megjelent a Szent Korona előtt és arra törekedett, hogy a koronát megsemmisítse, hiszen a vereségét okozza. Ahogyan a Sátán megközelítette a koronát azonnal kővé dermedt, mert nincs ereje fölötte.

A Mennyei Atya hangját hallottam, aki így szólt: „Bár e világ fejedelme vagy és a világtörténelem legtöbb királyának koronáját birtokoltad, nem lesz hatalmad soha a Szent Korona fölött, melyhez hasonló nincs a földön. Ez az egyetlen korona, amely a magyar szent királyok által a Szentháromság szolgálatában állt. Hivatalosan most nincsen királya Magyarországnak, ám a korona most is ugyanúgy betölti feladatát, amelyre eredetileg is rendeltetett.”

A Sátán Isten akarata által kilépett kővé dermedt állapotából, és visszahátrált a koronától, miközben így szólt: „Add nekem Magyarországot, hogy próbára tegyem úgy, ahogyan az Egyház fölött is felhatalmazást kaptam.” Az Úr erre azt felelte: „Nem.”

Isten nem adta ki nemzetünket a gonosznak. De ezt a kegyelmet a magyar nép felajánlása és áldozata által fogja fönntartani. A felajánlásoknak olyan ereje van, amellyel szemben a Sátán tehetetlenné fog válni.

Mária Magdolna