2018. 03. 21, Szerda

A Mennyei Atya megjelent az Országház fölött, és miközben hazánkat fölajánlottuk a Szent Korona előtt Ő megnyitotta szívét és két tenyerét lefelé fordította. Az Atya szívéből és két tenyeréből fénysugarak áradtak ki, ami áldást és kegyelmet jelentett hazánk számára. Láttam, hogy a Parlament épülete fényben van, és belülről Isten világossága kiáradt minden ülésteremre, irodára és egyéb helységekre. A démonok kúszva-mászva hagyták el az Országházat, mert elviselhetetlen volt számukra Isten szeretetének és kegyelmének a kiáradása. A felajánlás erejének hatása olyan erős volt, hogy maga a Sátán személyesen eljött, hogy megnyilvánulhasson és valamiképpen megakadályozza Isten tervét, amit természetesen nem tudott, hiszen ő csak egy teremtmény, egy bukott angyal. A Sátán szemei lángoltak a gyűlölettől és fekete láncok lógtak a derekáról. Ezek a bűn láncait jelentették, mert a bűnök elkövetése által ő magához köt minket az adósságaink révén.

Hallottam, ahogyan a Sátán őrjöngve ezt kiáltotta: „Pusztulás fog várni a ti nemzetetekre! Az Isten iránti hitet ki fogom tépni a magyar emberek szívéből! Nézzétek csak meg templomaitokat, amelyek alig telnek meg hívő emberekkel! Templomaitok éppolyan üresek lesznek, mint Európa többi országában. Isten házát lerombolom, és helyére a magam templomát állítom fel, ahol egyedül engem fognak imádni. Most már Európát is kezemben tartom a hitetlenség miatt. Ezek az országok le lesznek rombolva, és ez a tervem Magyarországgal is, amely kezdettől fogva gyűlöletes számomra.”

Láttam, hogy a Szent Korona mögött Szent István király a három arkangyallal (Szent Mihály, Szent Gábriel és Szent Rafael) az oldalán megjelent. Szent István kezébe vette a koronát és lassan fölemelte, közben Szent Gábriel arkangyal is fölemelte a jogart, Szent Rafael az aranyalmát és Szent Mihály pedig a kardot. Amikor Szent István a koronát magasra emelte azt mondta: „Ahogyan a koronát fölemelem, úgy kell ennek az országnak is lassan fölemelkednie Istenhez.” Láttam, hogy a koronából kiáradó fényáradat és a természetfölötti erő hatására a Sátán a földre roskadt, és jobb kezével az arcát eltakarta, mert elviselhetetlen volt számára a korona ereje. A Sátán gyötrelmei közepette ezt kiáltotta Szent István király felé: „Nem, nem, nem! Tedd vissza, tedd vissza! Ez a korona a vesztemet okozza! Nem bírom tovább!” A Sátán kígyó alakot váltott végül és elnyelte a pokol mélysége. Szent Mihály arkangyal a kardot személyesen elvitte Orbán Viktorhoz és így szólt hozzá: „Emlékezz Viktor arra, hogy már Brüsszelben megkaptad Szent István király kardját, mert méltóképpen kiálltad a próbatételt! Meríts erőt belőle ellenségeid ellen, akik nem Istent szolgálják, hanem a Mammont!” A démonok távozása a fő bukott angyallal együtt nem jelenti azt, hogy nem térnek vissza, hiszen a politika az ő színterük. De a felajánlás hatására gyengült az erejük és megnyertük az első nagy csatát.

Láttam, hogy Szűz Mária Isten felszentelt szolgájához odament, majd Szeplőtelen Szívét megnyitotta előtte és a pap felajánlását (háromszoros értéke volt) a többiekével együtt fölvitte a Szentháromság elé. Szent István már nem helyezte fejére a Szent Koronát, mert az jogilag Szűz Mária tulajdonában van Magyarországgal együtt. Ám egy kis idő elteltével Szent István mellé állt Szent Imre herceg és köréjük gyűltek a magyar királyok pl. Attila, Csaba királyfi, Árpád vezér, Szent László, IV. Béla, Hunyadi Mátyás. A királyok jobb kezükkel felemelték kardjaikat, melyek csúcsai összeértek és közben azt mondták: „Egységben a hitünk és akaratunk, miképpen kardjaink is egységesen eggyé válnak. Isten Magyarországot kezdettől fogva kiválasztotta és mi törekedtünk arra, hogy hazánkat több mint 1000 év alatt az Ő akaratának és tervének megfelelően fölépítsük. Nem hagyjuk, hogy a Sátán és eszközei e nemzetet egy szempillantás alatt megsemmisítse. Itt az idő, hogy a magyar nép fölébredjen mély álmából és észrevegye az iszlám veszedelmet, amely ordító oroszlán módjára ott kószál mindenütt, és keresi, kit nyeljen el (1Pt 5, 8).

 

A Szent Koronából szivárvány sugarak áradtak ki és hallottam, ahogyan a Mennyei Atya így szólt: „Emlékeztetlek titeket arra, hogy a Szent Korona által szövetségben vagytok velem.” Isten egy fényből álló keresztet helyezett el az Országház fölé, melynek közepére az angyalok egy lángnyelvet helyeztek el úgy, hogy még két lángnyelv odaférhessen. Jézus:A három lángnyelv a Szentháromság szeretetének tüzét fogja jelenteni, amit a felajánlások után az áldás kegyelmeként fogtok kapni.” Láttam, hogy a Szent Koronából egy piros és egy fehér fénysugár ágazott ki és középen a Szentlélek fehér galamb alakjában leszállt, miközben így szólt: „A magyar nép döntésén fog múlni, hogy Isten oltárán véráldozatot mutat be (üldöztetés, háború) vagy fehér áldozatot, amely vérnélküli. Mindkét áldozat Isten dicsőségét fogja szolgálni.”

Mária Magdolna