HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.17. 09:57 :: lowoa

2015. április 17. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Ma péntek van. Szent Kereszthalálom napja. Ma is haláltusámat vívom mindazokért, akik hátat fordítanak Nekem, bűnben élnek, és ez által elszakítják magukat Tőlem.

Gyermekeim! Szabad akaratot és értelmet kaptatok. Ez jelenti azt, hogy Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtette az embert. Isten a legmesszebb menőkig tiszteletben tartja döntéseteket. Prófétáim által figyelmeztetlek benneteket, de döntéseitek következményeit nektek, magatoknak kell viselni. Ha imádkoznak értetek, még kaptok keresztet, hogy magatokba szálljatok, hogy felálljatok bűneitekből. De manapság sokkal több a bűnös, mint az imádkozó ember. Ezért sokakért nincs, aki imádkozzon, és amikor hirtelen csap le rátok a halál, egy szempillantás alatt a pokolban találjátok magatokat. Sajnos nagyon sok lélek kárhozik el. Ma is úgy van, ahogy az Evangéliumban mondtam: keskeny az ösvény, amely a mennyországba vezet, és csak kevesen találnak rá. Széles az út, amely a kárhozatba visz, sokan mennek rajta.

Gyermekeim! A világ fejedelme a sátán, aki megtévesztő, hamis tanításokkal és olcsó élvezetekkel sokakat a széles útra csábít, hogy örökre elbuktassa. Ti ne higgyetek neki! Én vagyok az út, az igazság és az élet. Csak Bennem bízzatok, csak az Én tanításomban higgyetek! Ha keresztet kaptok, adjatok érte hálát, és úgy öleljétek át, hogy ez az egyetlen eszköz, hogy megmeneküljetek a pokol tüzétől. Akit az Atya szeret, azt megfenyíti. Azért kaptok keresztet, hogy visszatérjetek a szűk ösvényre, ami az örök boldogságra visz. Azért, hogy megakadályozzalak benneteket, hogy továbbra is a bűn útján járjatok, és végleg elvesszetek.

Kicsinyeim! Ti, akik Bennem hisztek, és Engem szolgáltok, most arra kérlek benneteket, hogy még sokkal többet imádkozzatok a bűnösökért. Első sorban értük, és csak azután a tisztítótűzben szenvedő lelkekért. A bűnösök ugyanis még elkárhozhatnak, de a szenvedő lelkek már jó helyen vannak. Ők előbb-utóbb a mennybe mennek.

Kicsinyeim! Figyelmeztetéseimet vegyétek nagyon-nagyon komolyan! Örök sorsotok múlik rajta. Közel van dicsőséges visszajövetelem. Várjatok készenlétben! Megáldalak titeket megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Márk 13, 24-27: „Azokban a napokban, amikor a gyötrelmek véget érnek, a Nap elsötétedik, a Hold nem ad világosságot, a csillagok lehullanak az égről, és a mindenséget összetartó erők megrendülnek. Akkor majd meglátjátok az Emberfiát, amint eljön a felhőkön, hatalommal és dicsőséggel. Szétküldi angyalait, és összegyűjti választottait a szélrózsa minden irányából, a föld szélétől az ég határáig.” Máté 26, 45: „Elérkezett az óra.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr837380628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása