HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2020.05.06. 07:43 :: lowoa

2013. május 6. Szentségimádáson az Úr Jézus nagyon szomorú volt. Jézus: „Drága gyermekeim! Nagyon szomorú az Én Lelkem. Beteljesülnek a próféciák, amelyeket az Evangéliumban megjövendöltem. Az első három jel az ötből, amelyek dicsőséges második eljövetelem előtt megtörténik, már beteljesült. 

Ezek: 1, a tévedések terjedése, amelyek a hit elvesztéséhez és a hittől való elpártoláshoz vezetnek.  (2 Péter 2, 1-3.)

2, Testvérgyilkos harcok és háborúk kirobbanása, melyek az erőszak és a gyűlölet elhatalmasodásához vezetnek, és egyre több szívben hűl ki a szeretet, miközben egyre gyakoribbá válnak a természeti katasztrófák, mint a járványok, az éhínség, az árvizek és a földrengések. (Máté 24, 6-12.)

3, Véres üldözés, amit azok szenvednek el, akik hűségesek maradnak Hozzám és az Evangéliumhoz, és erősek maradnak a hitben. Eközben az Evangéliumot hirdetik már az egész világon. (Máté 24, 9-10.)

4, Gyalázatos szentségtörés, amit az követ el, aki Krisztussal szembehelyezkedik, vagyis az Antikrisztus. (2 Tessz. 2, 3-4.) Ez a prófécia, Dániel próféta jövendölése részben már beteljesült, amikor 500 évvel ezelőtt a reformáció során ketté szakadt az Egyház. Akkor csak egy rész vált ki belőle. A sátán most az egész Egyházban el akarja törölni a minden napi áldozatot. Ehhez az ökumenét fogja felhasználni. Látjátok, milyen álnok és hazug?! Még alá is támasztja az Én szavaimmal: „Legyenek mindnyájan egyek. Amint Te, Atyám Bennem vagy, s Én Benned, úgy legyenek ők is eggyé Bennünk, hogy így elhiggye a világ, hogy Te küldtél Engem.” (János ev. 17, 21.) Én ezt úgy értettem, hogy minden hívem legyen egységben Velem, az Általam alapított Egyházban, amelynek a központja az Eukarisztia, az Én Testem és Vérem, amelyet értetek áldoztam, a ti bűneitekért, megváltásul a keresztfán. Ellenfelem most a hamis egység jegyében kihasználva azt, hogy 500 évvel ezelőtt szétszakították Testemet, az Egyházat, most a még Bennem megmaradt nagyobb részt is az elszakadt részbe akarja beolvasztani, hogy megfosszon titeket Tőlem, Aki a ti erőforrásotok és védőpajzsotok vagyok a sátán ellen. Minderre az Antikrisztust és csatlósait használja fel, akik már előre kiterveltek mindent, és készen állnak, hogy tervüket végre is hajtsák, csak a megfelelő pillanatot várják.

Az ötödik jelet a rendkívüli tünemények alkotják, amelyek az égbolton lesznek láthatók. (Máté 24, 29-30.) 

Drága gyermekeim! Most újra vérkönnyeket sírok azok miatt, akik hiábavalóvá teszik magukban kegyelmeimet, sokakat megtévesztenek, és magukkal rántanak a pokolba. Ti emberek, nem láthatjátok a poklot, de beszéltem róla az Evangéliumban. Sajnos a pásztorok zöme nem hirdeti, mert félelmetes, és úgymond nem akarják elijeszteni az embereket a vallástól. Pedig ez nagyon fontos része tanításomnak, mert az embereknek tudniuk kell, hogy mi vár rájuk, ha Nélkülem akarnak élni, és a bűnt választják. Most, ha elvesznek Engem, az Oltáriszentségben tőletek, tudjátok meg, hogy sokkal gyengébbek lesztek. Sokkal könnyebben és gyorsabban el tud buktatni a sátán, és a kárhozatba taszít. Azt kérem tőletek, hogy amíg még köztetek vagyok, járuljatok gyakran a szentségekhez! Hetente egyszer gyónjatok, és naponta áldozzatok! Csak tiszta lélekkel járuljatok a Szentáldozáshoz! Jaj azoknak, akik elvesznek Engem tőletek! Mondom nektek: egy sem fogja meglátni közülük Atyám dicsőséges országát. Ezek az emberek keresztülhúzzák tervemet, meghiúsítják magukban kegyelmemet, és sok ember előtt elzárják a mennybe vezető utat. Érvényes rájuk is, amit a farizeusokra mondtam: „Jaj nektek, írástudók és farizeusok, ti képmutatók! Bezárjátok a mennyek országát az emberek előtt. Magatok nem mentek be, s akik be szeretnének jutni, azokat meg nem engeditek be.” (Máté 23, 13.)

Drága gyermekeim! Adjátok át az életeteket Nekem, Megváltó Isteneteknek, Aki a keresztfán meghaltam értetek! Beszéljetek Hozzám! Én, Aki a szívek és vesék vizsgálója vagyok, ott lakom a lelketekben. Teremtsetek magatokban csendet, és szólítsatok meg! Lépjetek Velem kapcsolatba! Vegyétek nagy kitüntetésnek, hogy Én, a második Isteni Személy, a mindenség Ura, leereszkedem hozzátok, mert szeretlek benneteket! Meghallgatlak, és minden kegyelmet megadok, amely az örök üdvösségre vezet. Ne a másik emberben, és ne magatokban bízzatok, hanem csak Bennem! Én váltottalak meg benneteket a keresztfán. Én Mindenható vagyok. Bármit kértek Tőlem, megadom nektek, ha az a lelketek javára válik. Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. Én mindig meghallgatlak, és nagyon szeretlek benneteket. Szeressetek viszont Engem, Aki az életemet áldoztam fel azért, hogy megszerezzem nektek az örök életet. 

Gyermekeim! Kérjétek magatokra és mindenkire, de különösen pásztoraitokra a Szentlélek megvilágosító kegyelmét, a tisztán látást! Naponta olvassátok a Szentírást! Ha tudtok, naponta vegyetek részt a Szentmisén! Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok!!! Ez legyen legfőbb feladatotok! Ha átadjátok az életeteket Nekem, elhárítok minden akadályt, hogy meg tudjátok tenni, amit kérek.

Hamar lezárul ez a korszak. Egy új következik, amit csak kevesen fognak megérni. Ha tudnátok, hogy ellenfelem mennyi borzalmat és szenvedést akar rátok zúdítani, szüntelenül azért imádkoznátok, hogy legyen meg az Én akaratom. Egyfolytában a Miatyánkot és a rózsafüzért imádkoznátok, amely megbénítja, tehetetlenné teszi a sátánt. Mondom nektek: ha mindenki naponta csak fél órát imádkozná a rózsafüzért, a világ paradicsomkertté változna. Béke és szeretet uralkodna a szívekben. Nem lennének fegyverek, és mindenki bőségben élne. Ti emberek döntitek el szabad akaratotok révén, hogy kinek akartok szolgálni. A ti cselekedeteiteken múlik, hogy a sátán a pokolban marad, vagy titeket, embereket gyötör a világon. Már sokszor megmondtam, hogy ne álljatok szóba vele, és ne higgyetek neki! Egy mérce van: a szeretet. Egy világító fáklya van: az Evangélium, amely az Én tanításom. Ha ezt tettekre váltjátok, szentek lesztek. Ez pedig azt jelenti, hogy boldogok lesztek a földön és a mennyben is örökké. Miért utasítjátok el? Nem hisztek Nekem, Aki az életem odaadásával bizonyítottam be, hogy szeretlek benneteket? A sátánnak hisztek, aki már Évát is félrevezette? Megmondom nektek az okát: keresitek a boldogságot és a szeretetet, mert arra lettetek teremtve, csak rossz helyen. Az önzésben és az élvezetekben. Ezzel egyre távolabb kerültök Tőlem, Aki Magam vagyok a tökéletes boldogság és élvezet. Aki Engem imád és szolgál a felebarátban, az olyan magas fokú lelki boldogságra talál, amilyet remélni sem tudott.

Gyermekeim! Fogadjátok meg szavaimat, amely lélek és örök élet mindazoknak, akik tettekre váltják. Nagyon örülök mindazoknak, akik elolvassák, és hisznek benne. Még jobban azoknak, akik tettekre váltják, és hasznot húznak belőle. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr916215140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása