HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.23. 07:48 :: lowoa

2013. augusztus 23. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik hűségesek maradtok Hozzám mindhalálig. Közületek sokakat ki fognak végezni Énmiattam. Ne féljetek, inkább örüljetek! Arra gondoljatok, hogy rövid szenvedés után örök dicsőségembe hívlak meg benneteket, ahol vég nélkül fogtok örvendezni Velem együtt. Már elérkezett az óra. Régóta készülődik erre ellenfelem a rejtekben. Most előkúszik a kígyó. Már bent van a szobában. Körülsziszeg, keresve, kit nyeljen el. Csendben, alattomosan támad. A lelkeket akarja az örök tűzbe taszítani. Csak egyetlen fegyver van ellene. Parancsaim megtartása, a szentségek gyakori vétele, és a szüntelen ima. Ha így éltek, megmentitek a lelketeket. Vigyázzatok! Ne álljatok szóba a sátánnal! Mindig hazudik. Jó színben tünteti fel a bűnt, mert tudja, hogy ha elkövetitek, a pokolba taszíthat általa. Ti csak tartsatok ki törvényeim megtartása mellett! Engem állítsatok az első helyre az életetekben! Akkor nincs mitől félnetek. Én vezetlek, fogom a kezeteket. Gondoskodom rólatok, és veletek maradok minden nap a világ végezetéig. Az életemet adtam a ti üdvösségetekért. Hogyne adnék hát oda mindent, ami a lelketek javára válik? Bízzatok Bennem még jobban! Adjátok át az életeteket Nekem! Örökké boldogok azok, akik az életüket áldozzák Értem. Ragyogni fognak Atyám országában, mint a nap.

Gyermekeim! A sátánt csak önmegtagadásotok által tudjátok legyőzni. Ez nem azt jelenti, hogy ha vizet kívánsz, akkor szomjan kell halnod. Nem, akkor innod kell, mert ez a szervezeted természetes jelzése a léted fenntartásához. Csak a bűnös vágyaknak kell ellene mondani, ami ellenkezik törvényeimmel. Ilyenek a paráznaság, a kapzsiság, a hatalomvágy, és még sok bűnre csábító kísértés. Ezeknek kell ellene mondani. E helyett gyakoroljátok az önzetlen felebaráti szeretetet! Mindig helyezzétek bele magatokat a másik ember helyébe, és úgy bánjatok vele, ahogy szeretnétek, hogy veletek is bánnának. Akkor örök jutalmat kaptok a mennyben.

Gyermekeim! Az idő rövid. Ma még belekapaszkodhattok megbocsátó, irgalmas szeretetembe. De közeledik az ítélet, amikor igazságosságommal fogtok szembesülni.

Gyermekeim! Itt az utolsó óra. Használjátok fel az időt! Éljetek a kegyelemmel! Mert hamarosan lesújt az ítélet haragja, és sokakat meg fog semmisíteni.

Gyermekeim! Ez a világ elmúlik, és vele együtt ti is. Éljetek szüntelen készenlétben, hogy ne érjen váratlanul az ítélet napja! A halál hirtelen jön, főleg ha futtok előle, és nem várjátok. Imádkozzatok minden nap a jó halál és a végső állhatatosság kegyelméért! Az élet rövid. Mindnyájatoknak meg kell állni ítélőszékem előtt. A számból kijövő kétélű karddal, az Igével ítéllek meg benneteket. Csak ennyit fogok kérdezni tőletek: Szerettél-e? Követtél-e? Ha igen, akkor bejöhettek Atyám házába, Aki azoknak készítette országát, akik Őt szeretik. Istent szeretni annyit jelent, mint parancsait megtartani.

Gyermekeim! Már mindent megmondtam nektek. Készüljetek! Éljetek szüntelen készenlétben, mert ítélet alatt áll ez a világ! Nem tudjátok sem a napot, sem az órát, hogy mikor álltok meg Szent Színem előtt. Ezért újra mondom: készüljetek! Várjatok Engem szüntelen, mert akkor jövök el, amikor nem is sejtitek. Kérjétek el Tőlem a hit ajándékát, és bízzatok Bennem rendületlenül! Én Mindenható vagyok. Számomra nincs lehetetlen. Bármit kértek, megadom nektek, ha hittel kéritek. Mindent megadok annak, aki akaratom szerint imádkozik, vagyis az üdvösséget kéri. Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Erre áldalak meg benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Drága gyermekeim! Az idő rövid. Készüljetek! Ti, akik életben maradtok, átmentek az új korszakba. Sok nyomorúságot, bajt és szenvedést fogtok látni és megélni, de Én minden bajból kimenekítelek benneteket, és átvezetlek az új világba, amely az ezer éves béke uralma lesz. Ott Velem együtt fogtok élni kimondhatatlan boldogságban. Az ember boldogsága nem attól függ, hogy mennyi vagyona van, hanem a kölcsönös szeretettől. Arra vagytok teremtve, hogy szeressetek, és szomjazzátok a szeretetet. Ez a család titka. Ezért van az, hogy csak egy emberpár, egy férfi és egy nő kölcsönös odaadó szeretetéből születhet utód, gyermek. Egy kisgyermek csupa szeretet, bájosság és ragaszkodás a szülőhöz. A szülőt szeretetre és gondoskodásra indítja egy parányi tehetetlen újszülött látványa. A gyermek úgy fejlődik, mint amikor a rózsa bontja szirmait. Fokról fokra egyre többet tud. Ezzel elkápráztatja szüleit, akik örömüket találják benne. A gyermek Isten ajándéka. Tiszta, ártatlan élet. Rajtatok, felnőtteken múlik, milyen példával jártok előtte, hogy jót, vagy rosszat tanul majd tőletek. Vigyázzatok! Gyermekeitek a ti tükörképeitek. Csak jó példát mutassatok nekik! Úgy viselkedjetek előttük, hogy ha majd ők ugyanazt teszik, amit ti, örömötöket találjátok bennük!

Gyermekeim! Látjátok, mennyire felelősek vagytok magatokért, és mindazokért, akiket rátok bíztam. Gyermekeiteknek átadhatjátok tanításomat, amely az üdvösségre vezeti őket, és ez a kötelességetek. Jaj azoknak, akik rossz példát mutatnak, és magukkal együtt gyermekeiket is a pokolra juttatják. Megáldalak benneteket Szívem túlcsorduló szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr626214806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása