HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.24. 07:48 :: lowoa

2011. augusztus 24. Szentségimádáson Jézus: „Édes kislányom! Ma Szent Bertalan apostol ünnepe van. Kérd az Ő közbenjárását! Az idő rövid. Hamar lejár. Élj szüntelen készenlétben! Fogadd el a szenvedéseket, amiket még küldök! Ezek által leszel még gazdagabb a mennyben. Kérd kegyelmemet, hogy szeresd keresztjeidet! Szeretettel öleld át azokat, és hordozd hátralévő egész életedben! Ne próbáld megrövidíteni vagy kikerülni keresztjeidet! Menj végig az úton, amelyet kijelöltem számodra! Én legyek az út, amelyen haladsz! Engem kövess az önmegtagadásban és a kereszthordozásban! Én legyek számodra az ösvény, amely az örök életre vezet. Én legyek az igazság, amely megadja mindenkor a bölcsességet, a tisztán látást és a szeretetet, mert csak a szívével lát jól az ember. Végül Én legyek az élet, Aki örök életet adtam neked a keresztfán Szent Vérem kiontása és Szent Testem feláldozása árán. „Aki eszi az Én Testemet, és issza az Én véremet, annak örök élete van.” Kegyelmemből már magadban hordozod ezt az örök életet. Vigyázz, hogy el ne veszítsd! A sátán, ordító oroszlán módjára leselkedik rád szüntelen. Őrizd lelkedben a hit fényét, mint iránytűt, amely elvezet az Isten országába! Őrizd meg hitedet, hogy szikla legyen az életedben, amelyre örök jövődet építed! Őrizd meg Belém vetett hitedet és bizalmadat, mert ezek mértékében nyered el Tőlem a kegyelmet, amely az örök életre visz! Végül ne engedd, hogy a sátán lerombolja benned művemet, mert jól tudja, hogy rengeteg lelket rántanál magaddal az örvénybe. Soha ne állj szóba a sátánnal! Amikor közeledik, fuss azonnal Hozzám! Omolj ölelő karjaimba, zárkózz be irgalmas Szívembe! Így megdicsőíted Nevemet, és örök biztonságban vagy. Gyermekem! Tudd, hogy nagyon szeretlek téged! A kísértéseket és a szenvedéseket azért engedem meg, hogy azonosulj Velem. Benned folytatom szenvedéseimet, és általad mentem a lelkeket. Ne foglalkozz az emberek véleményével! Itt minden elmúlik, de Én örök vagyok. Tedd meg mindig, amit kérek tőled, és elnyered örök jutalmamat, az örök boldogságot. Élj úgy, mint egy kisgyermek! A szíved legyen tele derűvel, őszinteséggel, tisztasággal, és engedelmeskedj mindig Nekem! Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentmisén Jézus: „A Szívemet adom neked. Azt a Szívet, amely az életét adta érted, amely mindenkinél jobban szeret téged. Imádd, és engeszteld Szívemet, amely örök boldogságod forrása! Velem egyesített szenvedéseid örök értékűek. Így tekints rájuk!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr816214803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása