HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.08.28. 08:17 :: lowoa

2015. augusztus 28. Itthon az Úr Jézus: „Drága kisfiam! Most eljön a nagy szorongattatás. Te már fölkészültél és nagyon jó úton haladsz. Maradj meg ezen az ösvényen, és akkor mindig fölismered és megteszed akaratomat. Azt kérem tőled, hogy készíts fel másokat, a környezetedet is a nagy üldözésre, amely már itt van az ajtóban. Nagyon sok kereszténynek a vérét fogják ontani, de ez a Szentírás, ez az Evangélium. Ennek be kell teljesülni. Így választom szét az igaz és hű keresztényeket a képmutatóktól. Mielőtt bekövetkezik ennek a korszaknak a vége, ennek a próféciának be kell teljesülnie. Szavaim, figyelmeztetéseim nagyon komolyak, és intelmeim súlyosak. Sajnos sokan cinikusan félre dobják, és nem vesznek tudomást róla. Ők azok a szerencsétlenek, akik örökké fogják siratni bűneik következményét. Igyekezzetek megmenteni a lelkeket, szavaitokkal, példamutatásotokkal és imáitokkal! Úgy mentsétek, mintha tűzvész, vagy árvíz pusztítana, mert már minden perc, minden pillanat számít.

Gyermekeim! A jelek már itt vannak. Olyan ez, mintha már a bárd a nyakatokon lenne. Ne féljetek! Én egy gyönyörű, csodálatosan szép országot készítettem nektek. Ott nem lesz sem halál, sem gyász, sem jajkiáltás. Letörlök szemetekről minden könnyet. Az Én országom örökkévaló ország. Az örök boldogság és az örök élet hazája. Ide várom minden igaz gyermekemet, akik hűségesen megtartják Atyám törvényeit és igaz szeretetben élnek.

Gyermekeim! Már megmondtam, nem érdemes itt a földön kincseket gyűjteni, ahol a moly megrágja, a tolvaj ellopja, a rozsda megemészti. Minden itt marad. Csak a cselekedeteiteket hozzátok magatokkal ítélőszékem elé. Az igazi kincs az alázatos nyitott szív, amelyen belépek, és veletek együtt vacsorázom. Az igazi Kincs Én vagyok, Aki az Oltáriszentségben a szívetekbe térek, Aki örök életet ajándékozok nektek. Erre a kincsre vágyakozzatok mindig! Az Én Testem valóban étel, az Én Vérem valóban ital. Én vagyok az örök élet kenyere, Én vagyok a Jó Pásztor, a ti Üdvözítő Istenetek, Megváltótok.

Kisfiam! Nagy feladatra hívtalak el. Nagyon nagy kegyelmet készítettem számodra. Ha szüntelenül kéred, hogy fölismerd és megtedd akaratomat, Én megmutatom neked rád vonatkozó örök tervemet, lépésről lépésre, óráról órára, napról napra. Ha mindig igent mondasz, és teljesíted akaratomat, Én rövid úton szentté formállak. Olyan szent papommá teszlek, aki előtt megremegnek az ördögök, megnyílnak a lelkek és betöltekeznek az Én végtelen szeretetemmel, amelyet általad sugárzok ki feléjük. Kisfiam! Légy nyitott kegyelmeim befogadására! Mindig szakíts Rám időt, hogy Engem imádj, lehetőleg az Oltáriszentség előtt, ahol valóságosan jelen vagyok és csöndes magányodban, mert a szívedben lakom. Majd, amikor szükséged lesz rá, te is meg fogsz hallani Engem. Imádkozz ezért már most kitartóan! Ha hittel kéred, megadom neked.

Gyermekem! Nagy kincs vagy az Én számomra. Beléd helyeztem bizalmamat és reményemet. Általad akarom menteni a lelkek sokaságát. Vigyázz magadra, főleg arra, hogy bűnt soha ne kövess el, még a gondolataidban sem! Őrizd meg tisztán szívedet és elmédet, hogy méltó királyi palotám légy, mert Én vagyok a te Királyod, a te Istened, Aki téged választottalak ki földi hajlékomul. Ha átérezhetnéd, mennyire szeretlek téged, gyönge tested belehalna a boldogságba. Most csak a hiteddel szemlélhetsz Engem, nem láthatod fényemet és szépségemet, mert belehalnál a gyönyörűségbe, a káprázatba, amit látványom nyújt. Amikor majd színről színre meglátsz Engem, mindent meg fogsz érteni, életed minden eseményét, amelyeket Én irányítok, mert csak az történhet meg, amit Én megengedek.

Kisfiam! Légy hűséges Hozzám, különösen a most következő nagy szorongattatásban, mert ellenfelem szüntelenül azon mesterkedik, hogy megfosszon téged Tőlem, és bűnbe rántson. Óvakodj a bűntől, a hiú dicsőségvágytól, az önelégültségtől, az egoizmustól és mindattól, ami elválasztana Tőlem! Gyermekké kell lenned! Kicsi babává. Mindig vizsgáld meg a lelkedet, hogy olyan pici és nyitott szívű tudsz-e lenni az Én karomban, mint amilyen pici és ártatlan egy kis csecsemő az édesanyja karjában. Ha ilyen kisded leszel egész életedben, teljes bizalommal Rám hagyatkozol, semmit sem tudok megtagadni tőled. Ezt kérem tőled, és akkor már kész leszel arra, hogy életed bármelyik pillanatában belépj a mennybe, mert a gyermekeké az Isten országa. Nagyon szeretlek téged, lehajoltam hozzád. Szüntelenül adj hálát végtelen irgalmamért, szerető jóságomért, amelyet kiárasztottam rád. Az Én örök tervem az, hogy szent papot formáljak belőled. Azt akarom, hogy megértő részvéttel hajolj le a szegény bűnösökhöz és minden áldozatot meghozz a megmentésükért!

Kisfiam! Ha mindezt megteszed, hű képmásom leszel. Az emberek Engem fognak látni benned. Amikor beszélsz hozzájuk, Én fogok szólni általad. Szentlelkem beragyogja szívedet, elmédet és nagyon sok léleknek leszel lelki szülője. Mindezt Én cselekszem benned, mindig Nekem adj érte hálát. Tudatosítsd magadban, hogy nélkülem semmit nem tehetsz, Nálam nélkül por és hamu vagy. A test nem használ semmit, egyedül a lélek az, ami éltet. Ha maradéktalanul átadod Nekem lelkedet, testedet, egész életedet, akkor leszel csak tökéletes. De ha csak egy gyufaszálnyit is megtartasz magadnak, abba belekapaszkodna a sátán, és egyre nagyobb tért hódítana benned. Ezért azt kérem tőled, hogy szüntelen tarts önvizsgálatot, hogy mindig mindent adj át Nekem. Lelkedet, testedet, szívedet, elmédet, egész életedet és annak minden pillanatát. Érzelmeidet, vágyaidat, tekintetedet, látásodat, ízlelésedet, szaglásodat, minden érzékszervedet add át Nekem és ne tarts meg magadnak semmit. Akkor Én leszek a te Királyod, a te Mindened, a te Barátod, a te Istened. Akkor szent leszel. Ez legyen életprogramod és soha ne veszítsd szem elől ezt a tanításomat. Megáldalak téged a nagy harcra, szüntelenül kapaszkodj Belém, kérd magadra, hogy borítsalak be Szent Véremmel, akkor nem tud támadni a sátán és biztonságban leszel, és Én veled leszek végig a nagy harcban és nem hagylak elveszni, elbukni, elesni. Kiválasztottalak Magamnak, ez azt jelenti, hogy minden kegyelmet megadok ahhoz, hogy szentté legyél. Fogadd megerősítő áldásomat, Szívem túlcsorduló szeretetével adom rád, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Márk 8, 32 „(Jézus) egészen nyíltan megmondta”


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr526213993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása