HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.08. 08:57 :: lowoa

2017. szeptember 8. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Elképzelni sem tudjátok, mennyire szeretlek benneteket. Én mindnyájatokat üdvözíteni akarlak. Helyet készítettem nektek Atyám országában. Kérve kérlek benneteket, ne tegyétek magatokban hiábavalóvá kegyelmeimet! Halljátok meg szavam! Váltsátok valóra figyelmeztetéseimet! Szabad akaratot kaptatok. Nélkületek nem tudlak üdvözíteni benneteket. Addig jöjjetek Hozzám, amíg még a földön éltek! Siessetek! Nem ismeritek sem a napot, sem az órát, amikor meg kell állnotok ítélőszékem előtt. Akkor mindnyájatoktól csak ezt fogom kérdezni: Szerettél-e? Követtél-e? Ne halogassátok megtéréseteket! Egyik pillanatról a másikra súlyos balesetet szenvedhettek, vagy katasztrófa áldozatai lehettek. Ti sem vagytok jobbak, mint akik úgy jártak. Mindnyájatoktól ezt kértem: éljetek szüntelen készenlétben! Akkor bármikor is haltok meg, nyugodtak lehettek, mert irgalmas Szívem megment benneteket az örök haláltól. De ha helyettem a bűnt választjátok, ti akarjátok a kárhozatot. Én pedig tiszteletben tarom szabad akaratotokat.

 

Gyermekeim! Ne hagyjátok, hogy a sátán a bűn rabjaivá tegyen benneteket! Szakítsatok vétkeitekkel! Gyónjátok meg, bánjátok meg bűneiteket, és soha többé ne vétkezzetek! Akkor szabadok lesztek, és Én bevezetlek titeket Atyám országába, ahol vég nélkül fogtok örvendezni. Erre áldalak meg benneteket Szívem túláradó, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Márk 4, 1: „Jézus tanít”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr7912871388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása