HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2019.09.13. 09:02 :: lowoa

Most még több imára és áldozatra van szükség

 

2018. 09. 13. Gecemáni órák

Gyermekeim! Minél közelebb vagytok Hozzám, annál nagyobb védelemben részesültök. Valóban mindenkit szeretek, de csak azokat tudom megvédeni, akik szabad akaratukból elfogadnak Engem. Közelemben vannak, érzik és viszonozzák szeretetemet. Csak azokat tudom megbízni különféle szolgálattal, akik vágyakoznak utánam, és teljesítik akaratomat. Mennyire vágyom arra, hogy minél többen csatlakozzatok táboromhoz. Sokan mégis kívül rekednek, és mivel elhagytak, nem tudom megvédeni őket. Én, mégis arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, és könyörögjetek azokért, akik messze eltávolodtak Tőlem, hogy mihamarabb visszatérjenek Hozzám, bűnbánatot tartva, és engesztelődjenek ki önmagukkal, embertársaikkal, és Velem. Hozzatok értük sok áldozatot, amelyeket ajánljatok fel Nekem. Jézus

2018. 09. 15. Fájdalmas Szűzanya

Gyermekeim! Szent Fiam kereszten elszenvedett kínszenvedése, mérhetetlen fájdalmat okozott szívemnek. Senkinek nem volt ekkora gyötrelme, mint amit Én elszenvedtem a keresztje alatt. Édesanyai szívem majd meghasadt attól, amit ott áléltem. Misztikus módon most is átélem, amit okoznak gyermekeim Fiamnak. Ezért hívlak meg benneteket, hogy együtt imádkozzuk a rózsafűzért, és ajánljuk fel a mennyei Atyának engesztelésül, megtérésekért. Vállaljatok böjtöt, ezt még azoknak is ajánlom, akik egészségi okokból nem vállalhatják a szigorú böjtöt. Nekik más fajta böjtöt ajánlok, mint pl. a szóböjtöt, az engedelmességet, az alázatot, a türelmet, és mindenféle önmegtagadást, amit felajánlhatnak engesztelésül, a Mennyei Atyának. Köszönöm az eddigi áldozataitokat, de most még többre van szükségetek. Segítsetek, és hozzatok meg minden áldozatot. Fájdalmas Szűzanya.

Anna Terézia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr7414269193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása