HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.20. 10:29 :: lowoa

2018. szeptember 20. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Most hozzátok szólok, akik megnyitottátok lelketeket kegyelmeim özöne előtt, hogy beáramoljon lelketekbe és egész életetekbe kegyelmem özöne, hogy megvilágosítson a Szentlélek fénye. Ti elfogadtátok az üdvösség jó hírét, amit Én, a megtestesül Ige hirdettem nektek. Ti követtek Engem a keskeny úton, az önmegtagadás és a kereszthordozás útján.

 

Drága gyermekeim! Ti mind az üdvösségre vezető szűk ösvényen haladtok előre, fel a Golgotára és a keresztre, mert csak ezeken keresztül lehet bejutni a Mennyek Országába. Ezt mondtam: „Én vagyok az Út.” Ez azt jelenti, hogy Engem kell követnetek. Én pedig a keresztfán szereztem meg nektek az üdvösséget. Ti, akiket szeretek, akiket kiválasztottam, és akik igennel válaszoltatok hívásomra, veletek megosztom keresztemből azt a parányi szálkát, ami szükséges a magatok üdvössége elnyerésére, és arra, hogy másokat is Hozzám vezessetek. Ezért ne zúgolódjatok, drága gyermekeim, ha kereszteket kaptok. Hanem adjatok hálát azért, hogy jó úton jártok. Jaj, azoknak, akik nem kapnak keresztet, és azoknak, akikért senki sem imádkozik: ők az örökkévalóságban fognak szenvedni bűneik miatt. Ti viszont rövid szenvedés után megnyugodhattok, és az örök élet boldogsága vár rátok.

 

Kicsinyeim! Nem különb a szolga az Uránál: ha Engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Ne fájjon nektek az, ha kiközösítenek és megvetnek titeket Miattam. Sokszor még családon belül is ez vár rátok. Örüljetek, hogy Hozzám tartozhattok, hogy az Enyéim vagytok. Bár szenvedések és üldözések között, de megkaptok Tőlem mindent még ezen a Földön, és utána az örök életet. Ezért ujjongó örömmel adjatok hálát, mert nem az számít, hogy itt, ebben a világban átmenetileg boldogok és gazdagok vagytok-e, hanem csak az, hogy merre tart az életetek. Minden elmúlik, mindent itt kell hagynotok, csupán a cselekedeteiteket hozzátok magatokkal. Ha kitartotok tanításomban mindhalálig, akkor az örök boldogság részesei lesztek. Amikor szenvedtek, gondoljatok arra, hogy amilyen mértékben részesültök megaláztatásomban, gyalázatomban és szenvedéseimben, olyan mértékben fogtok részesülni a Mennyben, dicsőségemben.

 

Nézzetek tanítványaimra, a tizenkét apostolra: egyszerű, kétkezi munkásemberek voltak. Azért tudtam őket választani, mert nyitottak voltak tanításom befogadására. Erre mondtam: „Igen, Atyám, így tetszett Neked. Elrejtetted az okosak elől, és a kicsinyeknek nyilatkoztattad ki Magad.” Ez azt jelenti, hogy akik okosaknak képzelték magukat, az írástudók, a farizeusok nem fogadták be az Atya igéjét, ezért nem kapták meg a kinyilatkoztatást, mert az ítélet napján még többről kellett volna számot adniuk, és még többet szenvedtek volna örökké. Ebben is az Isten irgalmassága érvényesült. Az Én apostolaim pedig, köztük Péter, aki egy jól kereső halászember volt, voltak eszközei, hajói, munkásai, szépen megélt ebből a foglalkozásból: a csodálatos halfogás után mindenét elhagyva követett Engem. Beérte azzal, hogy Én megígértem, hogy gondoskodom róla, és beállt Mellém, hogy emberhalász legyen.

 

Nézzétek meg, hogy mekkora csodát tett az Isten ez által a tizenkét tanulatlan ember által! A Szentlélek kiáradása után bátran megvallottak Engem, és kiálltak Mellettem, nem törődve azzal, hogy szidalmazták, megverték és börtönbe zárták őket, mert a Szentlélek erősítette valamennyiüket. Ma is a Szentlélek hirdeti az Evangéliumot misszionáriusaim által, és a Szentlélek erősíti meg minden vértanúmat, akiket ma is szerte a világban üldöznek és megölnek Miattam. Tanuljatok tőlük, vegyetek példát róluk, mert rátok is ez vár.

 

Drága kicsinyeim! Megáldalak benneteket Szívem csodálatos, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 

Szentírási megerősítés: Márk 5, 19: „Jézus szólt”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6614352867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása