HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.22. 10:51 :: lowoa

2013. szeptember 22. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik mindvégig hűségesen ki fogtok tartani Mellettem. Vigyázzatok, mert nagy üldözés készül ellenetek! Ellenfelem ki akar irtani benneteket, akik az igaz hitet gyakoroljátok. Legjobban drága Szent Testemet és Véremet támadja a legméltóságosabb Oltáriszentségben. El akarja venni tőletek. Egyszer már sikerült neki, amikor ötszáz évvel ezelőtt megtörtént az Egyházszakadás. Akkor kidobták a templomokból a tabernákulumot és a gyóntatószéket. Híveimet pedig arra kényszerítették, hogy az új vallást kövessék. Ez a protestantizmus, ahol ma sem tisztelik drága Szent Testemet és Véremet a kenyér és a bor színe alatt. Ez számukra csupán jelkép, az utolsó vacsorára való emlékezés. Istentiszteletükben nincs is felajánlás, sem átváltoztatás. Ez a Szentmise megcsonkítása, amelyből a lényeget hagyták ki. Pedig Én világosan megmondtam: az Én Testem valóban étel, és az Én Vérem valóban ital. Majd meghagytam apostolaimnak: ezt cselekedjétek az Én emlékezetemre! Tehát nem csak egyszer, az utolsó vacsorán változtattam át a kenyeret drága Szent Testemmé, és a bort az Én Véremmé, hanem azt akartam, hogy a világ végezetéig élő összes hívem részesüljön legnagyobb ajándékomban, vagyis Magamat akartam adni nekik is a Szentáldozásban. Ezért hagytam meg: ezt cselekedjétek az Én emlékezetemre! Látjátok, milyen okos és ravasz a sátán. A lényeget, a legfontosabbat vette el tőlük. Tudjátok miért? Azért, mert az Én Testem és Vérem a ti legnagyobb erőforrásotok. Így van ez a háborúban is. Az ellenség, mielőtt le akarja győzni ellenfelét, lefegyverzi, hogy ártalmatlanná tegye. Ellenfelem is jól tudja ezt. Mert aki eszi az Én Testemet, és issza az Én Véremet, az Bennem van, és Én őbenne. Vagyis egyesülve van Velem, egy lélek Velem. Márpedig aki Velem van, azzal nem tud elbánni a sátán, mert Én fölötte állok mindennek. Mindenható vagyok, és az az ember, aki Velem egyesült, az Én hatalmas védelmemet élvezi. Ezért buzdítalak benneteket kicsi gyermekeim, hogy járuljatok gyakran a szentségekhez, mert Én Mindenható vagyok, és Velem együtt legyőzitek a sátánt. Ellenfelem már régóta készül arra, hogy megfosszon titeket Tőlem, a legméltóságosabb Oltáriszentségtől. Azért, hogy gyengék legyetek, és elbánjon veletek.

 

Kicsinyeim! Most nagyon imádkozzatok, hogy ez ne sikerüljön neki! Ha a hivatalos Egyházban ezt meg is tudja tenni, a rejtekben mindig legyenek papjaim, akik bemutatják az igazi Szentmisét. Az igaz, hogy ellenfelem körbe fog járni, hogy ezt megtorolja, és megsemmisítse azokat, akik ezt bemutatják, és azokat is, akik ezen részt fognak venni. Azért, mert mindenkit kényszeríteni fognak, hogy az új világvallás híve legyen. Ez pedig nem lesz más, mint közönséges bálványimádás. Mert ahonnan Engem száműznek, oda azonnal beteszi a lábát a sátán. Mert ki akar Engem elvenni tőletek? Egyedül a sátán. Azért, hogy magát állítsa a helyembe. Ezért drága kicsi gyermekeim, most legyetek nagyon résen! Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni! Ahol nem imádnak Engem a kenyér és a bor színe alatt, oda ne menjetek! Nektek csak egy Istenetek legyen, Aki három Személy: Atya, Fiú és Szentlélek. Csak Minket imádjatok, csak Hozzánk fohászkodjatok, és tartsatok ki ebben a hitben mindhalálig! Erre áldalak meg benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Jakab 5, 10. „Testvérek, a szenvedés elviselésében, és a kitartó türelemben vegyetek példát a prófétákról, akik az Úr nevében szóltak.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr636214705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása