HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.24. 10:58 :: lowoa

2012. szeptember 24. Szentségimádáson Jézus: Most a mennyország boldogságáról szólok hozzátok.

Drága gyermekeim! Én mindenkinek a teljességet kínálom fel, de a mértéket ti szabjátok meg magatoknak a szerint, hogy mennyire nyíltok meg kegyelmeim befogadására. Aki teljesen átadja az életét Nekem, Megváltójának, és Engem szolgál, az a legmagasabb fokú örök boldogság részese lesz. Én nagyon szeretlek mindnyájatokat. Nagy méltóság a szabad akarat, amelyet Én nagy tiszteletben tartok. Ezért a ti döntéseteken múlik örök sorsotok, örök boldogságotok. Én minden tanítást megadok, hogy tisztán lássatok. De a döntés a ti kezetekben van.

Édes gyermekeim, Szívemnek drága választottai! Ti, akik átadtátok az életeteket Nekem, és Engem szolgáltok, imádtok, igen nagy örömömet találom bennetek. Lelketek az Én tiszta palotám. Szívetek az Én szentélyem. Bennetek lakom, mint szívetek boldog Királya. Ti vagytok az Én földi mennyországom. Most azt kérem tőletek, hogy készüljetek, mert nemsokára sokakat elszólítok közületek ebből a világból. Gyakoroljátok továbbra is a testvéri szeretetet, mert ez számomra a legkedvesebb. Imádkozzatok egymásért és magatokért! Most első helyen a végső állhatatosság, és a jó halál kegyelmét kérjétek Tőlem, mert nemsokára erre lesz szükségetek. Amikor megláttok Engem, az örök boldogság részesei lesztek. Bevezetlek titeket Atyám országába, az örök hazába. Meglátjátok Atyámat, Akinek végtelen szeretetéből keltetek életre. Örökké hálát fogtok adni Neki azért a kegyelemért, hogy megteremtett, és vonzott Hozzám, Szent Fiához, Aki megváltottalak benneteket. Hálát adtok az Atyának azért is, hogy kiárasztotta rátok a Szentlelket, Aki megtanított mindarra, ami az üdvösségre vezet. Örökké hálát fogtok adni a dicsőséges Szentháromságnak azért, hogy itt lehettek a mennyben, az örök boldogságban, és azért, hogy örök életet kaptatok. Készüljetek, mert mindez hamarosan megvalósul! Tartsatok ki mindhalálig a rátok bízott szolgálatban! Legyetek erősek a hitben! Maradjatok meg a reményben és a lángoló Isten szeretetben! Bízzatok Bennem szikla szilárdan! Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Erre áldalak meg benneteket drága kicsi gyermekeim, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Drága gyermekeim! Szívemnek kedves választottai! Most hozzátok szólok, akik körülvesztek Engem szeretetetekkel, szolgálatotokkal, és tiszta szívből imádtok Engem: Azt akarom, hogy mondjatok le mindenről, ami ehhez a világhoz köt. Személyekről, tárgyakról, mindenről. Azt akarom, hogy csak Hozzám tartozzatok. Szakadjatok el lélekben ettől a világtól, és mindattól, amihez, vagy akihez kötődtök, mert boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa. Ne ragaszkodjatok ebben a világban semmihez és senkihez. Még ha birtokoljátok is, vegyétek úgy, mintha nem volna a tiétek, mert ez a világ elmúlik. Az életetek véget ér. Ti csak Hozzám, és elsősorban törvényeim megtartásához ragaszkodjatok, mert ezzel bizonyítjátok, hogy szerettek Engem. A ti életetek a földön olyan, mintha egy hídon mennétek át. Egy átmeneti állapot. Isten szeretetéből lettetek, és Istenhez kell megérkeznetek. Kaptatok egy biztos iránytűt, a lelkiismeretetek szavát. Maga a Szentlélek imádkozik bennetek, és a jó célba vezet. Ha figyeltek rá, és engedelmeskedtek neki, biztosan célba értek. Ezt azért mondom, mert Isten mindenkit az üdvösségre szánt. Így gondoskodik mindenkiről. Azokról is, akiknek nincs módjukban hittant tanulni, Szentmisére járni, Szentírást olvasni. A lelkiismeret szava a szeretet. Ha béke és derű uralkodik a lelketekben, akkor jó úton haladtok. De ha kétségbeesés, és nyugtalanság, akkor azonnal irányt kell változtatni. Ilyenkor mindig kérdezzétek meg lelkiismeretetek szavát! Ott belül, a lélek hetedik szobájában a Szentlélek trónol. Ha figyeltek rá, indítani fog benneteket, hogy újra rálépjetek a szeretet útjára, és akkor újra béke és derű lesz a lelketekben. Ilyen egyszerű. Csak ne hagyjátok, hogy a világ zaja elnyomja a lelkiismeret szavát! Teremtsetek csendet kint a környezetetekben, és bent a lelketekben! A csend elengedhetetlen feltétele a befelé való figyelésnek. Ha ezt teszitek, megtelik a szívetek békével és derűvel, és ezek állandó társaitok lesznek. Megtaláljátok életetek értelmét az önzetlen, tiszta szeretet kapcsolatokban. Nem csapongtok össze-vissza, hanem kiegyensúlyozott tempóban haladtok egyenesen a jó célba, lelketek örök üdvösségére Istenhez, Akinek örök szeretetéből lettetek, és Aki tárt karokkal vár haza az Atyai házba. Fontoljátok meg ezt a tanításomat különösen most, a világ hangoskodásában, amikor a sátán ellopja a csendet, hogy ne tudjatok befelé figyelni, gondolkozni, hogy elvakítson a hamis fényekkel, megsüketítsen a lármával, és megtévesszen a reklámokkal.

Drága gyermekeim! Ez a világ elmúlik. De a lelketek, a személyetek, az én örök életre lett teremtve. Nektek nem mindegy, hogy örök életeteket hol folytatjátok. A sátán szüntelenül harcol ellenetek, hogy megkaparintsa, és a pokolba taszítsa a lelketeket. Isten utánatok megy, és felkínálja megmentő kezét. Nektek kell belekapaszkodni, ha nem akartok örökre elveszni.

Gyermekeim! Én nagyon szeretlek mindnyájatokat. Mindenkit megváltottam a keresztfán. Imádkozom értetek Atyámnál, és felétek nyújtom segítő kezem. Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal, hogy legyőzzétek a sátán minden kísértését úgy, hogy nem álltok szóba vele, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

A Szentlélek így imádkozott bennem: „Drága Jézusom! Imádott Királyom! Légy áldva, dicsőítve és imádva mindörökké! Szívem szeretete lángba borítja egész elmémet, úgy imádlak Téged, Aki itt jelen vagy a legméltóságosabb Oltáriszentségben! Ó felfoghatatlan csoda, amelyben valósággal jelen van a Feltámadott Isten-Ember, a mi drága Megváltó Krisztusunk, Akit a mi bűneinkért keresztre feszítettek, és a keresztfán kínhalált halt. De amint előre megmondta, harmad napra feltámadott, és él, örökkön örökké él!!! Akik hiszünk Benne, Vele együtt mi is feltámadunk. Nem hagy minket a holtak honában, mert szeret bennünket. Ő ígérte: „Aki Bennem hisz, ha meghal is élni fog. Én vagyok a feltámadás és az élet.”

Drága Jézusom, imádott Királyom! Köszönöm ezt az ígéretet. Köszönöm, hogy értünk leszálltál Atyád öléből, megtestesültél Szűzanyád tisztaságos méhében, és megszülettél közénk, hogy elhozd nekünk Atyád tanítását, az örök igét, amely az üdvösségre visz. Köszönöm, hogy meghaltál a mi bűneinkért a keresztfán, feltámadtál, és elküldted nekünk a Szentlelket, Aki megtanít bennünket mindenre, ami üdvözít minket. Köszönöm, hogy mi is feltámadunk, és ott leszünk, ahol Te vagy, és látni fogjuk dicsőségedet és szépségedet.

Ó drága üdvözítő Urunk és Istenünk, mily nagy a Te szereteted, irgalmad és kegyelmed! Lehajolsz hozzánk elesett bűnösökhöz, hogy Magadhoz emelj. Megtisztítod lelkünket értünk kiontott drága Szent Véreddel a bűnbocsánat szentségében. Drága Szent Testeddel és Véreddel táplálod lelkünket, hogy éhen, szomjan ne vesszünk ebben a pusztában, és megvédj a sátán támadásaitól.

Ó felfoghatatlan szeretet! Az egész világot átölelő irgalom! Szeretném belekiáltani a világba, hogy mindenki megtudja: Jézus él, és Vele együtt mi is feltámadunk, és örök életet kapunk! Ti emberek, akik még sötétségben éltek! Nyissátok meg lelketeket és értelmeteket! Fogadjátok be Isten igéjét és szeretetét! A szívetek gyulladjon lángra ekkora nagy szeretet láttán! Szeressétek viszont Őt, Aki úgy szeretett titeket is, hogy az életét adta értetek!

Jézus! Jézus! Jézus! Szabadító! Bűntől szabadító, Aki letöröd bűneink rabláncát, Aki megszabadítasz a sátán hatalma alól! Kérlek, gyújts fényt a lelkünkbe, az elménkbe, hogy Téged keressünk, megtaláljunk és szeressünk! Mindig csak szeressünk, és Téged szolgáljunk egész életünkkel, minden erőnkkel! Ha kell, az életünket is adjuk oda érted, így bizonyítsuk Irántad való hűségünket!

Jézus! Szabadító! Megváltó Istenünk! Légy áldva, szeretve, imádva most és mindörökké! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr66214697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása