HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.26. 11:16 :: lowoa

2013. szeptember 26.

 

Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Eljött az óra. Most feszítik keresztre Egyházamat, és Engem is vele együtt újra. Soha nem látott üldözés tör ki Egyházam ellen. Vigyázzatok! Legyetek készek, mert hirtelen jön! Az Antikrisztus már mindenre kész. Elkészítette gonosz tervét, hogy magát imádtassa, és fellépjen, és azt hazudja, hogy ő Én vagyok. Ne higgyetek neki! Most újra mondom: Én soha többé nem jövök el ember formájában úgy, mint első eljövetelemkor. Másodjára úgy jövök vissza, mint a cikázó villám az égen. Dicsőséges, fényességes Testben jövök el, mint a feltámadott Isten-Ember. Ne higgyetek a csalónak! Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Ti, akik imádtok Engem, maradjatok hűségesek Hozzám mindhalálig! Véretek kiontása árán is valljatok meg Engem ez előtt a bűnös nemzedék előtt! Tudjátok meg, hogy mindaz, aki elfogadja az Antikrisztust, és őt imádja, a kénköves, tüzes tóban fogja végezni, mert ellenfelem, mint zsákmányt elragadja. De mindazok, akik kitartanak Mellettem, legyőzhetetlenek lesznek a sátán számára, mert az Én erőmet adom nekik. Szent Testem és Szent Vérem, Akit a legméltóságosabb Oltáriszentségben magukhoz vesznek, lesz az erőforrásuk, és biztos menedékük. Ezeket a lelkeket Én Magam fogom megvédeni, mint saját dicsőségemet. Beburkolom őket drága Szent Vérembe, amelyet értük ontottam a keresztfán, és ellenfelem tehetetlen lesz velük. Teljes győzelmet aratnak a sátán felett, Atyám országában pedig ragyogni fognak örökké, mint a nap. Hatalom és dicsőség lesz az osztályrészük mindörökre.

 

Drága kicsinyeim, Szívemnek választottai! Váltsátok tettekre felhívásomat, és akkor megmentitek a lelketeket! Soha nem látott gonosz terveket szőttek ellenetek a rejtekben. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok, hogy ezeket ne tudják valóra váltani ellenetek! Atyám imáitokra megbénítja a sátánt. Különösen kérjétek Szent Vérem védelmét magatokra és testvéreitekre! Imádkozzátok az irgalmasság rózsafüzért, és az öt tizedes szentolvasókat! A rózsafüzér a tüzes lánc, amely megkötözi és tehetetlenné teszi a sátánt. Hittel imádkozzatok! Az eleven, élő hit hegyeket mozdít el, vagyis minden lehetetlen dolgot megold. Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül.

 

Gyermekeim, Szívemnek kedves választottai! Készüljetek, mert az üldözés a nyakatokon van. De ne féljetek! Kérjetek Engem, és Én mindig segítségetekre leszek. Ez által érzitek meg, hogy veletek vagyok. Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Jelenések 1,1. 3. „Jézus Krisztus kinyilatkoztatása, aminek csakhamar be kell következnie. …az idő közel van.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr76214689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása