HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.26. 11:14 :: lowoa

2010. szeptember 26. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Eljön a vég, ennek a korszaknak a vége. Leomlanak a bálványok. Szám leheletével megsemmisítem a hamis isteneket, és Magamat, az igaz Istent állítom a helyébe. Az új korban mindenki a Szentháromságos egy Istent fogja imádni. A Szentlélek mindenkinek betölti a szívét, lelkét. Ő fog imádkozni bennük és általuk. Dicsőíteni és magasztalni fogják az Atyát, a Fiút és a Szentlelket azért, hogy túlélték a tengernyi katasztrófát, és mindazt a borzalmat, amiben az emberiség kétharmada elpusztult. Hálát adnak minden megfogant életért, és örömmel hordozzák az anyák magzataikat a szívük alatt, mert jól tudják, hogy ők a jövő záloga. Ha nincs gyermek, nincs jövő. Nézz körül a környezetedben! Oly kevés a gyermek! Rengeteg az öreg. Kipusztulóban van a nemzet. Nem kell az Isten, és visszautasítják az ajándékát, a gyermeket. Pedig a gyermek ajándék. Ezen a világon senki és semmi nem tudja azt az örömet nyújtani, amit egy kisgyermek ad a szüleinek, a családjának. A gyermeki lélek tiszta, üde, mert egyenesen az Atyától jön. Ő teremti bele az anyaméhbe. A gyermek egy új személy. Egyszeri és megismételhetetlen. Az Isten titka, hogy milyen tehetséggel és képességgel áldotta meg. Ha szeretettel fölnevelik és tanítják, napvilágra kerül benne Isten ajándéka. A gyermek mindig a környezetének a tükörképe. Elsajátítja mindazt, amit lát és hall. Ezért kell minden családnak életszentségben élni, hogy jó példát mutassanak a jövő nemzedéknek. Az emberiség boldogsága az életszentségben rejlik. Ha tisztán és bűn nélkül élnek, akkor a szeretet lesz az úr közöttük, és ez maga a boldogság. Minden betegségnek az oka a szeretet hiánya. Akit nem szeretnek, az szomorú, és fölöslegesnek érzi magát. Nem tud kiteljesedni. Akit szeretnek, az biztonságban érzi magát, és tudja, hogy tartozik valakihez. A szeretet építi a lelket és a testet. A szeretet öröm és egészség. Erre teremtette az Isten az embert. Ha valaki hisz Bennem, az tudja, hogy szeretem, és ez már maga a boldogság. Ha a környezete Miattam el is utasítja, nem omlik össze, mert az Én mindeneket felülmúló szeretetem fenntartja és élteti. Ez a szeretet és öröm fogja betölteni a szíveket az új korban. Az emberek örülni fognak egymásnak. Nem lesznek túlhajszoltak. Csak annyit fognak dolgozni, amennyi a fenntartásukhoz szükséges. Lesz idejük imádkozni, Szentmisén részt venni, és egymással beszélgetni. Az ember újra emberhez méltó életet fog élni. Imádkozzatok drága gyermekeim, hogy ez a korszak eljöjjön, mert ezt Maga az Isten akarja, hogy megmentse ezt a világot, és az embereket üdvözítse.
 
Az idő eljön. Megfizetek mindenkinek tettei szerint. Nálam csak a szeretet számít. Mit tettél szeretetből? Hoztál-e áldozatokat, tettél-e lemondásokat szeretetből? A szeretetből végzett munka a legnagyobb ima. Kérdezem Én: mi könnyebb? Elnyújtózkodni egy kényelmes fotelben, vagy ágyban, kezedben a rózsafüzér, és egy kellemes fél órát töltesz Velem, az Üdvözítővel. Vagy: holt fáradtan, szinte összeroskadva, fájós háttal kiszolgálni egy magatehetetlen öreget vagy egy kisgyermeket. Isten és a felebarát iránti szeretetből. Ez az, amire meghívtam minden Engem követőt: önmegtagadás és kereszthordozás. Van úgy, hogy egész nap csak néhány fohászt röpítesz Felém, de szorgalmasan dolgozol, hogy főtt étel legyen az asztalon, és tiszták legyenek a ruhák. Ilyenkor ne aggódj, hogy nem imádkoztál. Előttem minden jócselekedet ima. Hát nem ezt mondtam: Jöjjetek Atyám áldottai, mert éheztem, és ennem adtatok. Vándor voltam, és befogadtatok. Mindez a gondoskodó szeretet jócselekedetei, amit Én jutalmazok meg a mennyben örök boldogsággal. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne imádkozzatok. De igen, mert erre nagy szükségetek van. Az ima párbeszéd Istennel, ami felüdíti a lelket és pihenteti a testet. Ha fáradt, vagy beteg valaki, helyezze magát kényelembe, úgy imádkozzon. A legfontosabb az, hogy ne zavarja semmi abban, hogy Rám figyeljen. Az ilyen ima gyümölcsöző, mert elnyeri, amit kér, feltéve, ha az üdvösségre válik. De nagyon visszatetsző Számomra, ha valaki nem teljesíti állapotbeli kötelességét, és úgymond helyette imádkozik. Szent Pál azt írja, hogy az ilyen rosszabb, mintha hitetlen volna. Jól osszátok be az időt, hogy jusson a munkára és az imára egyaránt, mert mindkettő fontos. Én is gyakran imádkoztam elvonultan, egyedül Atyámhoz. De egész nap tanítottam, gyógyítottam, halottakat támasztottam fel. Mindenkinek ott kell helyt állni, ahová Atyám állította, mert ezáltal dicsőíti meg az Istent. Az ilyeneknek mondja Atyám: Jól van, derék és hű szolgám, menj be Urad örömébe.”
 
2010. szeptember 26. Szentségimádáson a Szentlélek így imádkozott bennem: „Hőn imádott egy igaz Istenem! Szerelmem, Mindenem Te vagy! Csordultig betöltötted szívemet, lelkemet. Te vagy nekem a Minden. Kívüled szemétnek tartok mindent. Te vagy a földbe rejtett kincs, Akiért eladtam mindent, csakhogy Téged megszerezzelek. Most az enyém vagy, és szüntelen hálát adok Neked. De kincsemet, Téged, ó hatalmas Istenem megosztalak mindenkivel, akit csak elém hozol. És csodák csodája! Minél több embernek beszélek Rólad, ó felséges, Mindenható, annál gazdagabb vagyok, mert kincsem kifogyhatatlan, és egyre csak növeli bennem a szeretetet. Jóllehet, én porszem, semmi vagyok, de a Kincsem, és én mindenre képesek vagyunk. Mert Ő a Minden, Ő az Isten, Ő a Megváltó, a Mindenható, Aki meghalt és feltámadt, mert annyira szeretett. Ő a Fiú, Aki lehozta nekünk a hitet, hogyha hiszünk Őbenne, akkor Vele együtt mi is feltámadunk, és az Isten gyermekei leszünk. Imádjuk Őt, Aki mindezeket adta, Aki a Szent Evangéliumot tanította. Imádjuk az Atyát teljes szívünkből, Aki elküldte Fiát, hogy minket, tudatlanokat megtanítson az Ő szeretetére! Mert ez a kulcs, a szeretet. Aki szeret, az a Fiúban van, és a Fiú őbenne. Aki szeret, annak örök élete van. Imádjuk a Szentlelket, Akit elküldött az Atya, hogy minket vezessen, és megtanítson mindarra, ami az üdvösségünkre válik. Ó mily rejtelmes titok! Három, de mégis egy. Emberi elme felfogni képtelen, pedig Benne élünk, mozgunk és vagyunk. Olyan ez, mint a magzat anyja méhében. Az anyjából él, ő táplálja, szereti, hordozza. De magzata még nem láthatja, mert még nem nőtt fel hozzá, hogy megszülessen a világra. Mi is, amíg még ebben a porsátor testben időzünk, bár megtapasztaljuk Isten végtelen gondviselő szeretetét, de mégsem láthatjuk Őt színről színre, mert porsátor testünk alkalmatlan rá. Majd ha megszületünk az örök életre, levetjük magunkról földi testünket, mint egy ruhát, akkor bemehetünk az örök Szentéjbe, ahol színről színre láthatjuk Őt, Akinek végtelen szeretete hívott minket életre. Akinek mindent köszönhetünk, mert minden az Ő kegyelme. Addig is, amíg e testben időzünk, átölel bennünket az Ő irgalmas szeretete. Szeressük Őt viszont úgy, hogy mindig igyekezzünk a kedvében járni! Bűnt soha el ne kövessünk! Mindig csak szeressünk, szeressünk, szeressünk! Mert erre lettünk teremtve. A Szeretet gyermekei vagyunk, akiknek csak szeretni szabad.”
2010. szeptember 26. Szentségimádáson Jézus: „Ezt üzenem X-nek. Írd! Drága Gyermekem! Az idő közel. Élj szüntelen készenlétben! Nagy dolgoknak leszel tanúja. Példaként állítalak a környezeted elé. Ezért minden tekintetben kifogástalannak kell lened. Gyakorold a felebaráti szeretetet mindenkivel, akiket eléd hozok. Csak a szeretet számít. Légy türelmesebb! Pihenj többet, akkor jobban tudsz magadon uralkodni. Elégedj meg azzal, amit el tudsz kényelmesen végezni. Ne hajszold túl magad! Gondolj Rám! Kérd az Én erőmet! Én mindig veled vagyok. Szentet formálok belőled. Ne légy elégedetlen magaddal! Elég neked az Én kegyelmem. Minden úgy van jól, ahogy van. Minden mögött Én állok. A jó dolgokat Én akarom, a rosszakat megengedem azért, hogy jót hozzak ki belőlük. Így van ez a világgal is. Majd elámultok, milyen szép új világot hozok erre a földre. De előbb ezt a mostanit megsemmisítem. Ne félj! Veled vagyok, fogom a kezed. Te csak egyre vigyázz: soha ne engedd el a kezemet, bűnt soha ne kövess el! Indítsd fel magadban gyakran az Irántam való szeretetet! Nézz Rám, a keresztre! Ennyire szerettelek téged. Te is ezt kérd, hogy egyre jobban tudj szeretni Engem. Ez a legfontosabb. Akkor tudok rád bízni feladatokat. Pétertől is ezt kérdeztem: Szeretsz Engem? Legeltesd juhaimat! Az idő elszáll. Végy részt a Nekem szentelt szolgálatban! Ez azt jelenti, hogy tedd meg mindig azt, amire indítalak. Kérd a Szentlelket, hogy Ő vezessen! Olvasd a Szentírást! Abból Én szólok hozzád. Lehajoltam hozzád, megtisztítottalak Szent Véremmel a bűnbocsánat szentségében. Kiválasztottalak, mert szükségem van rád testvéreid szolgálatára. Várj türelemmel! Addig is élj szüntelen készenlétben! Erre áldalak meg, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr876214691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása