HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.27. 11:19 :: lowoa

2015. szeptember 27-én du. itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagyon szomorú idők várnak rátok. Vérkönnyeket sírok azok miatt, akik örökre el fognak veszni. Rengeteg lélek megy a kárhozatba. Azok a gyermekeim, akik hátat fordítottak Nekem, tobzódnak a bűnt tengerében. Szerencsétlen süketek és vakok, annak örülnek, ami miatt jajveszékelni, sírni kellene és azért szomorúak, aminek örülni kellene. Ha keresztet kapnak Tőlem, zúgolódnak, káromolnak Engem, nemhogy örülnének, hogy meg akarom menteni a lelküket, mert a kereszt válik az üdvösségükre. Jaj, annak, aki nem kap keresztet, lemondott arról az Isten. Az ilyen lelkekért senki sem imádkozik.

Drága kicsinyeim! Oly kevesen vagytok, akiket meg tudok szólítani, akik figyeltek szavamra. De a nagy tömeg süket és vak, és nem akar tudomást venni Rólam. Pedig én a keresztfán értük is kiáltottam: „Szomjazom!” Az ő lelküket is üdvözíteni akarom.

Drága kicsinyeim! Mentsétek meg őket! Szent Véremre kérlek, engeszteljetek a bűnösökért, imádkozzatok még többet és hozzatok még több áldozatot! Odaát ezeknek a megmentett lelkeknek fogtok a legjobban örülni, mert ők lesznek a ti kincseitek.

Drága gyermekeim! Sötét felhők sorakoznak az égbolton, a próféciák beteljesülnek. Már itt van a nyakatokon a nagy üldözés. Rejtekből, a sátán eszközei manipulálják az embereket, hogy az iszlámot a keresztények kiirtására uszítsák. Pedig ti mindnyájan testvérek vagytok, a Mennyei Atya gyermekei.

Drága keresztény gyermekeim, akik hamarosan elszenveditek a vértanúhalált, most hozzátok szólok: imádkozzatok ellenségeitekért, gyűlölőitekért, mert őket a sötét gonosz erők mozgatják, a sátánt pedig csak imával és böjttel lehet leküzdeni! Ti, akik véretek kiontása árán fogtok tanúságot tenni Rólam, örüljetek, mert nagy lesz a jutalmatok a Mennyben! Ne féljetek a haláltól! A halál utáni jövőre gondoljatok! Ott lesztek, ahol Én, és látni fogjátok a dicsőségemet. Országomban pedig ragyogni fogtok, mint a Nap, mert senkinek sincs nagyobb szeretete, mint aki életét adja Istenért. Maradjatok rendíthetetlenek a hitetekben, valljatok meg Engem e bűnös nemzedék előtt, hogy Én is megvalljak titeket Atyám és szent angyalai előtt. Aki meg akarja menteni életét, elveszíti azt, de aki odaadja Értem, megnyeri azt.

Kicsinyeim! Az óra itt van. Lezárul ez a korszak. Aki átjön Hozzám, örüljön, mert az élők irigyelni fogják a holtakat. Meneküljetek a szárnyaim alá, mint kiscsibék a kotlós alá, hogy megvédjelek titeket a sátán dühétől, ami tombol, jobban, mint valaha, mert érzi a vesztét, és hogy elközeleg az ő megkötözésének ideje.

Kicsinyeim, ezt a kis időt, ami még ebből a háborúkkal teli világból hátra van, töltsétek buzgó imában és kérjétek hitetek megerősödését! Mondom nektek, a választottak kedvéért megrövidítem ezt az időt. Utána egy új világ következik, az ezer éves béke uralma. Ekkor fognak beteljesülni a próféciák: „Elméjükbe írom, és szívükbe vésem törvényemet. Istenük leszek, és ők népem lesznek. …mindenki ismerni fog a legkisebbtől a legnagyobbig.”(Zsid 8, 10-11). Nem kell majd tanítani az embereknek az Isten ismeretet, mert maga a Szentlélek tölt el mindenkit.

Kicsinyeim! Az idő itt van, készüljetek! Beteljesülnek szavaim. Hamarosan a véreteket fogják kiontani Értem, de ti ne a jelen szomorúságát lássátok, hanem a boldog örökkévalóságot, ami azután következik számotokra. Halálotok pillanatában fölviszlek titeket a Mennybe, Atyám színe elé, ahol örökké boldogok lesztek, hálát és hozsannát zengtek a dicsőséges Szentháromságnak, és Én letörlök szemetekről minden könnyet.

Drága gyermekeim! Ne sajnáljátok odaadni az életeteket Értem! A test nem használ semmit, a lélek az, ami éltet. Lelketek örökké fog élni, de ti döntitek el, hogy hová megy a testetekből, amikor véget ér életetek a Földön. Csak két végállomás van: Mennyország, vagy pokol. Én örök életet szereztem nektek a keresztfán, amikor meghaltam a ti üdvösségetekért. Válasszátok az életet! Jöjjetek Hozzám mindnyájan még most, amikor hívlak benneteket! Már nem beszélek sokáig, szavaim igazak és ámenek, amelyek beteljesülnek a megadott időben, amelyet öröktől fogva elhatároztam. Ti alakítjátok a történelmet. Ami most következik, és ami gonoszság eddig is megtörtént, azt nem Én akartam. Az a ti döntésetek volt. Tiszteletben tartom szabad akaratotokat, azért megengedem ezt a sok rosszat. Az Én akaratom a szeretet és a béke uralma, de ti sokan mégis a gonoszságot választjátok, ezért vérkönnyeket hullatok értetek.

Kicsinyeim! Hamar lezárul ez a korszak. Válasszátok az életet, térjetek meg Hozzám, hogy elnyerjétek az üdvösséget! Erre áldalak meg titeket Szívem túlcsorduló szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: 1 Tessz. 4, 15. „Az Úr tanítása…”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr646213946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása