HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus üzenetei Mária Magdolna által

2019.09.27. 11:17 :: lowoa

2010. szeptember 27. Hétfő
 
A „Jézus minden nemzet és nép királya” című imát folyamatos kilencedként mondom. [1] Jézus: Drága kislányom! Ezt az imát nyugodtan mondhatod folyamatosan. Nem kell aggódnod, mert Én számon tartom a folyamatos kilencedeket, így egyre több lelket megmenthetsz ezen ima által.
 
Édesanyámmal kicsit aggódtunk, hogy tudunk-e menni Kadarkútra? Jézus: Drága gyermekeim! Bízzátok Rám, hogy mikor mehettek el Kadarkútra! Hagyatkozzatok rám, mert úgy fogom a körülményeket alakítani, hogy elmessetek Éva nénihez! Minden szerdai engesztelésen boldogan várunk, mi a Szentháromság benneteket!
 
Édesanyám kérésére megkérdeztem Jézust, hogy miért nem tudunk bűn nélkül élni, miért hajlunk jobban a rosszra. Jézus: Drága gyermekem! Az ember azért hajlik jobban a rosszra és bűnre, mert amikor megkereszteli a pap a gyermeket, akkor a gyermek megszabadul ugyan az áteredő bűntől, de ahogy az évek telnek, a gyereknek szabad akaratából, egyre jobban a világi és földi dolgok keltik fel az érdeklődését. Ezért egyre jobban eltávolodik Istentől. Ádám bűnbeesésével minden ember örökli a gyarlóságot és gyengeséget, és ellenségem, a gonosz csábításával kísértésbe esik. Az ember nem igazán tud a törvényeknek engedelmeskedni, Istenre figyelni, és a jót megtartva élni. Én, ha akarnám tökéletessé tehetnélek benneteket. Azért engedem meg eleséseiteket, mert bűnbánatotokkal közelebb kerültök hozzám. Én pedig örömmel visszafogadom elveszett bárányomat a nyájamba. Ha nem haltam volna meg bűneitekért, hogy megmentselek titeket a kárhozattól, akkor minden ember a Pokolba kerülne. De, Mennyei Atyám odaadta nektek Szent Fiát, hogy az ő megváltása által a Mennybe kerülhessetek. Törekedjetek a jóra, tisztaságra és szeretetre, mert ezek által kerülhettek be Atyám házába! A rosszat kerüljétek, a jót tartsátok meg.
 
 
 
 
 

 
[1] Ez az ima egy Miatyánkból, Üdvözlégyből és egy Dicsőségből áll.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20100927

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr716214687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása