HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2019.09.27. 11:20 :: lowoa

Harc a gonosz lelkekkel és seregeikkel



2015.09. 27.  
Kedveseim, példátlan erővel tombol a sátán és csatlósaival mindent elkövetnek, hogy még a választottakat is megtévesztve félrevezessék. Ezért szükséges a teljes összefogás a közös imádságban és az egységben.
Krisztus legyőzte ugyan a gonoszt és nincs már hatalma azok felett sem, akik közösen összefogva mindvégig hűségesen kitartanak és harcolnak az Ő oldalán. Krisztus példát mutatott arra, hogy hogyan győzhetjük le a gonosz kísértő minden fondorlatát. Mert Ő engedelmes volt mindhalálig, mégpedig a kereszthalálig. Ezért Isten felmagasztalta Őt és olyan nevet adott Neki, amely felette áll minden névnek, hogy Jézus nevében hajoljon meg minden térd a Mennyben, a földön és az alvilágban. Ehhez a Krisztushoz csatlakozzatok, Aki szelíd és alázatos szívét kitárja minden ember felé. Tanuljátok el Tőle a Mennyei Atya iránti engedelmes lelkületet!
2015.09.29.        Szent Mihály
Drága engesztelők, ugye tudjátok, hogy titeket kiválasztott az Úr a küzdelemre. Szívetekbe erőt öntött, hogy meg ne futamodjatok a sátán és csatlósai elől. Lendületet és bátorítást kaptatok, hogy soha ne adjátok fel a harcot. Ezért kell együtt haladnotok és a segítségünket kérnetek. Ha ti a Szűzanya mellett álltok, akkor angyalaimmal megvédelmezünk benneteket, és biztos győzelem lesz az osztályrészünk. Ajánljátok fel magatokat nekünk és az odaszentelődés imáját gyakran mondjátok el, hogy mi is együtt tudjunk működni veletek. Sötét felhők lepik el a földet és köztük Európát is. Nagy küzdelemben vívjuk csatáinkat a sátán és démonai ellen, akik azon mesterkednek, hogy kiírtsák a kereszténységet. Ugye tudjátok, ha teljes engesztelést nyújtotok a Mennyei Atyának, és nem futamodtok meg a megpróbáltatások idején, akkor az Úr terve megvalósul köztetek. Legyetek áldottak és bátran harcoljatok oldalunkon! Szent Mihály arkangyal
2015. 10.06.     
Kedveseim, öltsétek magatokra a lélek fegyvereit, és álljatok csatasorba, mert harcban álltok az ellenség hadseregével szemben. Minden nap komoly küzdelmet kell vívnotok a sátán és haderői ellen. Aki erősen vallja, hogy Jézus Krisztus, a mi üdvözítőnk az egyedüli Úr, az stabil harcos még akkor is, ha lábai időnként meginognak. Mindaddig, míg Jézus nyomdokaiban jártok, nem szégyenültök meg a harc során, mert Jézus küzd és harcol veletek. Az Ő oldalán álltok, ezért nem kell félnetek. A hitbenjárás mellett a reményt sem veszíthetitek el soha, hogy az üdvösségre juttok, mert az Úr áll jobbotokon. Mindkét isteni erényt az Úr szeretetében élitek meg, ezért nagy biztonságban haladhattok kijelölt utatotokon. Bízzatok, mert Jézus legyőzte a halált!
2015. 10. 30.    
Kedveseim, amikor felismeritek életetekben a gonosz erők működését, azonnal mondjatok ellen azoknak a szellemiségeknek, melyek okozzák a zaklatást. Nyugodtnak kell maradnotok és nem kell azt gondolnotok, hogy nincs segítség. Mert amikor Jézus nevében parancsoltok ezeknek a démoni erőknek, akkor azok nem fognak benneteket tovább zaklatni. A szentírás is mondja: „Álljatok ellen a gonosznak, akkor elfut előletek.” De ne álljatok meg ezen a ponton, hanem azonnal valljátok meg Jézus Krisztusba vetett hiteteket, hogy megerősödjön lelketek. Drága engesztelők, mindenkinek magának kell ellenállnia a gonosz lelkeknek, és parancsolnia kell Jézus nevében, hogy eltakarodjanak. Amikor megvalljátok hiteteket, akkor helyreáll Krisztus békéje szívetekben.

Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1008-harc-a-gonosz-lelkekkel-es-seregeikkel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr76213974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása