2016. október 8. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Már benne éltek az időben, amikor minden beteljesül, amit korábban Tőlem hallottatok. Az ég és a föld elmúlnak, de az Én hozzátok intézett szavaim soha el nem múlnak. Mint ahogy az eső, amely az égből hull, nem tér vissza, amíg meg nem áztatta a földet és ki nem sarjasztja a növényeket, úgy próféciáim is beteljesülnek a maguk idejében és elvégzik mindazt, amit örök tervemben elhatároztam felőletek.

 

Gyermekeim! Ez a föld most annyira megromlott, annyira elburjánzott a bűn, ami elégtételt kíván. Minden szavatoknak, cselekedeteiteknek következményei vannak. A bűn következménye a büntetés. A jócselekedetek és Isten törvényeinek megtartása örök jutalom, örök boldogság a Mennyben.

 

Gyermekeim! Most a nagy megmérettetés óráját élitek. Most, a ti napjaitokban választom szét a bűnösöket az igazaktól. Vigyázzatok hogyan éltek! Legyetek szüntelen halálra készen, mert nagyon váratlanul fog rátörni a halál mindazokra, akik halogatják megtérésüket és jól érzik magukat a bűn posványában, mint disznó a pocsolyában.

 

Gyermekeim! Tisztítsátok meg lelketeket a gyónás szentségében! Járuljatok Hozzám, Aki a Legméltóságosabb Oltáriszentségben még jelen vagyok köztetek, mert mondom nektek, hamarosan bezárják templomaimat, tévtanításokat és idegen tanokat fognak hirdetni. Hű és igaz papjaimat elhurcolják, megölik. Igaz, hűséges híveim vértanúk lesznek. De ezeknek mind meg kell történnie, mert így világlik ki, hogy ki az igaz és hűséges és ki nem.

 

Kicsinyeim! Az idő eljött, az óra itt van. Már hirdetik a tévtanításokat. A sátán uralma annyira elharapódzott a földön, hogy ha lehetne még a választottakat is megtévesztenék. Ezért, kicsinyeim, vizsgáljatok meg mindent, hasonlítsátok össze az Evangéliummal és csak azt fogadjátok el, ami azzal megegyezik, minden mást vessetek el, akárki is mondaná azokat. Most olyan nehéz idők jönnek, hogyha meg nem rövidíteném, még a választottak is elbuknának és elhagynának Engem. Rettenetes szellemi harc folyik a lelketekért. A pokol összes démona és ördöge itt hemzseg, és szó szerint keresi, kit nyeljen el. Erősen álljatok nekik ellen a hitben!

 

Kicsi gyermekeim! Ha látnátok ezt a csatateret, ezt a dúló harcot, háborút, meghalnátok a rémülettől. Kérjétek Tőlem az erős hit kegyelmét, álljatok ellen a gonosznak, soha ne álljatok szóba vele és ne féljetek tőle. Szálljatok szembe vele! Szellemi fegyvereket adtak a kezetekbe. Kérjétek magatokra Szent Vérem védelmét, égi Édesanyátok palástját! Fegyveretek a rózsafüzér legyen, a Szent Mihály ördögűző ima és a Most segíts meg Mária imádság. Ellenfelemet égetik az ima szavai, a rózsafüzér szemei és a ti hitetek megbénítja őket.

 

Kicsinyeim, ha tudnátok, hogy milyen fölényes győzelmet arattok a gonosz lelkeken hittel teli imáitokkal, nem szűnnétek meg imádkozni. Imáitok kiterjed a világ végéig élő összes lélekre. Bízzatok Bennem, Én legyőztem a világot! Ellenfelem, a sátán, az örök vesztes. Ne higgyetek neki, ne dőljetek be hazugságainak! Ragadjátok meg értetek átszegzett kezemet! Erősítsétek meg lelketeket drága Szent Testemmel és Véremmel a Szentáldozásban!

 

Gyermekeim! Mindet megadtam nektek. A leghatalmasabbat, a legnagyobb kincset, saját Magamat bíztam rátok. Isten-hordozók vagytok!

 

Gyermekeim, ne alacsonyodjatok le a gonosz lelkekhez, ne érjen föl hozzátok az ő támadása! Erősen bízzatok Bennem, az örök Győztes Én vagyok, a sátán csak annyit tehet, amennyit megengedek neki a lelketek javára azért, hogy üdvösségre vezesselek benneteket.

 

Kicsinyeim, az idő itt van. Már benne éltek a végső nagy harcban, amelyet Édesanyám Szeplőtelen Szívének diadala követ. Most van a harc az antiegyház és az Egyház között, az antievangélium és az Evangélium között. Most dől el örök sorsotok attól függően, hogy kihez csatlakoztok: Istenhez vagy a sátánhoz. Ne ragaszkodjatok itt a Földön semmihez és senkihez! Határolódjatok el a mammontól, a testtől, a hatalomtól és minden bűntől, ami hamis csillogás és a pokolra vezet. Merüljetek el izzó szeretetemben! Szeretetem olyan, mint az izzó lángtenger, amely lángol, de nem éget, lágy, puha és csodálatos fény, derű, örök boldogság.

 

Gyermekeim! Merüljetek el Istenben, Akiben éltek, mozogtok és vagytok. Istenben, az örök, végtelen szeretetben, Aki három és mégis egy. Az Atyában, Aki az Ő legdrágább Egyszülöttjét adta értetek, hogy aki Benne hisz el ne vesszen, hanem örök élete legyen. A Szentlélekben, Aki megtanít titeket mindenre, amit a megtestesült Ige mondott nektek. Ő az, Aki befejezi a Megváltás művét. Aki betölti szíveteket Isten lángoló szeretetével, Aki imádkozik bennetek Isten tetszése szerint. Ó, kicsinyeim, ha fölfognátok, milyen hatalmas kincs birtokosai vagytok, szemétnek tekintenétek az egész világot, ami valójában az, Istenhez képest.

 

Kicsinyeim! Leszálltam értetek Atyám dicsőségéből és az Én dicsőségemből és egy szegény kisgyermekként jöttem a világra egy istállóban. De Mária és József szeretete mindenért kárpótoltak Engem. A legnagyobb gazdagság és fényűzés nem adott volna ezred annyi boldogságot sem, mint ennek a két embernek a gondviselő, tiszta szeretete. A Szent Család a Szentháromság szimbóluma lett ezen a világon. Akkor teljesült be a teremtés örök elgondolása, miszerint Isten az embert férfinak és nőnek teremtette és utódokkal ajándékozta meg. Ez a Szent Családban, Bennem, Máriában és Józsefben teljesült be Isten örök terve szerint. És azért teljesülhetett be, mert a Szent Családban Isten szeretete uralkodott és mind a hárman tiszta szívből szerettük egymást. Ó, ha felfognátok, hogy a világon a legnagyobb érték a szeretet, nem futnátok mulandó, hamis bálványok után, és ha felfognátok, hogy miért ezt adtam főparancsba, minden erőtökkel törekednétek a szeretetre és kérnétek a Szentlelket, hogy Ő szeressen bennetek és általatok, mert ez az egyedüli boldogság és az örök élet csírája, amely az üdvösségre visz.

 

Drága kicsinyeim! Szeressétek Istent teljes szívetekből, teljes erőtökből és egész elmétekből, egymást pedig úgy, ahogy Én szerettelek titeket, amikor még az életemet is odaadtam értetek.

 

Gyermekeim, vigyázzatok, mert a sátán nagyon ravasz. Mindennek kiforgatja az értelmét. Őrizzétek meg a keresztény értékeket, amelyekre példát adtam nektek, ne adjátok föl soha hiteteket és a sorrendet a szeretetben mindig tartsátok meg. Az első az Isten, a második a felebarát, amelybe ti is beletartoztok. Ne tegyétek egyenrangúakká az állatokat és a növényeket az emberrel és ne tegyetek egyenlőséget a keresztény hit és más vallások között. Ti különösen, akik beleszülettetek az Általam alapított katolikus, egyetemes Egyházba, a legtöbbet kaptátok és a legtöbbről adtok számot. Ne hagyjátok magatokat félrevezetni, hogy összemossák a vallásokat. Ti ragaszkodjatok az Én tanításomhoz, váltsátok tettekre az Evangéliumot és járuljatok minél gyakrabban a szentségekhez! Gyónjatok, áldozzatok, vegyetek részt a Szentmisén minden vasárnap, de ha tudtok, hétköznap is! Ez a ti erőforrásotok, mert akkor Én bennetek élek és Velem nem bír el a sátán.

 

Megáldalak benneteket Szívem végtelen szeretetével és hűségével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

 

 

Szentírási megerősítés: 1Tessz 2, 13: „Isten szava”