HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.17. 04:52 :: lowoa

2013. október 17. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim, Szívemnek választottjai! Hamarosan nagy dolgoknak lesztek tanúi. Készüljetek! Éljetek szüntelen készenlétben! Várjatok Engem, mint az okos szüzek, mert hamarosan visszajövök dicsőségemben. Mindaz, aki olvassa szavamat, és tettekre is váltja, nagyon, nagyon boldog lesz, amikor visszajövök erre a földre. De mindazok, akik elolvassák, de tettekre nem váltják, el akarnak majd rejtőzni Előlem, de nem lesz számukra hely. Tekintetem elől el nem menekülhetnek. Saját cselekedeteik lesznek a vádlóik. Tetteik szerint fogom megítélni őket. 

Drága gyermekeim, Szívemnek választottai! Ne hallgassatok azokra, akik megtiltják nektek, hogy üzeneteimet elolvassátok! Ők süketek és vakok kegyelmeim befogadására. Hasonlítanak a farizeusokhoz, és a törvénytudókhoz, akik ugyanígy elutasították tanításomat. Még a csodáknak sem hittek, amelyeket a szemük előtt műveltem. Végül csúfos kereszthalálra adtak Engem hatalomféltésből, mert nem akarták elismerni, hogy Én vagyok a Messiás. De feltámadásommal még több hívet szereztem Magamnak, és kereszthalálom által még több követőre találtam. 

Gyermekeim! Újra mondom: ne higgyetek azoknak, akik meg akarják tiltani, hogy próféciáimban higgyetek! Hisz a saját szemetekkel láthatjátok ezek beteljesülését. Engedelmeskedjetek felhívásaimnak, amelyeket kiválasztott gyermekeimen keresztül üzenek nektek, úgy, mint Szent József, aki hitt az angyal szavának. Feleségül vette Máriát, mert hitte, hogy Én, az Isten Fia vagyok. Majd elmenekült Velem, és Máriával Egyiptomba, mert hitt az angyalnak, aki megmondta neki, hogy az életemre akarnak törni. Azonnal cselekedett. Még éjnek idején útnak indult a Szent Család. Vállalta az áldozatot, a fáradtságot. Ha nem engedelmeskedett volna Isten üzenetének, Szent Anyámat megkövezték volna a zsidótörvények szerint, mert nem lett volna apja a gyermekének. Ezzel meghiúsult volna Isten örök terve. Hasonlóképpen, ha Szent József, a nevelő apám nem menekült volna el azonnal Betlehemből, Heródes emberei Engem is lemészároltak volna. Hisz Miattam, hatalomféltésből küldte oda gyilkosait Heródes. Látjátok, mindaz, aki nem működik együtt Istennel, meghiúsítja magában Isten rá vonatkozó örök tervét, amely az életszentség, és az üdvösség. Azt mondják, hogy az utolsó apostollal lezárult a kinyilatkoztatás. Ez annyiban igaz, hogy senki sem hirdethet Isten nevében mást, mint ami a Szentírásban áll. De Én ugyanaz vagyok tegnap, ma és mindörökké, és fenntartom Magamnak a jogot, hogy szóljak hozzátok kiválasztott prófétáimon keresztül. Figyelmeztetlek benneteket, és felkészítelek az eljövendő eseményekre, amint ezt kezdettől fogva megtettem, amióta ember él a földön. 

Gyermekeim! Most már látjátok, milyen fontos az együttműködés Istennel. Nem elég megtartani a törvényeket, ezt Szent József is megtette. De engedelmeskednie kellett az angyal figyelmeztetésének, hogy beteljesítse Isten örök tervét. Ez rátok is vonatkozik. Olvassátok el figyelmesen üzeneteimet, és váltsátok tettekre! Engedelmességetekre adom kegyelmemet. Az engedelmes angyalok mind szentek, és a mennyben vannak. Az engedetlenek letaszíttattak a pokolba. Higgyetek szavaimnak! Vessétek össze a Szentírással! Ha tartalmilag megegyezik vele, akkor Tőlem vannak. Ha ellenkezne vele, akkor vessétek el! Az Én Tanításom szent, mint ahogy Én Magam is Szent vagyok. Ezt mondtam: az ég és a föld elmúlnak, de az Én Igém soha el nem múlik. Mint ahogy az égből lehulló eső megtermékenyíti a földet, úgy az Én Igém is beteljesül. Ezért drága gyermekeim, újra mondom: tartsátok nyitva a szemeteket! Lássátok meg az idők jeleit! Olvassátok az Evangéliumot! Már minden jel itt van, amely dicsőséges visszajövetelemet megelőzi. Már csak egy jel van hátra, a nagy csaló, az Antikrisztus színre lépése. A rejtekből már régóta működik. Nemsokára megmutatja, és imádtatja magát. Sokan be fognak dőlni neki. Tudjátok, kik lesznek ezek? Elsősorban azok, akik nem ismerik az Evangéliumot, és üzeneteimet, amelyet felkészítésül és figyelmeztetésül adok a világnak. Mindez az Én nagy kegyelmem, hogy megóvjalak benneteket az elbukástól, és az örök kárhozattól. De mint ahogy Szent Józsefnek is engedelmeskednie kellett az angyal szavának, úgy nektek is engedelmeskedni kell hozzátok szóló üzeneteimnek, hogy megmentsétek a lelketeket a sátán ravasz cselszövéseitől, és elnyerjétek az örök életet. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. 

Drága kislányom, Szívemnek kedves választottja! Add Nekem szívedet egészen újra meg újra, életed minden pillanatában! Ne hagyd, hogy a földi gondok elrabolják! Pihenj meg Szívemen! Adj át Nekem mindent! Örömöt, bánatot, sikert és kudarcot egyaránt! Itt minden elmúlik, de Én örök vagyok. Pihenj meg Szívemen, amelyet neked adok! Elsősorban minden Szentáldozásban, de minden Felém irányuló szeretet megnyilvánulásodra is. Szeress Engem lángolóan! Erősen higgyed, hogy Én a tied vagyok, és te az Enyém! Ezen kívül ne érdekeljen semmi, mert csak ez az egy a fontos. A mi szeretet kapcsolatunk és állandó együttlétünk a mennyben örökké folytatódni fog. Ezért szálltam alá a mennyből, hogy egészen közel legyek hozzátok, hogy Velem egyesüljetek, hogy a szívetekben lakjak, hogy Én legyek lelketek Királya, a ti boldogságotok, békétek legjobb Barátotok, Bizalmasotok. Én legyek, Akiben feltétel nélkül megbíztok, Akinek mindent őszintén elmondotok. Én legyek a ti Tanítótok, Akinek feltétel nélkül engedelmeskedtek. Ha így éltek, nagyon boldoggá tesztek Engem, Én pedig örök jutalommal ajándékozlak meg benneteket a mennyben. Magamat adok nektek. Lélekben örökre egyesülve lesztek Velem, ami felfoghatatlan boldogság most számotokra, és Magammal együtt nektek adom az országot, amelyet Atyám öröktől fogva azoknak készített, akik szeretik Őt. 

Drága gyermekeim! Elképzelni sem tudjátok, milyen boldogságot készített nektek Atyám. Igyekezzetek úgy élni, hogy ezt el is nyerjétek! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr896214613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása