HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.20. 05:04 :: lowoa

2013. október 20. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő elérkezik. Beteljesül mindaz, amire felkészítettelek benneteket. Ha figyelmesen olvassátok hozzátok szóló üzeneteimet, elfogadjátok, és tettekre váltjátok, elnyeritek az örök üdvösséget. De ha nem, úgy könnyen hiszékenyekké válhattok az Antikrisztus tévtanítására. 

Gyermekeim! Figyeljétek a jeleket! Hamarosan meg fogtok Engem látni dicsőségemben. Készüljetek! Bánjátok meg bűneiteket, és éljetek életszentségben! Járuljatok gyakran, lehetőleg naponta Szentáldozáshoz! Ha hagyjátok magatokat Általam átformálni, Én rövid úton szentekké teszlek benneteket. 

Drága gyermekeim! Az idő rövid. Éljetek szüntelen készenlétben! Hamar lezárul ez a korszak. Egy új következik A béke és a szeretet korszaka. Az Isten ismeret kora. A Szentlélek kiáradása minden emberre. Megkötözöm ezer évre a sátánt, és a pokol fenekére vetem. Lerombolom bálványait, amelyeket az emberek elé állított, hogy elvegye a lelkeket Tőlem, az egy igaz Istentől, legnagyobb Jótevőjüktől, Megváltójuktól. Ami most jön a földre, az még sohasem volt. A menny leszáll a földre, és az élő Isten uralkodik a Szentlélek által. Minden ember telve lesz az Isten ismeretével. Senki sem fogja kérdezni: hol imádjuk? Mindnyájatok szívében fogok élni a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Az emberek nagyon boldogok lesznek, és sokat fognak imádkozni. Minden nap Szentmisére járnak, és imádni fognak Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben. A föld bőven megtermi gyümölcsét. 

Gyermekeim! Ez egy nagyon boldog korszak lesz. Készüljetek, mert hamar eljövök megítélni a világot. Tűz által tisztítom meg a földet. Forduljatok el bálványaitoktól! Mindent itt hagytok. Egyedül az élő Istent imádjátok, Aki három Személy, és csak Őt szolgáljátok! Ha tudnátok, mi vár rátok országomban, szemétnek tekintenétek az Én fölséges ismeretemhez képest mindent. 

Gyermekeim! Térjetek meg Hozzám! Várlak benneteket. Üdvözíteni akarlak titeket. De nélkületek nem tudlak, mert szabad akaratot kaptatok, ami a legnagyobb méltóság a földön, de a legnagyobb felelősség is. A ti döntéseteken múlik örök sorsotok. Ma még választhattok, de hamar lezárul életetek. Jól vigyázzatok, mert odaát cselekedeteitek következményei szerint fogtok örök boldogságban élni, vagy vég nélkül szenvedni. Fogadjátok meg szavam! Én a javatokat akarom. Megáldalak titeket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr866214601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása