HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.20. 05:06 :: lowoa



2019. október 20. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő eljött. Most teljesülnek a próféta szavai: „megszünteti a véres­ és ételáldozatot. A templom szárnyán vészt hozó undokság lesz, egészen végig, míg a kiszabott büntetés rá nem zúdul a pusztítóra.” (Dán 9, 27)

 

A vészt hozó undokság már jelen van. Helyettem bálványt imádnak. Hamarosan eltüntetnek Engem az oltárról. A bálványt állítják a helyemre, és azt fogják imádni.

 

Olvassátok el a Szentírást! Amikor az ószövetségi nép a bálványt imádta, akkor mindig kegyetlenül megbüntettem. Most is ez vár erre a világra. Éljetek szüntelen készenlétben, mert akkor jövök, amikor nem várjátok! Boldogok azok, akik szüntelen virrasztanak, és mécsesük tele van olajjal. Amikor megérkezem, bejönnek Velem a menyegzőre. De jaj azoknak, akiket nem talál készenlétben érkezésem. Ők kinn maradnak, ahol sírás és fogcsikorgatás lesz.

 

Nem arra kaptátok rövid földi életeteket, hogy itt rendezkedjetek be, hanem arra, hogy igyekezzetek bejönni a szűk kapun, és elnyerjétek az örök életet.

 

Sokan úgy élnek, mint saját maguk ellenségei.  A testüket bálványozzák. Csak azzal törődnek, ami elporlad, halhatatlan lelkükkel nem foglalkoznak. Nem ismerik tanításomat. Nem kellenek a szentségek. Helyette hiábavalóságokkal töltik az időt. Aztán eljön az óra, amikor kiszáll a lélek e porsátor testből, és meg kell állni Szent Színem előtt. Én vagyok az Örök Bíró. Megfizetek mindenkinek tettei szerint. A szeretetet adtam főparancsba. Aki szeretetben él, az már átment az ítéleten. De aki vét a szeretet ellen, kegyetlenül meglakol érte.

 

Ti egymásnak nem bírái, hanem testvérei vagytok. „Ne szolgáltassatok magatoknak igazságot, szeretteim, hanem hagyjatok teret az Isten haragjának, hiszen írva van: „Enyém a bosszú, én majd megfizetek” – mondja az Úr. Sőt, ha ellenséged éhezik, adj neki enni, ha szomjazik, adj neki inni. Ha ezt teszed, izzó parazsat raksz a fejére. Ne engedd, hogy legyőzzön a rossz, inkább te győzd le a rosszat jóval.” (Róm 12, 19-21)

 

Egyedül Én ismerem, mi lakik a lélekben. Az Én igazságom makulátlan. Nem elfogult, nem részre hajló. Ti igyekezzetek mindenkivel szeretetben élni! Ha valaki vétkezik, imádkozzatok érte! Ezzel szeretetet gyakoroltok vele.

 

Ismerjétek meg a Szentírást, és váltsátok tettekre a benne foglaltakat! Ha így éltek, boldogok lesztek, mert a Mennyország a lelketekben, és köztetek van. Én a szívek és a vesék vizsgálója vagyok. Előttem nincs titok.  Ne legyetek képmutatók, mert azok nem örökölhetik Isten országát. Atyám azt azoknak készítette, akik Őt szeretik. Szeressétek egymást úgy, ahogy Én szeretlek titeket. Tegyetek jót! Minden rossztól határolódjatok el! Erre áldalak meg benneteket Szívem végtelen örök szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Mt 27, 11: „Jézus felelte”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr8315299290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása