2019. október 29-én délelőtt az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Elérkeztetek az idők végére, amikor beteljesedik mindaz a sok rossz, amire a sátán kezdettől fogva készült.

Jól vigyázzatok, nehogy beleessetek ellenfelem csapdájába! Ő mindenki elé csapdát állít, hogy elejtse őket gyenge pontjaik által.

A sátán nagyon ravasz. Ha az egyik eszközzel nem ér el eredményt, próbálkozik újjal. Minden kornak megvan a maga bűne, amellyel kísérti a sátán. A fiatal korosztályt a test vágyaival, az idősebbeket a hiú dicsőségvággyal, a bírvággyal, a gőggel, az uralkodással.

Drága gyermekeim! Imádkozzatok papjaimért, és minden Nekem szentelt gyermekemért, mert ők adnak számot a legtöbbről. Az élet rövid. Az örökkévalósághoz képest csak egy pillanat. Ha egész életeteket önmegtagadásban és kereszthordozásban töltitek, a legnagyobb dicsőséget szerzitek meg Nekem, amit visszahullatok rátok. De ha egy szolgám, megvonja Tőlem ezt a dicsőséget az által, hogy engedetlen, és bűnt követ el (nem él önmegtagadásban, nem hordozza keresztjét), akkor egy örökkévalóságra kihatnak tettei, saját magát fosztja meg a legnagyobb jótól. (Itt az Úr akár az örök üdvösségre is gondol, vagy arra, hogy a tisztítótűzben kell leszenvedni a bűnét, és ez által kisebb mértékben lesz része az örök boldogságban.)

Drága gyermekeim! Ti, akik jó úton jártok, maradjatok meg a szűk ösvényen, soha el ne bízzátok magatokat! El ne felejtsétek: engedelmességetekre kapjátok Tőlem örök jutalmatokat. Az igazi engedelmesség alapja az alázat és a lángoló Istenszeretet. Ezen a két pilléren nyugszik az engedelmesség, amely által, mint egy hídon át, biztos léptekkel megérkezhettek Hozzám. Mindig Engem, a Keresztrefeszítettet lássátok magatok előtt. Különösen akkor, ha úgy érzitek, hogy nagy a kísértés, és nehezetekre esik az önmegtagadás. Ilyenkor Velem együtt ismételgessétek azt az imát, amit a Getszemáni-kertben mondtam Atyámnak: „Ne az legyen, amit Én akarok, hanem amit Te.” Ha teljes szívetekből ki tudjátok mondani ezt a rövid fohászt, akkor Én azonnal megédesítem és megkönnyítem terheteket. Ezzel a fohásszal az Én igámat veszitek magatokra. Akkor Én járom veletek együtt a keresztutat, Én vezetlek benneteket az örök hazába.

Drága kicsinyeim! Elérkezett az óra. Az Emberfiát a bűnösök kezére adják. Egyházamnak ugyanazt a kálváriát kell bejárni, amit Nekem. Az igazak követni fognak Engem a Golgota csúcsára és a keresztre. Igaz Egyházamat halálra ítélik, megkorbácsolják, tövissel koronázzák és keresztre feszítik. Egyházam most járja a keresztútját. Igazságban és engedelmességben követ Engem, vértől ázott Messiásukat, Aki vérző vállán hatalmas keresztjét cipeli fel a Golgotára. Olyan édességet és kegyelmet adok az Engem követőknek, hogy bár rengeteget szenvednek, mégsem cserélnének senkivel, mert a lelkük tele van békével, örömmel, megnyugvással, és azzal a boldog tudattal, hogy ők a jó úton, a szűk ösvényen járnak, aminek a végén, a szűk kapun át bejönnek Atyám dicsőségébe. Míg amazok, akik megtagadnak, kigúnyolnak és keresztre feszítenek, a széles úton menetelnek, a kárhozat bűzébe, tüzébe.  Örökkön-örökké a démonok fogják kínozni őket, és gúny-tárgyak lesznek, akik hatalmuknál, felszentelésüknél fogva uralkodtak a szentségek által a sátánon, de miután elbuktatta őket és kárhozatra jutottak, örökké a démonok fognak uralkodni felettük.

Gyermekeim! Soha ne tévesszétek szem elől: igazságosságom épp olyan mély és tökéletes, mint irgalmas szeretetem. Örökké irgalmas vagyok azokhoz, akik követnek és szeretnek Engem, de megfizetek mindazoknak, akik megvetnek, gyűlölnek és elhagytak.

Drága gyermekeim! Most érkeztetek el ahhoz a ponthoz, amiről korábban azt mondtam: akkor hozom el a Nagy Figyelmeztetést, amikor a legnagyobb lesz a baj.

Még sokan visszatérhetnek Hozzám. De ha megátalkodottságukban találná őket a halál, örökre viselniük kell döntésük következményét.

Ami most zajlik, úgy tekintsétek, mintha már el is múlt volna. Hamarosan visszatérek, és szám leheletével elsöprök minden gonoszt. Olthatatlan tűzbe dobom bálványisteneiket, amelyek nem mások, mint maguk a démonok: ők pedig követni fogják azokat, akik előtt hajlongnak, akiket imádtak. Újra mondom: soha ne kövessétek példájukat!

Megáldalak benneteket Szívem minden emberi elképzelést felülmúló, örök, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

[Nagyon szomorú volt az Úr, de végig benne volt a beszédében, hogy ennek be kell következnie. A sátán elejétől fogva erre készült, mióta le lett taszítva.]

Szentírási megerősítések: Márk 1, 8: „Én vízzel keresztellek titeket, ő majd Szentlélekkel keresztel benneteket.” Az Úr mondja: „Most árasztom ki rátok Szentlelkemet, Aki megadja nektek a tisztánlátást, hogy meglássátok lelketek állapotát. Fölismerjétek, hogy cselekedeteitekkel mit érdemeltetek ki.”

11: „Szózat is hallatszott az égből: „Te vagy az én szeretett Fiam, benned telik kedvem.” A Mennyei Atya mondja: „Vegyétek nagy kegyelemnek, hogy Szent Fiamat elküldtem, hogy veletek maradt mindennap a világ végéig, és hogy szól hozzátok, megadva nektek a tisztánlátást.”

 

2019. október 29-én délután az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Ami most zajlik, az próbatétel: egy szűrő. A sátán is Engem szolgál, jóllehet, akarata ellenére. Azért engedem meg ezeket a dolgokat, hogy világossá tegyem mindenki számára, hogy ki hol foglal helyet. Hogy különválasszam a férgeset a hibátlantól, az ehetetlent a táplálótól.

Gyermekeim! Ti mindig csak a szépre és a jóra gondoljatok! Röpítsétek fel pici lelketeket, Hozzám! Ott körözzetek körülöttem, hisz a lelketekben lakom. Az égi dolgokkal, a magasabb rendűekkel, az isteniekkel törődjetek, amely üdvözít benneteket! Mindig csak tiszta forrásból igyatok! A Legszentebb Eucharisztiából, amellyel táplállak, és az Én igémmel, amely igazság és élet. Csak ezekre gondoljatok! Imádkozzatok azért, hogy mielőbb jöjjek vissza erre a világra! Gyújtsak fényt az elmékbe, jöjjön el az Én Országom, legyen meg az Én akaratom! Ígérem nektek, hogy minden imátokat meghallgatom, és amit kértek, megadom, mert ez az Én akaratom. A Szentírásban benne áll, és be kell teljesednie.

Dicsőséges visszajövetelem már nagyon közel van. Minden szem meg fog látni Engem. Azok is, akik gyűlölnek, és azok is, akik imádnak és várva várnak. Készüljetek! Ez lesz a ti legboldogabb napotok. Véget vetek minden zsarnokságnak, hazugságnak, egyenetlenségnek. Feltámasztom Egyházamat, megújítom a világot. Csodálatos, szép jövő tárulkozik föl előttetek. Csak erre gondoljatok, higgyetek, reméljetek és bízzatok Bennem.

Ha fel tudnátok fogni, mennyire szeretlek benneteket, belehalnátok a boldogságba, és a viszont-szeretetbe. Gyönge testetek nem bírná ki azt a szeretet-lángot, tüzet, amely a Szívemben ég minden gyermekem iránt, akik követnek Engem és életszentségben igyekeznek élni. Szeretetem azok iránt is lángol, akik örökre elvesznek: vérkönnyeket sírok miattuk. Végtelenül sajnálom őket, hogy drága, szent Vérem hiába omlott miattuk, hiábavalóvá vált számukra kínszenvedésem és kereszthalálom.

Minden Szentmisét, amelyeken részt vesztek vagy hallgattok, ajánljátok fel a világ végezetéig élő összes papomért! Kérjétek, hogy szeressenek Engem, és hűségesek maradjanak Hozzám mindhalálig! Imáitokra rengeteg pap tér vissza Hozzám, és ki fognak tartani Mellettem.

A Szentmise a legnagyobb ima, amely fenntartja az eget és a földet. Atyám előtt olyan, mintha akkor, abban a pillanatban újra meghalnék a keresztfán, újraáldoznám Testemet és Véremet az Egyházért.

Drága gyermekeim! Ne keseregjetek, ne szomorkodjatok! Már pirkad a hajnal, hamarosan felvirrad az Örök Nap. A béke korszaka már a küszöbön van, amely Édesanyám Szeplőtelen Szíve Diadalát jelenti. Ha tudnátok, mennyit imádkozik értetek, ezért a Földért és minden gyermekéért: egyfolytában hálálkodnátok Neki. Nagy kegyelmeket esd le minden papfia számára, és mindazoknak, akik Hozzá folyamodnak

Drága gyermekeim! Haladjatok az egyenes úton, amely Hozzám vezet, a szűk ösvényen, amely célba juttat, hogy örökkön-örökké Velem maradjatok, és elnyerjétek az örök élet boldogságát.

Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet Szívem túláradó, végtelen, örök, minden emberi értelmet meghaladó szeretetemmel adom rátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: 2Kor 6, 16: „Isten mondja”