HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.11.15. 10:06 :: lowoa

  1. november 15. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Készüljetek! Egy soha nem látott, hatalmas keresztényüldözés vár most a világra. Maga a sátán harcol ellenetek, megtévesztve az embereket, hogy titeket hitetleneknek nevezzenek, és mint valami fölösleges szemetet, eltakarítsanak a Földről. Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de semmi más hatalmuk nincs fölöttetek.

 

Gyermekeim! Csak a bűn elkövetésétől féljetek, ami elválaszt titeket Tőlem, Megváltótoktól, örök életetek Szerzőjétől. Ha majd eljön az óra, amely szinte már itt is van, adjátok oda az életeteket Értem. Így dicsőítsétek meg az Emberfiát, Engem, Aki a keresztfán kínhalált haltam értetek. Valljatok meg Engem, ne féljetek! Szükség van hitetek megvallására ahhoz, hogy tudják, Kihez tartoztok, és Kiről tesztek tanúságot. Apostolaim is megvallottak Engem annak ellenére, hogy megbotozták, és üldözték őket, azért, hogy ne tanítsanak Rólam. Péter, aki akkor már eltelt a Szentlélekkel, ezt mondta üldözőinek: inkább kell engedelmeskedni Istennek, mint az embereknek. Ezzel folytatták a tanítást Rólam, Aki meghaltam, de feltámadtam, és örökké élek. Nektek is, gyermekeim, apostolaim nyomában kell járnotok, és erős hittel, határozottan meg kell vallani Engem az emberek előtt, még akkor is, ha ezért az életetekre törnek.

 

Drága gyermekeim! Újra mondom, ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, de lelketek fölött nincs hatalmuk. Lelketek az Én tulajdonom, amire úgy vigyázok, mint saját dicsőségemre, és halálotok pillanatában áthelyezlek titeket abba a csodálatos, gyönyörű Országba, amelyet öröktől fogva készítettem nektek, amely azoknak készült, akik Istent szeretik. Szeressetek Engem mindhalálig, és adjátok az életeteket is Értem, mert senkinek sincs nagyobb szeretete annál, mint annak, aki életét adja Istenért.

Gyermekeim! Az óra itt van. Hamarosan leszállok az Égből, megmutatom hatalmamat, kiirtom a bűnösöket a Föld színéről, a démonokat és a főördögöt visszataszítom a pokol fenekére, és ezer évre megláncolom őket. Nem tűröm tovább, hogy gyermekeimet félrevezessék. A sátán ideje akkor lejár, és ezer évig nem lesz szabadon engedve. Az ezer év a teljességet jelenti, amikor az emberek békében és szeretetben fognak élni, amikor olyan páratlan dicsőséget és szeretetet fognak adni Nekem, az Oltáriszentségben jelenlevő Megváltónak, amilyen még soha nem volt sem az előtt, sem az után nem lesz. Akkor nem tudja kísérteni a gonosz a lelkeket. Nagy boldogságban, békében és szeretetben fognak élni az emberek egymással, de mindenekelőtt Istennel. Az a világ a Mennyország előszobája lesz, ahol igazság és béke csókolgatják egymást, és a szeretet kiárad minden lélekre. Sóvárogva várjátok ezt az eljövendő korszakot, amelyet azért adok, hogy megmutassam az akkor élőknek, hogy milyen életet szánt nekik öröktől fogva Isten ezen a Földön. Ti pedig, drága kicsinyeim, akik már nem lesztek itt a Földön, amikor mindez bekövetkezik, a Mennyből még nagyobb boldogságban fogjátok szemlélni ezt a földi Paradicsomot, az ezer éves béke uralmát. Nem lesz többé harc a sátánnal, az emberek békében és szeretetben fognak élni. A Föld az embert szolgálja, bőségben megtermi gyümölcsét, és az embernek nem kell robotolni, hanem élvezik a föld ajándékait, és minden idejüket Isten imádására fogják fordítani. Akkor papjaimnak az lesz a feladatuk, hogy az elkövetkező nemzedékkel megismertessék tanításomat, és jó, szent életpéldájukkal elől járjanak, hogy híveik őket követve tettekre váltsák Isten törvényét. Most megtisztítom ezt a világot, kisöpröm a bűnt, a szennyet, a mocskot, örökre eltaposom a paráznaság férgét. Az új világban minden megfogant élet csak szeretetből jön létre, igaz, tiszta szerelemből. Az új világ Isten képmásának lenyomata lesz, ahol a szeretet lesz az úr. Ez a világ, amiben most éltek, a bűn melegágya, az önzés, az érdek, ami eleve halálra van ítélve, mert nem Istentől származik.

Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet Szívem túláradó, végtelen szeretetével adok rátok, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: 2 Tessz 3, 1: „az Úr szava”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr4013402295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása