HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.11.21. 10:20 :: lowoa

2019. november 21. Az Úr Jézus…

„Drága kicsi gyermekeim! Nagy örömöm telik bennetek. Különösen nagy értéket képviseltek ebben a szennyes, romlott erkölcsű világban. Világító fáklyák, napsugarak vagytok, akik a sötétség fiai között jártok és keltek. Maradjatok meg mindig ilyeneknek, hogy örökké világítsatok, mint a Nap, az Én Országomban, akik életpéldátokkal és szavaitokkal az igazságra tanítjátok a környezeteteket. Mindazoknak hirdessétek Evangéliumomat, akiket elétek hozok: ezt tekintsétek elsődleges feladatotoknak! Őrizkedjetek minden szennytől, bűntől és megbotránkoztató dologtól!

Drága Gyermekeim! Az idő itt van. Már felkészítettelek benneteket. Hamarosan nagy üldözés következik rátok. Különösen a katolikusokra. Ellenfelem jól tudja, hogy ti vagytok a legerősebbek, mert Engem hordoztok a szívetekben, Aki védőpajzsotok vagyok. Ezért akar kiirtani benneteket, hogy ne tanítsatok, és ne mutassatok példát sziklaszilárd hitetekkel. De ellenfelem csak annyit tehet, amennyit Én megengedek.

Drága kicsinyeim! Minden úgy lesz, ahogy előre megmondtam nektek. A harc már nyíltan folyik: az igazság és az eretnekség harca. Nagy sötétség borult erre a világra, szellemi sötétség, amely a démonok uralma. A terv már kész, hogy miként fognak elvenni Engem (a Legméltóságosabb Oltáriszentséget) tőletek. Amikor ez megtörténik, akkor papjaimat kényszeríteni fogják a bálványistenek imádására, amint azt az Ószövetségi Szentírásban olvashatjátok. Fenyegetni fognak benneteket, legfőképp a papokat, hogy ha nem imádjátok bálványisteneiket, akkor megölnek benneteket. Azért kényszerítik elsősorban a papokat, mert ők a ti vezetőitek, akik példaképül szolgálnak nektek. Imádkozzatok értük! Azért, hogy bízzanak Bennem, és hagyatkozzanak Rám teljesen! Akkor fognak végképp elkülönülni egymástól azok, akik behódolnak a bálványoknak, és akik nem.

Drága gyermekeim! Eljött a szétválasztás órája. Most fogom különállítani a juhokat és a kosokat. A juhok a jobbomra, a kosok a balomra fognak állni. A jobbomon levőknek ezt fogom mondani: Jöjjetek, Atyám áldottai! Vegyétek birtokba az Országot, mert hűségesen kitartottatok Mellettem, követtetek Engem, megvallottátok Belém vetett hiteteket, véretek kiontása árán is! A balomon állóknak pedig ezt fogom mondani: Jaj nektek, képmutatók, árulók, júdások, akik megvetettetek Engem és a nyájat a kárhozatba vezettétek. Takarodjatok az örök tűzre, amely az ördögöknek és az őt követőknek készült!

Drága gyermekeim! Nem tudjátok felfogni ezeknek a szavaknak a súlyát és a jelentését, mert nem láthatjátok a poklot és a Mennyországot: csak a hit a tiétek. Ha elhiszitek szavaimat és tettekre váltjátok figyelmeztetéseimet, üdvözültök, de ha nem, elkárhoztok.

Drága gyermekeim! Már itt az óra. Fel fog lépni az antikrisztus. Elkezdi megtévesztő csodáit, hogy lehetőleg mindenkit becsapjon. Emberemlékezet óta még soha nem volt ennyire próbára téve a hit, mint most. Kérjétek Tőlem szüntelenül az erős hit kegyelmét, hogy megvalljatok Engem és kitartsatok Mellettem mindhalálig! Az idő eljött. Lezárul ez a korszak. Az ég felhőin visszajövök dicsőségben, és szám leheletével elsöpröm a gonoszt. Imádkozzatok, hogy ez mielőbb megtörténjen! Amikor visszajövök, emeljétek föl fejeteket, mert elérkezett Megváltásotok. Várjatok Engem szüntelen készenlétben! Lámpásotok legyen tele olajjal, mint az okos szüzeknek, és akkor bármikor is jövök értetek, akár dicsőségemben, akár az egyéni halál által, be fogtok jönni Velem a menyegzőre. Erre áldalak meg titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Mt 16, 17: „Jézus mondta

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr7615346414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása