HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus üzenetei Mária Magdolna által

2019.11.26. 10:29 :: lowoa

A 6. parancs elleni bűnök

Az “Égi kegyelmek zápora” című naplót időrendben fogjuk közreadni. A napló írója naponta leírja, amit rábíznak az Égiek. Azonban időbe telik, amíg az egész napló felkerül ezekre az oldalakra. Néhány fontosabb lejegyzést azonban, címmel ellátva, előre közlünk. A napló szerzőjéről néhány információ itt olvasható: http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-uezenetek/jezus-magyaroknak-szolo-uzenete
Látomásban Jézus megmutatta nekem egy fiatal lány életét, aki 18-19 éves lehetett. Ez a lány mindig elment szüleivel a szentmisére. Szeretettel együtt vacsoráztak. Viszont, amikor szülei este elaludtak, ő titokban elment otthonról azért, hogy találkozhasson a barátaival. Jézussal együtt meghallgattuk, hogy miről beszélgetnek a fiatalok, akik szomorú módon csak a tisztaság elleni bűnökről beszélgettek. Láttam, hogy ennek a lánynak a testén fekete, kígyószerű férgek voltak. Főként a lábain, a hasa környékén és még a fején is. Majd bementek egy diszkóba és buliztak. Később ezt a szegény lányt meg is erőszakolták, mely tönkretette egész életét.
Jézus:„Gyermekem! Azért mutattam meg neked mindezt, mert meg akartam éreztetni veled, hogy milyen nagy fájdalmat élek át ezekért a lelkekért is, akik a paráznaság bűnébe estek. Kérlek, imádkozz értük is! Lelküknek nagy szüksége van az imára.”
Majd így folytatta: „Szomorúan mondom nektek, hogy fel sem tudjátok fogni, mekkora kincset veszítetek el e bűn elkövetése során. Mondd meg a fiataloknak, akik körülvesznek téged, hogy a tisztaság a legnagyobb ajándék, melyet Atyám adott nektek végtelen nagy szeretetében.”
Utána Jézus elvitt egy fiatal házaspárhoz, akik az éjszaka folyamán éppen a tisztaság ellen vétkeztek. E látvány annyira megérintett, hogy az Úrjézus ruhájával eltakartam szemeimet. A Mennyei Atya is jelen volt ott. Szomorúan rájuk nézett, majd elfordított az arcát. E bűnt annyira nem bírta elviselni, hogy felemelte bal kezét, hogy tegyen ellene. De Jézus nem engedte meg végtelen nagy irgalmából. Közben láttam az ágyon feküdni a gonosz lelket, aki rá vigyorgott a Mennyei Atyára. Ezután a Mennyei Atya azt mondta:
„Gyermekeim! Mikor a szentségi házasságban megesküdtetek Előttem, akkor áldásomat nem a paráznaság bűnére, hanem a család alapítására és gyermekeitek katolikus módon való neveltetésére adtam. Én mondom nektek: Ha nem bánjátok meg bűneiteket, akkor hamar elkárhozhattok. Ne felejtsétek el! Az ilyen élet már nem szentségi, hanem a bűn házasságává válik.”
Majd felém fordult és azt mondta:
„Kislányom! Egy újabb imát tanítok neked és testvéreidnek, amely így szól:
Atyám, Te végtelenül tiszta vagy. Kérlek, bocsáss meg nekem! Mert vétkeztem Ellened gondolattal, szóval és cselekedettel. Ígérem, hogy minden erőmmel arra törekszem, hogy tisztább életet élhessek. Bízom kegyelmeidben és abban, hogy egyszer örökké dicsőíthetlek Téged a mennyben a szentekkel és angyalokkal együtt. Ámen.
Azt szeretném, hogy minden este lefekvés előtt mondd el Nekem ezt az imát. Így enyhíteni fogod fájdalmamat azokért, akik megbántanak Engem az éjszaka folyamán.”
Majd Jézus megmutatta mi történik azokkal, akik megbánták ezeket a bűnöket. Egy tiszta forráshoz vezette őket, ahol mély bűnbánatukban Jézus szeretettel a homlokukra rajzolt egy keresztet, mely a tisztaságot jelképezte és megbocsátott nekik.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/lelkielet/a-6-parancs-elleni-bnoek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr936214470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása