2014. november 28. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Most hozzátok szólok, akik tiszta szívből szerettek Engem úgy, hogy engedelmeskedtek parancsaimnak. Most felszólítalak titeket, hogy minden körülmény között maradjatok hűségesek Hozzám! A sátán nagyon fondorlatos tervvel el akar választani titeket Tőlem.

 

Gyermekeim! Csak aki mindvégig kitart Mellettem, az üdvözül. Higgyetek Bennem, Aki a legméltóságosabb Oltáriszentségben valóságosan jelen vagyok! Higgyetek tanításomban, az Evangéliumban! Szavaim igazak és ámenek. Minden próféciám beteljesül a maga idejében, sőt már nagyon sok minden beteljesült. Kérjétek a Szentlelket, és Ő mindent megmutat nektek. Engedjétek, hogy a Szentlélek vezessen benneteket a szűk ösvényen, amely a mennybe visz. Szavaim legyenek gyógyír a lelketekre, Szentlelkem legyen a ti erőforrásotok.

 

Gyermekeim! Legyetek lélekben kisdedek! Hagyatkozzatok Rám, és feltétel nélkül bízzatok Bennem! Mindig csak Engem lássatok a keresztfán! Engem, Aki a legszörnyűbb kínhalál által váltottalak meg benneteket. Hatalmas árat fizettem a lelketekért. Nem vagytok a magatokéi. Az Enyéim vagytok. Maradjatok hűségesek Hozzám mindhalálig, és Én az örök élettel ajándékozlak meg benneteket. Az idő elszáll. Hamarosan meg fogtok állni ítélőszékem előtt. Minden gondolatotok, szavatok, cselekedeteitek, sőt még a mulasztásaitok is nyitott könyv Előttem. Igyekezzetek tettekre váltani tanításomat, a Szent Evangéliumot, akkor nincs mitől félnetek. Éljetek mindig önzetlen, tiszta szeretetben! Első helyen az Isten álljon! Utána a felebarát, itt is a belső kör, a család, a házastárs, a gyermek, a szülő. Tegyetek jót mindenkivel, de főként hittestvéreitekkel! Ők a ti lelki családotok, akiket azért kaptatok, hogy segítségetekre legyenek a nehéz időkben.

 

Gyermekeim! Éljetek szüntelen készenlétben! A halál csak egy pillanat, de ekkor dől el örök sorsotok. Vigyázzatok! A szokás nagy úr. Imádkozzatok szüntelenül! Legyetek állandóan egyesülve Velem! Gondoljatok Rám gyakran! Mondjatok Nekem fohászokat! Adjatok hálát mindig mindenért, jóért és rosszért egyaránt, mert Én a rossz dolgokból is jót hozok ki. Hagyatkozzatok Rám teljesen! Adjátok át az életeteket Nekem! Egyedül Én tudom, mi válik az üdvösségetekre, és azt meg is adom. Ha mást kaptok, mint amit kértek, akkor tudjátok meg, hogy az válik a javatokra, amit Én adok nektek.

 

Kicsinyeim! Ne panaszkodjatok, ha szenvedtek! Nézzetek fel Rám, a keresztre! Egy panasz sem hagyta el az ajkamat, pedig rettenetesen szenvedtem. Atyámnak zsoltárt énekeltem. Gondoskodtam szeretett Anyámról, és imádkoztam ellenségeimért. Vegyetek Rólam példát! Ne szidjátok ellenségeiteket, inkább imádkozzatok értük! Ez nekik is, nektek is a javatokra válik.

 

Gyermekeim! Váltsátok tettekre szavaimat, és akkor szentek lesztek már itt a földön. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

A Szentlélek tanítása: „A megtört szív, ha bűnbánattal van tele, elvezet az életszentségre. A könnyek, Isten ajándéka. Sirasd meg bűneidet, ó ember, mert ez által kincseket gyűjtesz magadnak a mennyben! Bánd meg minden bűnödet, és erős fogadással határozd el, hogy soha többé nem követed el! Kérd ehhez Jézus segítségét, hogy erősítsen meg, mert minden kegyelem. Ó, ha tudnák az emberek, hogy maguknak ártanak bűneikkel a legtöbbet! Ha másoknak szenvedést okoznak, ugyanazt kapják vissza. Ha fösvények, nekik is keveset mérnek, vagy semmit, a szerint, amilyen mértékkel mértek másoknak. Ha jó vagy másokhoz, magadhoz vagy jó. Ha örömöt szerzel másoknak, a te szíved is megtelik boldogsággal. De ha uralkodsz másokon, rajtad is uralkodni fognak. Itt kezdődik el örök sorsa mindenkinek. Odaát csak kiteljesedik, és vég nélkül folytatódik. Ha itt a földön poklot teremt valaki maga körül, mert szekálja, gyötri a környezetét, ő is ugyanazt fogja kapni, sőt hatványozottan. Ha valaki szeretetben él, és segít másoknak, Isten örök jutalommal gazdagítja, és elnyeri az örök boldog életet. Ó, ha tudnátok, hogy Jézus szavai, amelyeket az Evangéliumban mondott, élő valóság az örökkévalóságban! Rettegve féljetek a bűntől, soha el ne kövessétek, mert ha elszakítjátok magatokat a kegyelemtől, az örök kárhozat vár rátok. A sátán mindenkit gyűlöl, ezért a vesztét okozza. Ne higgyetek a hazudozónak! Nézzetek fel a keresztre, az ártatlan Isteni Bárányra! Kérjétek magatokra az Ő Szent Vérét, hogy mossa tisztára lelketeket! Tegyétek a jót, amíg még időt és lehetőséget kaptok rá! Az életetek itt a földön egyszeri és megismételhetetlen. Minden pillanatról és alkalomról számot fogtok adni az Örök Bírónak. Kamatoztassátok talentumaitokat! Mentsétek meg a lelkeket! Szerezzetek magatoknak barátokat a hamis mammonon! Adakozzatok bőkezűen! Istent nem lehet felülmúlni. Ő mindig a többszörösét adja vissza, hogy ti újra meg újra tudjatok adakozni. Váltsátok tettekre tanításomat, akkor gyermekei lesztek az örök Atyának, és társörökösei a Megváltónak. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”