2019. 11. 29, Péntek
Láttam egy óceánt, melynek vörös színe volt. Nem messze az óceántól egy szakadék volt. Az Úr azt mondta:
„Az Én irgalmam végtelen, mint az óceán. Nem lehet lemérni, meghatározni a határát. Irgalmam forrásából bárki meríthet. Sokan elkerülik ezt az óceánt és a szakadék felé haladnak. Ők nem is tudják, hogy az út, amelyen haladnak lepecsételheti az egész életüket a földön és odaát.”
A fejlett technika használatáról Jézus így vélekedik:
„Ha jóra használjátok a modern kor technikáját, akkor az a javatokra szolgálhat, mert elősegíti a fejlődéseteket. De ha rossz célra használjátok, akkor romboló hatással lesz az életetekre nézve. Mindig tartsátok szem előtt a mértékletességet, amely a függőség kialakulását akadályozza meg. Mindent vizsgáljatok meg, és döntsétek el magatokban, hogy az adott tárgyak, technikai eszközök valóban szükségesek-e számotokra. Az ördög a technika mögé is bújik. Ám Én sem maradok tétlenül, mert a rossz mellett mindig megjelenik a jó is. Soha nem tudhatjátok, hogy Én mikor szólítok meg egy-egy embert és érintem meg szívét ezen eszközökön keresztül.”
Kérdeztem az Urat, hogy mi az Ő akarata, terve velem:
„Szeress Engem! Szeress Engem! Szeress Engem! A többi magától fog adódni.”
A próbatételek céljáról, értelméről Jézus a következőt mondta:
„A próbatételek azért vannak, hogy megszabaduljatok bűneitektől. Másrészt a próbatételeken keresztül tudnak az erények megmutatkozni bennetek. A földműves is addig gondozza az elhintett magot, amíg meg nem látja annak gyümölcsét.”
Jézus, mint Vőlegény így szólt hozzám, miközben a vele való jegyességről beszéltem: „Én örökkön-örökké hű maradok hozzád!”
Ezen a beszélgetésen a Mennyei Atya is jelen volt és a Krisztussal való jegyességről így tanított:
„Leányom, a szüzesség a legnemesebb ajándék. Ennél nagyobb ajándék már maga a bűntelenség. A szüzek és a vértanúk egy fokozaton vannak a Mennyben, mert ők szeráfi szeretettel szeretnek Engem. Fiam jegyesének lenni a legnagyobb kiváltság. E jegyesség értéke felbecsülhetetlen a földön. Odaát, amikor meglátod mit jelent ez a kegyelem örökkön-örökké hálát fogsz adni Nekem, hogy te ebben részesülhettél. Ez mindazokra is vonatkozik, akik törekszenek tisztán élni testben-lélekben egészen Nekem szentelve magukat a világban. Már fogantatásod pillanatától kezdve Fiamnak ajándékoztalak téged. Életed arra van rendelve, hogy egyedül Neki élj.”