HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2019.12.04. 06:17 :: lowoa

2018. december 4. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Most azért szólok hozzátok, hogy figyelmeztesselek benneteket. Elhatározták veszteteket: hamarosan nagy üldözés tör ki az Egyházban. Minderre most van a legnagyobb szükség azért, mert meg kell tisztítanom Egyházamat. Ha ezt nem tenném, mindnyájan elvesznétek. Már rég fölcserélték az értékeket: a jóra azt mondják, hogy rossz; s a rosszra azt, hogy jó. Behozzák az erkölcstelenséget és a bűnt, különösen a paráznaságot: templomaimba, az Egyházba, pedig ezeknek semmi keresnivalójuk sincs ott.

Gyermekeim! Az iszlámot Én engedtem rá Európára azért, mert megfeledkezett Rólam, hátat fordított Nekem. Az egy, igaz Isten imádását fölcserélték szenvedélyeikkel, azoknak hódolnak, önmagukat imádják: ez pedig nem más, mint közönséges bálványimádás. Most megmutatom nekik, hogy mit érdemelnek. Azt kapják, amire rászolgáltak. Maguk a démonok fogják kínozni, gyötörni őket úgy, ahogy érdemlik, és ez csak a kezdet. A pokolban százszor, milliószor ennyit kell majd szenvedjenek, örökkön-örökké.

Gyermekeim! Ez így nem mehet tovább. Én nem vagyok egy nyámnyila, totyakos öreg apóka. Én Isten vagyok, Aki mindent lát és hall. Isten, Aki megfizetek kinek-kinek, tettei szerint: a jókat megjutalmazom, de a bűnösöket megbüntetem. Vajon ha nem így tennék, lenne-e, aki Rajtam kívül igazságot szolgáltatna a szegények jajkiáltása, kizsákmányolása, kisemmizése, gyötrése miatt? Mondom nektek: ma is és mindörökre érvényes a fösvény gazdag és a koldus Lázár példabeszéde. Eltűrtem, hogy a gazdag ne adakozzon a szegény koldus Lázárnak, és ne segítsen rajta. De amikor mindkettejüknek elérkezett a vég, megfizettem nekik tetteik, érdemeik szerint. Lázár, aki türelemmel viselte nehéz sorsát: örökké vigasztalódik Országomban. A fösvény gazdag viszont, aki nem osztotta meg tőlem kapott javait a rászorulóval: örökké gyötrődik a tűzben.

Gyermekeim! Ez a Szentírás, amelyből egy betű, egy vessző sem veszhet el, amíg be nem teljesedik. Jól jártok, ha megismeritek és tettekre váltjátok az Evangéliumot. Ezt kellene tanítani mindenütt mindenkinek, mert ez a legfölségesebb tudomány, amely az örök életre vezet. Az összes többi mind hiábavalóság: elmúlik, elenyészik. A lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit. Arra kellene figyelnetek, ami a lélek üdvösségét és javát szolgálja. Tettekre kellene váltanotok tanításomat: akkor boldogok lennétek a Földön, és örökké a Mennyben is.

Legyetek éberek, figyeljétek az idők jeleit! Lássátok meg próféciáim beteljesülését! Készüljetek, mert a többi is be fog teljesedni! Életetek minden pillanatában adjátok át magatokat Nekem újra, meg újra! Én legyek életetek középpontja, lényege! Én legyek a legfontosabb számotokra, Aki mindeneket megelőz a szívetekben, az elmétekben és az időtökben, mert Én vagyok a ti Megváltótok.

Mindig Engem lássatok a keresztfán, amint tetőtől talpig kiomló Vérem borítja Testemet! Nézzetek Rám szüntelen, mekkora volt a lelketek ára! Felétek kiáltom: Gyermekeim! Szomjazom! Mentsétek meg a lelkeket! Hozzátok őket keresztem alá, hogy Vérem csöppenjen rájuk – így enyhítsétek szomjamat a lelkek üdvéért! Rettenetesen sokat szenvedtem. Kérlek benneteket, ez legyen elsődleges feladatotok: a lelkek megmentése! Gyakoroljatok apró önmegtagadásokat, amelyeket végtelen értékű kiontott Véremmel és kereszthalálommal egyesítve ajánljatok fel Szűzanyátok könnyei és Szeplőtelen Szíve által Atyámnak, a lelkek megmentéséért. Minden buzgóságotokat, tudásotok legjavát, időtöket, szorgalmatokat, melyeket Tőlem kaptatok, így kamatoztassátok! Így enyhítitek szomjamat. Elepedek a lelkekért! Különösen most, ezekben a zűrzavaros időkben, amikor a gonoszság szelleme mindenkit meg akar téveszteni, amikor akkora a felfordulás, hogy már senki sincs, aki ki tudna igazodni rajta. Kérjétek a Szentlelket: Ő majd megvilágosít, vezet és bölcsességet ad. Azért adtam Őt nektek, hogy hívjátok, mert Ő fejezi be Megváltásom hatalmas művét.

Minden imátokat a bűnösökért ajánljatok fel, hogy lehetőleg egy se kárhozzon el közülük. Kérjétek meg őrangyalaitokat, hogy akkor is imádkozzanak az Én szándékomra, amikor ti állapotbeli kötelességeiteket teljesítitek. Az idő véges, hamar lejár: kamatoztassátok talentumaitokat, amelyeket kaptatok – erről kérlek számon.

Gyermekeim! Az idő itt van. Elérkezett az óra. Egyházamat a bűnösök fogják tiporni, amíg le nem telik az idejük. Addig jöjjetek Hozzám, amíg köztetek maradhatok. Már eltervezték a módját, hogy hogyan semmisítsenek meg, és hogyan lopjanak ki Engem az anyagból, amelyet megszenteltem, amelyről azt mondtam, hogy „ez az Én Testem, ez az Én Vérem”. A kenyér nem lesz többé a Testem, és a bor sem az Én Vérem: pusztán profán anyagok maradnak, aminek teremtettem őket. Ez azt jelenti, hogy megszűnik a Szentmise, és nem lesz, ami fenntartaná a világot. Nem leszek többé az ostyában, nem tudtok magatokhoz venni, mint védőpajzsot a sátán ellen. Egyedüli menedéketek a Hozzám mondott, hittel teli ima, és Édesanyám közbenjárása.

De a rejtekben veletek maradok. Én Magam rejtem el azokat az igaz és hű papjaimat, akik a rejtekben is be fogják mutatni a Szentmisét. Mindegy, ha csak egyedül is mutatja be, az is hatalmas kegyelem, mert megjelenít Engem a szent színek alatt, és ezért nem fog megsemmisülni teljesen a világ. Elrejtem a közösségeket is, akik Bennem bíznak, és hittel teli imákat röpítenek Felém.

Péternek azt ígértem: „Péter vagy te, kőszikla, rád építem Egyházamat. A pokol kapui nem vesznek erőt rajta.” Most úgy néz ki, mintha ígéretem nem teljesedne be, de Én a rejtekben jelen vagyok, és amikor elérkezettnek látom az idejét, leleplezem a gonoszt, és szám leheletével elpusztítom. Megújítom Egyházamat, és ezt az egész teremtett világot.

Ti, akik Hozzám tartoztok, ne féljetek! Bízzatok Bennem! Meg fogjátok látni csodáimat. Fogadjátok szívből jövő, szeretetteljes, megerősítő áldásomat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 

Szentírási megerősítések: Róm 15, 32: „Isten akarata”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr1614593116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása