HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.12.06. 06:24 :: lowoa

2017. december 6. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Egyházam nyíltan felvállalja és hirdeti az eretnekséget. A szabadkőművesek beférkőztek a Vatikánba. Az egész Egyházat nyomás alatt tartják, és irányításuk alá vonják. De ti, gyermekeim, akik megkaptátok a tisztánlátást, nem vagytok alávetve nekik. Nektek kell továbbra is képviselni tanításomat, Aki ugyanaz vagyok tegnap, ma és mindörökké. Szent Igém elévülhetetlen, örök, tanítás, amely mindörökké érvényes a Mennyben és a Földön.

Gyermekeim! Most következik a végső, nagy összecsapás. Az anti-egyház és az Egyház között, az anti-evangélium és a Szent Evangélium között. Tartsátok meg az igaz hitet, és üdvözültök! Aki pedig tévtanításokat hirdet, és szembe megy tanításommal, az a kárhozat fia. Ezt mondtam: „Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát.” Éljetek úgy, hogy ha bármikor meg kell állnotok ítélőszékem előtt, az igazak közé soroljalak benneteket.

Gyermekeim! Most nagy horderejű események következnek a világra. Dicsőséges visszajövetelem már nagyon közel van. A próféciák beteljesülnek. Az emberiség nyakig van a bűnben. A fegyverek készen állnak, hogy megsemmisítsék a világot. Az emberiség most érte el azt a technikai felkészültséget, hogy képes legyen önmagát és az egész világot kipusztítani. Miközben az élvezeteket habzsolja és ragaszkodik földi életéhez, azon mesterkedik, hogy hogyan pusztítsa ki önmagát. Ez a nagy ellenmondás ellenfelemtől jön, aki megtéveszti az elméket, és leépíti az agyakat. Már nem tudnak bölcsen gondolkozni, nem látnak tisztán. A vezetők olyanok, mint egy narkós állapotban levő ember, aki csak homályosan néz a semmibe, nem ért, nem tud semmit. Ezt láthatjátok, amikor a migránsokat be akarják telepíteni Európába. Mindenki tudja és látja, hogy mekkora kárt okoznak és milyen nagy terhet jelentenek. Európa a keresztény kultúra bölcsője. Minden törvény és jogszabály a Tízparancson, a keresztény tanításon alapszik. Ezeket szét akarják zúzni a szabadkőművesek, hogy a helyébe az ő eszement, idióta, liberális elveit helyezzék. A közmondás ezt mondja: tartsd meg a törvényt, és a törvény megtart téged. De ha nincs törvény, amit megtartanak, akkor az embereket sem tartja meg semmi.
Ha mindenkinek mindent szabad, akkor ez csak zűrzavarba torkollik. Olyan ez, mint amikor az utcán nem működnek a közlekedési lámpák, és a járművek egymásnak ütköznek.

Kicsi gyermekeim, nektek van világító fényetek: az Én Evangéliumom, és van erőforrásotok: az Oltáriszentség. Ezt soha el nem veheti el tőletek senki. De még ha el is vennék, Én mindig gondoskodom róla, hogy a rejtekben megmaradjon mindkettő. Ne féljetek: veletek vagyok és veletek maradok a világ végéig. Nálam nélkül semmit sem tehettek. Én együttműködöm mindazokkal, akik törvényeimet igyekeznek tettekre váltani és annak érvényt szerezni a környezetükben is.

Kicsinyeim! Ne féljetek azoktól az eseményektől, amelyek hamarosan sújtják az egész világot. Jóllehet, ezek félelmetesek, mert rengeteg emberéletet fognak kioltani, de ti csak a bűntől féljetek, ami a kárhozatba taszít. Ha megtartjátok törvényeimet, akár éltek, akár meghaltok, az Enyéim vagytok, Hozzám tartoztok, és elnyeritek az örök életet. Erre áldalak meg titeket, drága kicsi gyermekeim, Szívem túláradó végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Mk 9, 7. „A felhőből szózat hallatszott: „Ez az én szeretett Fiam, őt hallgassátok!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6213451829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása