HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna általi üzenete

2019.12.06. 06:22 :: lowoa

2016. december 6. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az élet rövid. A halál hirtelen jön. Éljetek halálra készen! Kiterjedt keresztényüldözés vár rátok. Minden oldalról titeket, katolikusokat fognak üldözni. Azért, mert ellenállnak szavaimnak: „Ez az Én Testem, ez az Én Vérem.” Nem fogadják el az Oltáriszentséget, és az Én valóságos Jelenlétemet Benne. Titeket bálványimádóknak bélyegeznek azért, mert imádtok Engem a kenyér és a bor színe alatt. Pedig Én így maradtam köztetek. Szavaim lélek és élet. Testem és Vérem az örök élet forrása mindazoknak, akik tiszta lélekkel fogadják.

 

Gyermekeim! Ti, akik katolikusok vagytok, maradjatok hűségesek Hozzám mindhalálig! Egyétek az Én Testemet, és igyátok Véremet! Mert ha megtisztult lélekkel járultok e nagy Szentséghez, Én bennetek élek, és ti Énbennem. Hatalmas erőforrás vagyok mindazoknak, akik hittel vesznek magukhoz. Elválaszthatatlan örök egységben maradtok Velem az egész örökkévalóságon át. Járuljatok Hozzám addig, amíg még köztetek vagyok! Nemsokára rejtekbe kényszerítenek titeket. Elhitetik veletek, hogy csupán jelkép a kenyér és a bor, amikben Én nem vagyok jelen. Csak az utolsó vacsorára fognak emlékezni. Mindezt ellenfelem műveli, mert tudja, hogy ha nem szolgáltatják ki a legméltóságosabb Oltáriszentséget, és nem tudtok a szívetekbe fogadni, elveszítitek azt a hatalmas erőt és kegyelmet, amit valóságos Jelenlétem által még birtokoltok. Akkor könnyű szerrel leteperi áldozatait és a pokol mélyére taszítja. Csak úgy tudtok ellene védekezni, ha nem vesztek részt cselekedeteikben. Ha kikerülitek őket, és Engem imádtok a lelketekben. Olvassátok az Evangéliumot! Ha lehetőségetek nyílik rá, vegyetek részt a rejtekben bemutatott igazi Szentmisén. Gyónjatok és áldozzatok! Ez az egész nem tart sokáig. Pár évig csupán. Mert leszállok az égből, és szám leheletével elsöpröm a gonoszt. Megmutatom dicsőségemet, megkötözöm a sátánt ezer évre, és elkezdődik az ezer éves béke uralma. Addig is legyetek éberek és készüljetek! Az óra itt van. Tartsatok ki mindhalálig! Sokakat meg fognak ölni a hitükért. Ne féljetek! Én veletek maradok minden nap a világ végéig. Megerősítelek benneteket. Lángra gyújtom szíveteket, hogy viszont szeressetek Engem. Megtöltöm lelketeket, hogy vágyakozzatok Hozzám. Erre áldalak meg benneteket, Szívem csodálatos, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6312160147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása