HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2019.12.28. 07:09 :: lowoa

2012. december 28. Szentségimádáson Jézus:

„Drága gyermekeim! Készüljetek! Az idő közel. Hamarosan kitör az üldözés. Éljetek szüntelen készenlétben! Rendszeresen gyónjatok! Áldozzatok gyakran! Akkor nem ér váratlanul. Ha így éltek, akkor bármikor jöhet a halál, készenlétben talál benneteket, és elnyeritek az örök üdvösséget.

 

Gyermekeim, Véremen megváltott kicsinyeim! Abba ne hagyjátok, folytassátok az imát! Nagy a felelősségetek. Ti tartjátok fenn ezt a bűnös világot. Sokat kaptatok sokról adtok számot. Szüntelen imádkozzatok a bűnösökért! Hozzatok még több áldozatot! Mentsétek meg a lelkeket! Imáitokkal, áldozataitokkal és szenvedéseitekkel, amelyeket az Én kereszthalálom végtelen örök érdemeivel egyesítve ajánljatok fel égi Édesanyátok hétfájdalmas, Szeplőtelen Szíve és könnyei által Nekem. Ragadjátok ki a lelkeket a sátán markából! Ne lankadjatok! Ma minden időknél nagyobb szükségem van a lelkek megmentésére, mert sok ember hull a kárhozatba, mert nincs, aki imádkozzon értük. A ti imáitokra még rengeteg lélek menekül meg. Nincs annál nagyobb csoda, mint amikor egy bűnös megtér. A kárhozat fiából üdvözült szent lesz. Ezt a nagy kegyelmet esditek le a bűnösökre. Folytassátok az imát, amíg csak éltek! Imádkozzatok ellenségeitekért, és üldözőitekért, ahogy szent István vértanú tette. Az ő imájára és vértanúságára kapta meg Saul a kegyelmet, hogy üldözőből igehirdető, majd vértanú szent lett. Látjátok, mennyi jót tudott tenni a Saulból lett szent Pál. Mennyi lelket vezetett Hozzám, és mennyien üdvözültek. Ti is kérjetek Tőlem szent papokat, akik elmennek misszióba megtéríteni a pogányokat, és a lelkek megmentésén fáradoznak. Hirdetik az Evangéliumot, és Hozzám vezetik az embereket. Nincs ennél nagyobb és hasznosabb cselekedet. De ugyanilyen jutalmat nyernek el Tőlem a családok, ahol hagyják megfoganni és megszületni a gyermekeket, akiket felnevelnek, és Hozzám vezetnek. Minden gyermeknek az első hitoktatója az édesanyja. Minden édesanya, és édesapa, aki jó életpéldájával és tanításával új életeket ad az Egyháznak, akikből papok, szerzetesek és családapák, családanyák lesznek, ugyanazt a jutalmat nyerik el országomban, mint a Nekem szentelt személyek, a papok és a szerzetesek. Én nem vagyok személyválogató. Megfizetek mindenkinek tettei szerint. Minden az Én kegyelmem. Magától senki sem lehet pap, szerzetes, családapa, vagy családanya. Erre Én hívom meg. Nektek szabad akaratot adtam. Ti igennel, vagy nemmel válaszolhattok hívásomra. De Én választalak ki benneteket a szolgálatra. Ha valaki átadja az életét Nekem, azt az embert Én rövid úton szentté formálom. Soha nem látott csúcsokra vezetem, az evangéliumi életszentség magaslatára. Minden döntésnek következményei vannak, így a kegyelem befogadásának is. Rengeteg lelket mentek meg mindazok által, akik együttműködnek kegyelmemmel. 

Gyermekeim! Látjátok, milyen jó gyümölcsöket teremhettek az Én dicsőségemre, örömömre, a saját és mások üdvösségére. Ne tétovázzatok hát, és főleg ne sántikáljatok kétfelé! Adjátok át az életeteket Nekem! Én olyan lelki békével és boldogsággal jutalmazlak meg benneteket, amely felül emel minden szenvedésen, és ha teljes szívvel Rám hagyatkoztok, Én megoldom anyagi gondjaitokat is, mert Én Mindenható vagyok. Ha ti az Én dolgaimban fáradoztok, akkor rólatok Én gondoskodom. De akkor ne keseregjetek, hanem vessétek tekinteteteket az odafenn valókra, és teljes mellszélességgel feszüljetek neki a lélekmentésnek, mert az aratni való sok, de a munkás kéz kevés. Ha látom elszántságotokat és igyekezeteteket, Én Magam fogok gondoskodni rólatok, mert méltó a munkás a maga bérére. Titeket is meghívlak a szőlőmbe dolgozni, és ti is megkapjátok Tőlem az egy dénárt, ami az üdvösség. 

Gyermekeim! Ne tétovázzatok! Válaszoljatok igennel hívásomra! Menjetek a szőlőmbe dolgozni! Ma olyan éhesek és szomjasak gyermekeim az Evangélium tanítására, mint még soha. Ne hagyjátok, hogy a sátán tévutakra vezesse őket! Ti, akik megkaptátok Tőlem a tökéletes tanítást, amely az üdvösségre visz, a ti feladatotok ezt tovább adni ott, ahol éltek, és azoknak, akiket elétek hozok. Vigyázzatok! Ne szégyelljetek tanításomról beszélni, mert akkor Én sem vallak meg titeket mennyei Atyám előtt! Hirdessétek tanításomat életpéldátokkal, szavaitokkal és tetteitekkel, és akkor Én is megvallak titeket Atyám, és szent angyalai előtt, és bevezetlek Atyám országába. 

Gyermekeim! Mindnyájan arra születtetek, hogy Engem megismerjetek, szeressetek és szolgáljatok, és másokat is Hozzám vezessetek. Ha ezt teszitek, üdvözültök. A földi életet nem arra kaptátok, hogy szórakozzatok. Az igazi boldogság és élvezetek nem itt vannak, hanem a mennyben. Törekedjetek elnyerni az örök életet, és másokat is vezessetek Hozzám! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Ima a Szentlélek által: „Hőn imádott édes jó Jézusom! Értünk születtél meg erre a siralomvölgyre. Miattunk hagytad el mennyei szerető Atyád ölét és dicsőségét. Azért, hogy éjünk sötétjébe elhozd világosságodat, az örök élet Igéjét. Nappal tanítottál, halottakat támasztottál fel, és betegeket gyógyítottál. Éjjel, az éjszaka csöndjében felmentél a hegyre egészen egyedül imádkozni, hogy Atyáddal beszélgess, és hódolatodat mutasd ki Neki az egész emberi nem nevében.

Ó Jézus! Ó imádott Isteni Megváltóm! A legfájdalmasabb küldetésed, a mi megváltásunk, a Te kereszthalálod volt. Drága Szent Tested bele remegett, és Vérrel verítékezett, amikor előre láttad, hogy mit fogsz elszenvedni értünk, mert Magadra vetted az egész emberiség bűnét. Mi helyettünk Te, a szentek Szentje lettél átkozottá a keresztfán.

Ó, Jézus! Mennyire szerettél minket! Milyen drága árat fizettél a mi lelkünkért! Mennyire sokat ér Neked az ember lelke, hogy meghaltál érte a kínok kínjával, rettenetes haláltusával. Ó, Jézus! Felfogni nem tudjuk rettenetes kínszenvedésed. Ha a keresztre nézek, és látom vérző, Szent Testedet, csak a könnyeim folynak…És az emberek még ennek láttán sem térnek meg! Hátat fordítanak Neked, legnagyobb Jótevőjüknek, örök életük Szerzőjének. Elprédálják az időt, amit megszentelődésükre kaptak. Egész életüket a vesztükre fordítják. Mennyire fáj ez Neked Jézusom! Vérkönnyeket sírsz miattuk, mert újra meg újra keresztre feszítenek Téged a lelkükben a bűneikkel.

Jézusom! Felajánlom Neked egész életemet a szegény, szerencsétlen bűnösök megmentéséért. Azért, hogy letöröljem vérkönnyeidet, mint Veronika a keresztúton. Azért, hogy ne legyen értelmetlen rettenetes kínszenvedésed és kereszthalálod, hogy ne vesszenek el a bűnösök, hanem megbánva bűneiket, Hozzád térjenek. Azért, hogy egy egész örökkévalóságon át magasztalják Nevedet, és dicsőítő, hálaadó himnuszokat zengjenek Neked. Azért, hogy megvigasztalják Szívedet, mert minden megtérő bűnösnek örül az egész mennyország. Jézusom, kérlek, fogadd el ezt a felajánlást, és indíts sok lelket, akik felajánlják egész életüket Neked, a bűnösök megmentésére, és a Szentháromság dicsőségére. Ámen.

Most pedig imádkozz! Hőn imádott Isteni Hitvesem! Szívem, lelkem minden erejével magasztallak és imádlak Téged. Teljes szívemből dicsőítem Szent Nevedet. Kérve kérlek, irgalmazz ennek a bűnös világnak, mert nem tudják, mit tesznek! Ragadd ki őket a sátán markából! Add meg nekik a kegyelmet, hogy megtérve Hozzád forduljanak! Elhagyják bűnös útjaikat, és megtegyék törvényeidet! Változtassák meg az életüket! Kérlek, formálj belőlük szenteket, hogy aztán hitüket tovább adva hirdessék Evangéliumodat, és másokat is szentekké tegyenek. Kérlek, nyisd meg mindnyájunk szívét, hogy befogadjuk Evangéliumodat! Erre áldj meg bennünket jóságos, drága Üdvözítőnk, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr436214372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása