HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.02. 00:52 :: lowoa

2014. január 2. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

 

„Drága gyermekeim! Ütött az óra. Ebben az évben sok prófécia beteljesül. Most különösen érvényesek szavaim: nem lehet többé kétfelé sántikálni. Most mindenkinek dönteni kell: vagy Isten mellett, az Ő törvényeit megtartva, vagy a sátánnal és a hamis prófétával. Eljött az óra. Most választom szét a bárányokat a kosoktól. Az antikrisztus már készen áll, hogy fellépjen, a sátán erejéből elkápráztassa a világot hamis csodáival, és imádtassa magát. 

Ti, akik Hozzám tartoztok, ne menjetek utána! Ti csak Engem, az értetek kínhalált halt, és dicsőségben feltámadott Üdvözítő Uratokat és Isteneteket kövessétek! Mindent tudtul adtam nektek. Dicsőséges visszajövetelem a földre már a küszöbön van. Az óra elérkezett. Mindenkit megrostálok. Csak az igazakat állítom jobbomra. Akik a hamis prófétát és az antikrisztust követik, örökre elvesznek. Soha nem láthatnak meg Engem, és soha nem élvezhetik Isten békéjét és örömét. Ma még választhattok: mellettem, vagy ellenem. De figyelmeztetlek benneteket: ez a világ elmúlik, és minden dicsősége porba hull. Csak akik Istent szeretik, azok élnek örökké. A döntés a ti kezetekben van. Mindent tudtul adtam nektek. Ne kövessétek a sátánt, az őskígyót, ami most végső csatáját vívja ellenetek, hogy megkaparintsa lelketeket, és az örök tűzre taszítsa. Ti tartsatok ki mellettem, a Hűséges és Igaz mellett, Aki megváltottalak benneteket. Erre áldalak meg titeket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” 

Szentírási megerősítések: Zsid. 1, 1-3: „…ezekben a napokban Fiában szólt hozzánk (az Isten)…” Zsid. 6, 4-8: „Aki egyszer már részesült a világosságban, megkapta a Szentlelket, felfogta az Isten tanítását,…aztán mégis elpártol, lehetetlen újra bűnbánatra indítani. …újra keresztre feszíti az Isten Fiát, és csúfot űz belőle.”

Jézus: „Ez vonatkozik az antikrisztusra és a hamis prófétára.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr576214353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása