HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.06. 00:58 :: lowoa

2014. február 6. Itthon a kegyelem órájában Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid. Készüljetek! Prófétákat adtam nektek, hogy felkészítsenek benneteket a közeljövő nagy eseményeire. Rájuk hallgassatok! Ne figyeljetek azokra, akik megtiltják üzeneteim megismerését, és azt mondják, hogy mindez ellenfelemtől, a sátántól származik. Gondoljatok azokra az eseményekre, amelyeket prófétáim által mondtam, és már beteljesültek. Hasonlítsátok össze üzeneteimet a Szentírással, amelynek tartalmával megegyeznek. Üzeneteim mind felhívások, hogy ismerjétek fel az idők jeleit, és ne aludjatok, hanem készenlétben várjátok dicsőséges eljövetelemet, amely egyre közelebb van. Ne hallgassatok azokra, akik a szőnyeg alá söprik a jeleket, amelyek mind meg vannak írva a Szentírásban, és már beteljesültek! Ilyenek a nagy természeti katasztrófák, a nagy hitehagyás, és az Evangélium hirdetése a világ minden táján. Ma, ha kinyitjátok mobil telefonon az internetet, a saját nyelveteken olvashatjátok az Evangéliumot. Ilyen nem volt, amióta létezik Egyházam.

Gyermekeim! Értsetek a jelekből, és éljetek szüntelen készenlétben, mert az események nagyon hirtelen fognak bekövetkezni. De mindazokat, akik olvassák, és tettekre váltják üzeneteimet, nem éri váratlanul. Ezért beszélek hozzátok, hogy legyen időtök felkészülni. Akik már megtették, boldogok lesznek. De akik figyelmen kívül hagyják szavaimat, lehet, hogy örökre elvesznek. Életetek minden pillanatában éljetek úgy, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna! Az életetek a földön rövid. Arra kaptátok, hogy megszerezzétek az örök életet. Erre áldalak meg benneteket Szívem csodálatos, minden értelmet meghaladó szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Zsidóknak írt levél 13, 7. „Isten szava”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr846214240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása