HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2020.01.07. 01:03 :: lowoa

A Szentlélek személyre szabott adományai

 

2017.01.07

Kedveseim, kérjetek Istentől mindenhez kegyelmet, mert figyelembe veszi vágyaitokat, amit Ő ültetett szívetekbe! Nem minden vágy egyezik meg Isten akaratával. Ezért elsősorban úgy kell kérnetek, hogy az Ő akarata teljesedjen be életetekben. Engedjétek el még a vágyaitokat is, és bízzátok magatokat az Úrra, hiszen Neki gondja van rátok. Ő minden kegyelmet megad nektek ahhoz, hogy beteljesítse rólatok való elképzelését. Imádkozzatok szüntelenül a Szentlélek Istenhez, aki meghallgatja kéréseiteket, ha azok megegyeznek akaratával.

2017.01.14.

Kedveseim! Használjátok adományaitokat, ahogy azt Jézustól kaptátok. Fedezzétek fel azokat és építsétek be hétköznapjaitokba. Ne a másét kívánjátok meg, hanem fedezzétek fel, mivel ajándékozott meg a Szentlélke benneteket. Az imádság lelkét megkapta minden engesztelő, de nem ugyanolyan mértékben. Imádkozzatok, hogy a Szentlélek megmutassa nektek, hogyan kell engesztelnetek! Nincs két egyformán működő lélek, ezért mindenki a saját adományait fedezze fel. Nagyon sok féle módon fejezhetitek ki Krisztushoz való tartozásotokat. Jól és helyesen kell értelmeznetek saját karizmáitokat, mert ha nem így tesztek, akkor könnyen eltérhettek Jézus akaratától

2017. 01.15.

Kedveseim! A Lelki adományok különfélék, ahogy Szent Pál tanítja, de a Lélek ugyanaz. Amikor imádkoztok, mindenki a saját adományának birtokában teszi, ezért másként adjátok oda Istennek, amit tőletek kér. Ez misztérium, amelyet az Atya ajándékozásának mértéke szerint történik. Tehát, amikor egy közösségben az ima Lelkével egyesültök, mindenki egyéni módon engesztel, még akkor is, ha ugyanazt az imát mondjátok. Minél átadottabban végzitek az engesztelő imákat, annál hatékonyabb lesz a közösségben végzett imáitok ereje is. Mert mindenki beleadja saját lelki egyéniségét és így sokszínűvé válik a Mennyei Atya előtt felajánlásotok.

2017. 01. 16.

Kedveseim! Figyeljétek, mire indítja szíveteket a Szentlélek. Nincs nap, hogy ne újuljon meg bennetek a Lélek, ha ti is együttműködtök Vele. Életetek nem lesz unalmas, mert gazdagon kiárad bensőtökben Isten Lelke. Hogyan tudtok Vele együttműködni? Engedjétek, hogy ott legyetek, ahol látni szeretne benneteket! Ha nem ragaszkodtok saját elképzelésetekhez, akkor Ö indít benneteket a cselekvésre. Bármi történjék, kérjétek, hogy a legnagyobb jó származzon belőle. Legyetek készségesek és engedjétek, hogy lendületet kapjon bennetek, mert a Lélek ott fúj, ahol Isten akarja. Ne ragaszkodjatok saját elképzeléseiteket, és hagyjátok működni magatokban a Szentlelket.

2017. 01. 17.

Kedveseim! Keressétek meg, miben tudjátok előmozdítani Isten dicsőségét! Melyek azok a területek, amelyek lelki felemelkedéseteket segítik? Mert ezek lesznek az adományok, melyeket Isten Szentlelkétől kaptatok. Másban nem dicsekedhettek, mint Isten ajándékozó szeretetében. Éljetek ezekkel a karizmákkal, szeretettel használjátok embertársaitok felé. De kérjétek a kegyelmet, hogy be tudják fogadni, irigység nélkül, amit kaptatok. Mindenki másként fogja megtapasztalni Isten adományozó szeretetét, hogy ne kívánjátok el egymásét. Ez a sokszínűség vezet benneteket Mennyei Atyánk örömébe. Szeressétek, amit kaptatok és jól használjátok azokat, Isten legnagyobb dicsőségére.

2017.01.19.

Kedveseim! Isten Szentlelke segítsen benneteket, hogy amibe belekezdtetek, azt maradéktalanul véghezvigyétek. Fedezzétek fel azokat a kegyelmeket, amelyekkel lendületet vesz küldetésetek, és azt erősítsétek meg a Lélek által. Minél több adományt találtok magatokban, annál stabilabb lábakon álltok. De ne feledjétek, mindennek a fő mozgató rugója a szeretet. Mert ha nem a szeretet vezérli cselekedeteiteket, semmit sem fognak érni. Mindig a szeretet vezéreljen titeket! Mindent ennek érdekében tegyetek, akkor hatékony lesz engesztelő hivatásotok.

2017. 01.22.

Kedveseim! Amikor egész valónkat átadjuk Istennek, akkor tud használni minket igazán. A teljes átadás folyamatos lemondást kíván részünkről. Ilyenkor a lélek kiüresedik, és már nem ragaszkodik máshoz, engedi, hogy Isten betöltse. Ezzel Isten ajándékozó szeretetével rendelkezik, elkezdi használni adományait és ebből rengeteg jó származik. A szentek megértették, hogy nem kell félniük a kiüresedéstől, mert akkor érkezik meg számukra Isten kegyelme, amely betölti őket. Minél tökéletesebben használták adományaikat, annál hatékonyabbá vált bennük Isten kegyelme. Aki erre ráérez, megtalálta azt a kincset, amit egyedül Jézus tud felkínálni. Vágyakozzatok erre a kegyelemre, mely megnyitja előttetek az örök élet útját!

Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/1190-a-szentlelek-szemelyre-szabott-adomanyai

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr4912167315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása