HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.11. 01:05 :: lowoa

2015. január 11. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid. Hamarosan olyan dolgoknak lesztek tanúi, amilyenek még nem voltak a földön. Sok kegyelmet fogok adni, hogy még a legmegátalkodottabb bűnösök is megtérjenek, mert nem akarom, hogy csak egy is elvesszen közületek. Ezért most arra kérlek titeket, akik olvassátok és megfogadjátok üzeneteimet, hogy még többet imádkozzatok a szegény bűnösök megtéréséért! Különösen azokért, akik még nem ismernek Engem. Kérjétek, hogy a Szentlélek áradjon ki rájuk, hogy fölismerjenek Engem a teremtett világ rendezettségében és szépségében. Azért, hogy a lelkük mélyén felfogják és elismerjék, hogy mindezt Isten alkotta, hogy az életet is Ő adta, ezért tiszteljék az életet, amely Isten ajándéka, és higgyenek az egyetlen Úrban, a világ Teremtőjében. Sok gyermekem azért nem kárhozik el, mert megcsodálta a teremtett világ szépségét, a Szentlélek megmutatja neki, hogy van Isten, Akihez elkezd beszélgetni, a maga módján imádkozni, és közben megérzi Isten meleg szeretetét, amit viszonoz. Ez a jóleső lelki harmónia és kölcsönös lelki ölelés felbátorítja, és örömre hangolja a lelkét. Már nem fél többé a haláltól, hanem vágyódik találkozni a Felfoghatatlannal, a Mindenhatóval, Akinek örök létét megtapasztalta.

Kicsinyeim! Ha tudnátok, milyen nagy boldogság egy ilyen embernek ez a felismerés! Értelmet ad az életének ez a tudás, és átalakítja egész életét. Ti, akik beleszülettetek a katolikus vallásba, fel sem tudjátok fogni, mennyit szenvednek, keresnek, kutatnak azok, akiknek senki sem beszélt Rólam. Azért ne ítéljétek el őket, mert rossz helyen keresnek, és rosszul viselkednek. Ellenfelem, a sátán ezer csapdát állít eléjük, hogy meg ne találjanak, és elkárhozzanak. Imádkozzatok ezekért a szegény lelkekért, akik éhezik és szomjazzák az Isten ismeretet, a tudást, amit ti megkaptatok. Azért azt mondom nektek: úton – útfélen hirdessétek az Evangéliumot mindenkinek, akár alkalmas, akár nem! De ne csak hirdessétek, hanem imádkozzatok is mindazokért, akiknek beszéltek Rólam, hogy jó talajba hulljon a mag, amit elvettek, és százszoros termést hozzon. Mondom nektek: ezek közül az emberek közül még lehetnek szentéletű papok és szerzetesek is, akikre a legnagyobb szüksége van a világnak.

 

Kicsinyeim! Legyetek apostolaim! Fogadjátok meg szavaimat, és váltsátok azokat tettekre! Nektek is azt mondom, amit tanítványaimnak: ti adjatok nekik enni! Csak itt most nem testi, hanem szellemi táplálékot adtok, mert most erre van a legnagyobb igény. Ti magatok vagytok azok, akik által megszaporítom a tudást, mert a ti szátok által hirdetem mindazoknak, akik éhezik és szomjazzák tanításomat.

 

Gyermekeim! A világ azért tart ma itt, mert csak kevesen ismernek Engem, és még kevesebben teszik meg törvényeimet. Ha a keresztény értékek szerint élnének az emberek, a föld mennyországgá, paradicsommá válna. Ti, akiknek megadatott az Ige ismerete, ti vagytok a föld sója, a világ világossága. Életszentségetek és igehirdetésetek ragyogja be a világot, még a legsötétebb zugokat is! Elsősorban Isten és emberszeretetetekkel mutassatok jó példát a környezetetek számára. A jó igehirdetés ebből áll: életszentség, vagyis cselekedet, szó, ima. Ha a szentek útján jártok, ti is megváltoztatjátok a környezeteteket. Arról ismerjenek fel benneteket, hogy Hozzám tartoztok, hogy szeretettel vagytok egymás iránt, vagyis megtartjátok parancsaimat.

 

Gyermekeim! Ebben a világban a legnagyobb hiánycikk a szeretet. Ezért van annyi beteg, szerencsétlen sorsú ember. Isten minden embert az Ő végtelen szeretetéből teremtett arra, hogy szeressen, és szeretve legyen. De ha nincs benne szeretet, a lelke halott, mert a léleknek oly fontos a szeretet, mint a testnek a levegő.

 

Kicsinyeim! Szeressétek egymást úgy, ahogy Isten szeret mindnyájatokat! Bocsássatok meg szívből egymásnak, hogy ne legyen akadálya a szeretetnek, úgy, ahogy Isten is megbocsát nektek. Mondok nektek egy titkot: Isten a legmegátalkodottabb bűnösnek is kész megbocsátani, de a bűnös addig nem tudja befogadni Isten bocsánatát, amíg meg nem bánta bűneit. Ezért visszautasítja Isten feléje nyújtott segítő jobb kezét. Emlékezzetek vissza az Evangéliumi példabeszédre, amikor a Király kiküldi szolgáit, hogy hívjanak be mindenkit a lakomára. Erre sorra visszautasítják: „Földet vettem, s el kell mennem megnézni. Kérlek, ments ki. Öt iga ökröt vettem, megyek őket kipróbálni. Kérlek, ments ki. Megnősültem, azért nem mehetek.” (Lukács 14, 15-24.) Isten mindenkit üdvözíteni akar. Csak azok nem mennek be a mennybe, akik nem akarnak. Az embert egyedül a bűn választja el Istentől. Ezért kérem, hogy beszéljetek mindenkinek Rólam, még a legnagyobb bűnösöknek is, hogy megismerjenek Engem, a végtelen szeretetet, Aki meghaltam azért, hogy ti üdvözüljetek. Imádkozzatok értük, hogy szakítsanak a bűnnel, lépjenek rá az életszentség útjára, amely maga az Evangélium tanítása, és Én megadom nekik a kegyelmet, hogy üdvözüljenek.

 

Kicsinyeim! Legyetek a munkatársaim! Én mindnyájatoknak megadom hozzá az erőt és a kegyelmet, hogy lélekhalászok legyetek, hogy megmentsétek, ami elveszett. Megerősítő áldásomat adom rátok, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Ima a Szentlélek által: „Szeretlek Jézusom, mindenekfölött imádlak Téged! Kérlek, mentsd meg a lelkeket, hogy ők is megismerjenek, szeressenek és imádjanak Téged! Jézusom, a Te életed ezen a földön a munka, a lemondás, a nélkülözés és a szenvedés volt. Te ezt mondtad: „Aki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel minden nap keresztjét, úgy kövessen Engem.” Tőlünk is ugyanazt az életet kéred, amit Te éltél elénk. Mi mégis a kényelmet, a gazdagságot és az elismerést keressük. Kérlek, szabadíts meg minket önmagunktól! Kérlek, adj erőt a keresztek elviselésére és hordozására, amely mindig önmegtagadást kíván, de csak általa tudunk közelebb kerülni Hozzád. Jézusom, Téged ezen a földön, a kereszten találunk meg. Idevárod az egész teremtett világot, minden embert. Ahogy a Te számodra a keresztfán keresztül vitt fel az út a mennybe, úgy a mi számunkra is ez az egyetlen lehetőség. Te ezt mondtad: „Én vagyok az út, az igazság és az élet.” A mi utunk az, ha Téged követünk. Te az igazságot hirdetted. Ha megfogadjuk és tettekre váltjuk tanításodat, üdvözítesz minket. Jézusom, Te vagy az élet. Ezt mondtad: „Aki eszi az Én Testemet, és issza az Én Véremet, annak örök élete van.” Kérlek, add meg nekünk minden nap a Szent Eukarisztiát, hogy örök életünk legyen Benned, ó imádott Megváltó Istenünk! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr116214294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása